Ъпгрейт на спирачна система?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
74 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- djbibo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 325 convertible
- Детайли за колата: e36 320
e36 325 convertible
Re: Ъпгрейт на спирачна система?
Колега съвет от мен:
Сложи хубави гуми , ако АБС пак се включва, търси по широки и хубави гуми. Когато АБС спре да се включва тогава мисли, за апарати и дискове!
Сложи хубави гуми , ако АБС пак се включва, търси по широки и хубави гуми. Когато АБС спре да се включва тогава мисли, за апарати и дискове!
добавяне на фенове към фейбсук страница
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
мда, вместо да се занимаваш с глупости първо си сложи по-широки гуми
сервото на всички е36 е едно и също, вкл. и М3.

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
steeN написа:мда, вместо да се занимаваш с глупости първо си сложи по-широки гумисервото на всички е36 е едно и също, вкл. и М3.
На М3 е различно. Поне мастър цилиндъра беше с 1-2мм. по-голям диаметър.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- steeN
- старши ентусиаст
-
мастър цилиндъра какво общо има със сервото ? 
серво ...
http://realoem.com/bmw/partxref.do?part ... showeur=on

серво ...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- m.dimitrov1992
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+
Колеги кой кога съм споменавал нещо за серво от е36 или колко са ми били тесни или широки гумите ?Половината от коментарите ми обясняват как нямало да стане но, не се обосновават ЗАЩО НЯМА ДА СТАНЕ другата половина от коментарите пък нямат нищо общо с темата.Аз бях свидетел на едно клио с 2.0 16в като смениха сервото, как колата започна да спира в пъти по добре ,но том нещата паснаха без никакво преправяне.При бмв-тата не знам как е и за това питам ако някой е минал по тоя път да ми обясни ,за да не се налага да купувам излишни части и да съм на принципа проба-грешка
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
m.dimitrov1992 написа:Колеги кой кога съм споменавал нещо за серво от е36 или колко са ми били тесни или широки гумите ?Половината от коментарите ми обясняват как нямало да стане но, не се обосновават ЗАЩО НЯМА ДА СТАНЕ другата половина от коментарите пък нямат нищо общо с темата.Аз бях свидетел на едно клио с 2.0 16в като смениха сервото, как колата започна да спира в пъти по добре ,но том нещата паснаха без никакво преправяне.При бмв-тата не знам как е и за това питам ако някой е минал по тоя път да ми обясни ,за да не се налага да купувам излишни части и да съм на принципа проба-грешка
Приятел дори и с по-големи апарати сток сервото си е достатъчно за да ги обслужва без проблем, така че това е компонента който е презапасен точно в е36-тицата... При другите марки може и от там да се почва, ама при тия коли това ти е последното за смяна...

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
steeN написа:мастър цилиндъра какво общо има със сервото ?
серво ...
Да, наистина сервото като компонент може да е същото, но мисля че не си схванал идеята на ъпгрейда... Тука в България като кажеш трябва ми серво се подразбира, че искаш и помпата като цяло. Иначе какъв би бил смисъла от серво само

Последна промяна Nickelback на 30 Окт 2012, 22:45, променена общо 1 път
Лето две и седемнаесто.
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
Boyadjiev написа:m.dimitrov1992 написа:Колеги кой кога съм споменавал нещо за серво от е36 или колко са ми били тесни или широки гумите ?Половината от коментарите ми обясняват как нямало да стане но, не се обосновават ЗАЩО НЯМА ДА СТАНЕ другата половина от коментарите пък нямат нищо общо с темата.Аз бях свидетел на едно клио с 2.0 16в като смениха сервото, как колата започна да спира в пъти по добре ,но том нещата паснаха без никакво преправяне.При бмв-тата не знам как е и за това питам ако някой е минал по тоя път да ми обясни ,за да не се налага да купувам излишни части и да съм на принципа проба-грешка
Приятел дори и с по-големи апарати сток сервото си е достатъчно за да ги обслужва без проблем, така че това е компонента който е презапасен точно в е36-тицата... При другите марки може и от там да се почва, ама при тия коли това ти е последното за смяна...
Абе моля ти се, какво се хабиш да обесняваш виж, че на КЛИО става! Айде слагай голямото серво и карай. Ама да не забравиш да го сложиш при тоя с Реното, щото те БМВ и Рено ги правят в един завод и всичко им е 1:1

- Metzeler
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колело с обратна дирекция
- Мечтае да кара: колело с предно предаване
Ако не се лъжа от е38 сервото става и е сравнително по сериозно и там са няколко вида тряа да видиш на кое помпата ще съвпадне с твойте изходи за към абс-а и спирачките и успех в начинанието.. обяснихме ти кво рискуваш и след като ще наливаш пари за сигурноста си кой са по-сигурните варянти,но ти сам ще си прецениш
П.П. не си мисли че 1 серво с помпа е 10 лева
И си измери мястото което ще заеме новото да не стане така че да не влезне в коша
П.П. не си мисли че 1 серво с помпа е 10 лева
И си измери мястото което ще заеме новото да не стане така че да не влезне в коша
- m.dimitrov1992
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+
u`F`o написа:Boyadjiev написа:m.dimitrov1992 написа:Колеги кой кога съм споменавал нещо за серво от е36 или колко са ми били тесни или широки гумите ?Половината от коментарите ми обясняват как нямало да стане но, не се обосновават ЗАЩО НЯМА ДА СТАНЕ другата половина от коментарите пък нямат нищо общо с темата.Аз бях свидетел на едно клио с 2.0 16в като смениха сервото, как колата започна да спира в пъти по добре ,но том нещата паснаха без никакво преправяне.При бмв-тата не знам как е и за това питам ако някой е минал по тоя път да ми обясни ,за да не се налага да купувам излишни части и да съм на принципа проба-грешка
Абе моля ти се, какво се хабиш да обесняваш виж, че на КЛИО става! Айде слагай голямото серво и карай. Ама да не забравиш да го сложиш при тоя с Реното, щото те БМВ и Рено ги правят в един завод и всичко им е 1:1Момчето е '92 набор, кара вече към година и половина, а може би две и вече знае...
Дам при е36 са използвани някакви НАНО технологии и принципът на спирачната уредба няма нищо общо с другите марки автомобили Колега не се излагай пишеш пълни глупости
- steeN
- старши ентусиаст
-
клиото изобщо не е кола като за начало
... както видя усилвателя е един и същ дори за м3. или мислиш, че и там е слаб нещо ?

- thugmc1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36coupe320
[quote="m.dimitrov1992"]Проблема не ми е прегряването,аз по писти ни карам.Просто искам като ми се наложи по сериозно спиране да имам хубави спирачки.Един път да спра, ама както трябва
[/quo
еми нали за това са марковите спирачки бе колега инвестирай в някое брембо за 2 бона и готово

еми нали за това са марковите спирачки бе колега инвестирай в някое брембо за 2 бона и готово
- Metzeler
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колело с обратна дирекция
- Мечтае да кара: колело с предно предаване
thugmc1 написа:m.dimitrov1992 написа:Проблема не ми е прегряването,аз по писти ни карам.Просто искам като ми се наложи по сериозно спиране да имам хубави спирачки.Един път да спра, ама както трябва[/quo
каде са тея 2 бона бе колега? зима си 4 диска с 4 апарата от 330 и за 300 кинта е готов отвсякаде 2 предни брембота за 325/330мм диск са 350-400 лева.. както и да го въртя 1000 няма да ги изкарам камоли 2
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
Metzeler написа:thugmc1 написа:m.dimitrov1992 написа:Проблема не ми е прегряването,аз по писти ни карам.Просто искам като ми се наложи по сериозно спиране да имам хубави спирачки.Един път да спра, ама както трябва[/quo
каде са тея 2 бона бе колега? зима си 4 диска с 4 апарата от 330 и за 300 кинта е готов отвсякаде 2 предни брембота за 325/330мм диск са 350-400 лева.. както и да го въртя 1000 няма да ги изкарам камоли 2
Е да, даже за под 300лв идва комплект. Директно ръждивите апарати с блокирали бутала, заедно с ръждивите дискове и е екстра. Иначе, ако го направиш както си му е реда - апарати, нови бутала, пескоструй, нови уплътнения, армирани маркучи, нови дискове и накладки, спирачна течност - мен ми излезе към 1100-1200 всичко

Лето две и седемнаесто.
Nickelback написа:..
Сори за офтопика, ама все се каня да те питам, е така, от любопитство. Каква ти е идеята да пишеш от два акунта, този и In_memoriam?
74 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5