стъпков мотор 318ис
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- BRAINIAC_VG
- Потребител
-
- Кара: e36
- Мечтае да кара: e92
стъпков мотор 318ис
здравейте,имам 318 ис бензин,като я взех колата като запаля оборотите играеха между 600 и 1000 и след не повече от минута се оправяха,карах така известно време и после като я запаля в началото гаснеше,откачих буксата на моторчето и колата вече нямаше никакъв проблем даже и сутрин като я палех си държеше нормални обороти,но от скоро като позагрееше държеше 1100 1200 оборота на празен ход,купих друг стъпков мотор (втора ръка) от ударена на скоро ИС-ка и като го сложих с кабела като е в него колата при палене държи нормални обороти но като и подам газ до към 2 хил. оборота и след това гасне. като загрее пак няма никакъв проблем изключватели колкото искаш няма да гасне няма ядове,а като изключа кабела от моторчето като запаля малко са ниски оборотите към 600 700 но после се оправят като позагрее но това не е нормално,прегледах всички маркучи да няма някъде спукано,няма та ако може някои да ми каже какво може да е друго или да погледне ще съм много благодарен.От Пловдив съм.
- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
Re: стъпков мотор 318ис
ланда сондата ти е отишла сигурно... 

- k-hristov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Compact M40B18 M-tech
BRAINIAC_VG написа:здравейте,имам 318 ис бензин,като я взех колата като запаля оборотите играеха между 600 и 1000 и след не повече от минута се оправяха,карах така известно време и после като я запаля в началото гаснеше,откачих буксата на моторчето и колата вече нямаше никакъв проблем даже и сутрин като я палех си държеше нормални обороти,но от скоро като позагрееше държеше 1100 1200 оборота на празен ход,купих друг стъпков мотор (втора ръка) от ударена на скоро ИС-ка и като го сложих с кабела като е в него колата при палене държи нормални обороти но като и подам газ до към 2 хил. оборота и след това гасне. като загрее пак няма никакъв проблем изключватели колкото искаш няма да гасне няма ядове,а като изключа кабела от моторчето като запаля малко са ниски оборотите към 600 700 но после се оправят като позагрее но това не е нормално,прегледах всички маркучи да няма някъде спукано,няма та ако може някои да ми каже какво може да е друго или да погледне ще съм много благодарен.От Пловдив съм.
Пробвайте с чистене на записани грешки от стъпков мотор, понякога помага.
- Denislav_Abruzzi
- Потребител
-
- Кара: BMW 318 IS
- Мечтае да кара: BMW
Абсолютно същия проблем.И мойто бмв е 318ис и прави това при палене.Един приятел ми донесе две стъпкови моторчета сменявахме и нищо ново.Ще следя темата колега може взаимно да си помогнем 

- BRAINIAC_VG
- Потребител
-
- Кара: e36
- Мечтае да кара: e92
значи стария ми стъпков мотор го чистих(промивах с какви ли не спрейове и се същата работа,и реших да поизчистя и този и то пак взе че се оправи беше клеясала вътре клапичката и сега като го позачистих и се оправи с буксата в него колата мърка като коте
благодаря за предложенията все пак.

5 мнения
• Страница 1 от 1