Айде пак- айфон 5
Модератор: Общи модератори
- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
Re: Айде пак- айфон 5
Уважаеми г-н/г-жо,
Благодарим Ви за проявения интерес към iPhone 5. Мтел започва продажбите на дългоочаквания смартфон в България от петък, 2 ноември 2012 година. Стартът на продажбите ще бъде отбелязан с ексклузивно iPhone 5 парти, на което имате шанс да присъствате и да спечелите атрактивни награди. Ако искате да спечелите двойна покана за нашето парти – кликнете тук.
Цената на 16-гигабайтовата версия на смартфона е 29,90 лева на месец с Мтел Моби XXL с включени безплатни 4000 минути за разговори към всички национални мрежи. Налични са и допълнителни дейта пакети с цени, стартиращи от 6,90 лева. Мтел предлата iPhone 5 и със специално създадени тарифни планове Mtel iPhone. Плановете са четири и включват както минути за разговори към всички мрежи, така и мобилен интернет.
iPhone 5 e най-тънкият и най-лекият iPhone правен някога. Телефонът разполага с 4-инчов Retina дисплей и нов Apple A6 процесор, който гарантира невероятно бързата работа на устройството. Новият iPhone използва бърза безжична технология, а животът на батерията е още по-дълъг. iPhone 5 идва с последната версия на операционната система iOS 6, която предлага повече от 200 новости, сред които обновена Facebook интеграция и Passbook приложение.

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
jordanpar написа:Току що си прочетох великото секретно и-мейлче от Ментел.
Цената на 16ГБ ябълка5 е 29.90 лева при двугодишен договор задължително с тарифа МобиХХЛ която е 99.90 на месец .С други думи (29,90+99,90)х24 месеца=3115 лева за периода.
Хахаха, а нали знаете, че в този Моби план няма включен нет

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
ее не е вярно това, че няма. има 10 ст. на МБ 

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Стартът на продажбите ще бъде отбелязан с ексклузивно iPhone 5 парти, на което имате шанс да присъствате и да спечелите атрактивни награди. Ако искате да спечелите двойна покана за нашето парти – кликнете тук.
хаха не мога просто. ексклузивно парти... тия са се самозабравили.

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
steeN написа:Стартът на продажбите ще бъде отбелязан с ексклузивно iPhone 5 парти, на което имате шанс да присъствате и да спечелите атрактивни награди. Ако искате да спечелите двойна покана за нашето парти – кликнете тук.
хаха не мога просто. ексклузивно парти... тия са се самозабравили.
това и мен ме потресе най-много
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- doncheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2008 X5 30d
- Мечтае да кара: M-power
Не мога да разбера кво очаквате от Мтел? До сега съм се нагледал на простотии от тоя оператор...
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
doncheff написа:Не мога да разбера кво очаквате от Мтел? До сега съм се нагледал на простотии от тоя оператор...
Аз за това днеска реших да мина на Виваком.
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
И как да не извадиш 1600 кеш и да си го вземеш от iPhone форума запечатен ФО... 3 бона+
Даже гледам, някакъв пич продава за 1550...

Последна промяна In_Memoriam на 29 Окт 2012, 22:50, променена общо 1 път

- stasko5
- младши ентусиаст
-
- Кара: f80 M3 Competition Package
- Мечтае да кара: M6 GC
И вашата не е лесна..
Иначе ментел и глобул ще имат ограничени бройки, така че се редете от рано, който не може да го вземе от ЮК или Страната със звездите по знамето.
Иначе ментел и глобул ще имат ограничени бройки, така че се редете от рано, който не може да го вземе от ЮК или Страната със звездите по знамето.
Ми.. В щатите същата оферта е $200 за телефона еднократно и около $70 на месец за абонамента в продължение на две години.
Не знам какво искате. Мисля, че офертата на мтел не е е лоша. Ако не ви харесва... Просто не е смятана за вас.
Не знам какво искате. Мисля, че офертата на мтел не е е лоша. Ако не ви харесва... Просто не е смятана за вас.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
alx написа:Не знам какво искате. Мисля, че офертата на мтел не е е лоша. Ако не ви харесва... Просто не е смятана за вас.
Чакай деее, чакай да поплюем малко

- RaHzElChO
- младши ентусиаст
-
alx написа:Ми.. В щатите същата оферта е $200 за телефона еднократно и около $70 на месец за абонамента в продължение на две години.
Да, но американецът взима поне 8$ на час, а тук има хора, които бъхтат цял месец за 320лв. Стандартите на живот не са съпоставими!