Слагане на LCI фарове на кола преди фейса?
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- iliq_vasilev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e90///320d
Re: Слагане на LCI фарове на кола преди фейса?
При мен след монатажа на би-ксеноновите лупи на таблото няма никаква индикация за изгорели фарове,всичко си е както трябва.Ако решиш ми пиши на ЛС да ти обясня къде съм ги слагал и каква им е цената. 

Последна промяна iliq_vasilev на 03 Ное 2012, 11:52, променена общо 1 път
- baga
- младши ентусиаст
-
- Кара: e90 320d 163hp 2006
Колега, защо на лично?! Пиши в темата! И на нас ни е интересно!
П.П. Освен ако не е някаква тайна.

- iliq_vasilev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e90///320d
Няма никаква тайна
Качвам снимки да видите как е станало.Цената на комплекта е 250лв,а за монтаж варира околко 30-50лв,защото се сваля бронята,за да може да се свалят и фаровете,да се отворят и да се монтират лупите,дълга и широка

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- TsvetanVR
- Dicky Wolf
-
- Кара: Z4M Roadster
Аз пък вчера видях F30 с жълти крушки и без ейнджъли...не че има много общо с темата, но чувствах, че трябва да го споделя 

- alex70
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 320D
Колеги, който си е сменил обикновените фарове с такива с ейнджъл айс без ксенон и е доволен , да сподели марка и производител, че повечето които се предлагат са китайски и отзивите не са добри.Доволните колеги ще са в помощ на всички като мен и другите които ще си сменят фаровете.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
blagun написа:baga написа:iliq_vasilev написа:Здравейте колеги,моето е90 беше с обикновените фарове,когато го купих.Реших вместо да си сменям фаровете да си вградя би-ксенонови лупи в тях,и така и направих.Вечерта има огромна разлика в осветеността на пътя,минусът е само,че нямам Angel eyes.При интерес мога да кача снимки,за да видите как се е получило и да споделя за цената на цялата процедура,която беше направена в оторизиран сервиз.Поздрави!
Е хайде де!
Искам и аз!!!
При мен само монтажа на ксенон ми разказа игратаСлагаха залъгалки и пак не успяха да накарат колата да не изкарва грешки! Като резултат го свалиха, а аз все още съм с халогенните крушки
Поръчай си едни Мtec крушки и не се мъчи, светят супер и спестяват доста разправии покрай ксенона, а ня цвят докарват идеално 4000к.
Never mistake motion for action...
- blagun
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 520d / E90 320d
Здравейте колеги,
вчера успешно монтирах фарове от LCI без лупи с очички на мястото на старите халогенни фарове на Е90 PRE LCI.
Но очичките светят слабо през деня!
Някой може ли да каже от къде да си купя ЛЕД крушки, които светят бяло и по-силно от стандартните крушки?!
Рових по e-bay, но нещо не мога да се ориентирам
П.С. днес слагам диодните стопове и багажникът от LCI
вчера успешно монтирах фарове от LCI без лупи с очички на мястото на старите халогенни фарове на Е90 PRE LCI.
Някой може ли да каже от къде да си купя ЛЕД крушки, които светят бяло и по-силно от стандартните крушки?!
Рових по e-bay, но нещо не мога да се ориентирам

П.С. днес слагам диодните стопове и багажникът от LCI
Последна промяна blagun на 17 Апр 2015, 15:41, променена общо 1 път
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
И аз съм във филма, купих конплект фейсови ксенонки и утре ще ги борим с колегата atsalov
- morto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320d SE E90
blagun написа:Здравейте колеги,
Също съм поел по този път купих фаровете, купих и лампи cree led 20w тук http://www.horizonleds.co.uk/bmw-20w-e90-lci-cree-led-angel-eyes-gold-edition има тема в е90пост със снимки с такива лапми. Аз не мога да споделя снимки защото още не съм ги сложил!

http://www.e90post.com/forums/showpost. ... tcount=367

- blagun
- младши ентусиаст
-
morto написа:blagun написа:Здравейте колеги,
Също съм поел по този път купих фаровете, купих и лампи cree led 20w тук http://www.horizonleds.co.uk/bmw-20w-e90-lci-cree-led-angel-eyes-gold-edition има тема в е90пост със снимки с такива лапми. Аз не мога да споделя снимки защото още не съм ги сложил!![]()
http://www.e90post.com/forums/showpost. ... tcount=367
Нещо слабо ми се струва, че светят

Тези дали ще светят повече:
http://www.aliexpress.com/item/40W-7000 ... 91237.html
- blagun
- младши ентусиаст
-
Ето снимки на фаровете!
- Taruno
- старши ентусиаст
-
Taruno написа:И аз съм във филма, купих конплект фейсови ксенонки и утре ще ги борим с колегата atsalov
Айде аз съм готов - благодарение на безценната помощ на Atsalov и това, че ме остави да си разглабям колата сам на стенд (и се чувствах като на лундапарк) съм с ксенон от фейлифт на моята, която беше с нормални халогени пре-фейс. Сменят се няколко пин-а връзват се два един към друг и се кодира колата, че е с ксенон. Понеже не сменихме FRM2-ката с 3ка трябваше да се махнат чековете за мигачите и дългите, но си имам биксенон и дневни светлини на вътрешните.
п.с. модификацията не е за хора, които не са технически уклончиви - има какво да прецакате - пинове, букси я някой баласт
- blagun
- младши ентусиаст
-
Taruno написа:Taruno написа:И аз съм във филма, купих конплект фейсови ксенонки и утре ще ги борим с колегата atsalov
Айде аз съм готов - благодарение на безценната помощ на Atsalov и това, че ме остави да си разглабям колата сам на стенд (и се чувствах като на лундапарк) съм с ксенон от фейлифт на моята, която беше с нормални халогени пре-фейс. Сменят се няколко пин-а връзват се два един към друг и се кодира колата, че е с ксенон. Понеже не сменихме FRM2-ката с 3ка трябваше да се махнат чековете за мигачите и дългите, но си имам биксенон и дневни светлини на вътрешните.
п.с. модификацията не е за хора, които не са технически уклончиви - има какво да прецакате - пинове, букси я някой баласт
Колега, добре е станала

- Taruno
- старши ентусиаст
-
Мерси колега и твоята и сега търся заден капак и стопове, преден капак и броня и съм готов, моята е от последните М47 т.е. вътре е с новия лост + сензорните копчета + новия контролер на iDrive и лъскавите климатроник и усилване и направо става фейс 

- morto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320d SE E90
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3