Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
Аз спирам да пиша защото няма смисъл! И не мога да разбера защо тези които сме под 18 във форума, пред нас се правите на някакви велики как вие разбирате от всичко, а ние не. Затова ходи давай пари на ония който ще те "научи" как да свалиш корема и си вярвай. 

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Защото се пишат предимно глупости... Затова е такова отношението.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Spit-Fire написа:С риск да ме наругаете искам да попитам има ли някой, който с няколко изречения да ми обясни какъв е ефекта да се пият всичките тея пумии. С какво спомагат повече?
Какво може да се очаква примерно от 1 година редовни тренировки с и без тях?
Спомагат с тва да възстановиш мускула след тренировка,да си повишиш силата и издръжливостта да тренираш съответно по тежко и по ефективно.Ако си слаб и целиш да качваш с гейнери и продукти задържащи вода ще ти помогнат,ако ще сваляш мазнини Л-карнитин и фет бърнър ще ти помогнат и така.Тва е с няколко изречения от мен.
Самите добавки са доста и зависи какво целиш да направиш,каква ти е структурата,начин на живот,харанене почивка и така

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Ами нито съм слаб, нито искам да отслабвам. Искам да понатрупам !малко! маса и да пооформя. Не искам да водя начин на живот определен от фитнеса, за това си хапвам каквото ми падне, но все пак не ям много готови храни, чипсове и тн. , не пия газирано и прочие. Стремя се да се храня "здравословно" до колкото мога - плодове, готвено, пия само вода, ям овесени ядки.
След като белтъка е другото име на протеин, а протеина е изграден от аминокиселини, то дали с хранене с храни богати на белтък може да се постигне същия ефект както с тея АК на хапове?
След като белтъка е другото име на протеин, а протеина е изграден от аминокиселини, то дали с хранене с храни богати на белтък може да се постигне същия ефект както с тея АК на хапове?
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Spit-Fire написа:След като белтъка е другото име на протеин, а протеина е изграден от аминокиселини, то дали с хранене с храни богати на белтък може да се постигне същия ефект както с тея АК на хапове?
Естествено... Ако смяташ да НЕ спираш приема на протеин... определено ще ти излиза, ако не по-евтино, то същото да се храниш правилно и здравословно. Доста пъти е обсъждано в темата ВМ-НВХ. Сега има и добавки, които реално няма как да си набавиш тези вещества от храната... или поне не в такива дози. Примерно креатин (5гр се съдържат в около 1кг месо... по 10гр поне на ден се пие... отделно пак си ядеш месо...). Добавките се и усвояват доста по-бързо, но това не е чак толкова голям плюс. Добавките са си добавки - ако ще ядеш всеки ден кифли и баници... чакай от добавките да изглеждаш добре. Моя съвет е да прибягваш до тях, когато получиш застой в тренировките

П.П. Някой пил ли е креатин монохидрат + бета-аланин? Тези дни смятам да си купя, а ме убеждаваха, че е доста по-силно от креатиновите матрици, които на мен лично не ми действат особено, а са супер много пари. Двойно по-скъпи са от монохидрата, а от него съм по-доволен.

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Последно време не следя вече толкова сериозно хранителните добавки и фирмите, дето ги предлагат... та се чудя... за OMEGA 3-6-9 има ли няква по-ценово ориентирана читава алтернатива?
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
Mollov написа:Последно време не следя вече толкова сериозно хранителните добавки и фирмите, дето ги предлагат... та се чудя... за OMEGA 3-6-9 има ли няква по-ценово ориентирана читава алтернатива?
Не знам дали се води точно алтернатива, но CLA?
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
На AboPharma омега 3 + витамин Е е 11-12 лв по спомен и съм доволен от него......има го в аптеките.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- Mollov
- Мародератор
-
Каква "разфасовка/грамаж" е? Че съм се загледал в NOW Omega 3-6-9 1000мг. 250 softgels за 58лв...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
НАУ като цяло е май най-отговорната компания напоследък. Цените тук са
и разфасовките са някакви детски. Аз от 3-6-9 не намирам смисъл, но взимам Ултра Омега 3 в кутията от 180 таблетки и като доза и цена ме устройва най-много.

- Flymen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e61 530D 231hP
bum_bum написа:НАУ като цяло е май най-отговорната компания напоследък. Цените тук саи разфасовките са някакви детски. Аз от 3-6-9 не намирам смисъл, но взимам Ултра Омега 3 в кутията от 180 таблетки и като доза и цена ме устройва най-много.
Aз взимам същите от http://www.iherb.com/ и стъпват на доста по-нормална цена от тази в БГ.
- Mollov
- Мародератор
-
bum_bum написа: Аз от 3-6-9 не намирам смисъл,
Що па да няма смисъл??
- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
Това е сигурно една от темите във форума, в които се пишат най-много глупости
Разберете, че всеки организъм е различен и няма константна формула, пиеш това и това, правиш това и това по толкова пъти седмично и ставаш Машината. Най-видната разлика между двама човека е телосложението, и двамата може да правят едно и също във фитнес-а и да пият едни и същи ла*на, ама ефекта няма да е един и същ. Отделно вече на тия л*йна дето ги пиете, тялото реагира по различен начин и така...
П.С. Под 18 съм, да не вземете да ме охулите сега...

П.С. Под 18 съм, да не вземете да ме охулите сега...

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Колеги кое е по-добре за по-добро възстановяване
http://www.silabg.com/bg/78-OPTIMUM-NUT ... Caps-.html
или
http://www.silabg.com/bg/8889-OPTIMUM-N ... Tabs-.html
като междувременно взимам л-карнитин и витамини на адам на нау, и се стремим към ВМ-НВХ
http://www.silabg.com/bg/78-OPTIMUM-NUT ... Caps-.html
или
http://www.silabg.com/bg/8889-OPTIMUM-N ... Tabs-.html
като междувременно взимам л-карнитин и витамини на адам на нау, и се стремим към ВМ-НВХ
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.