Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
Ем просто някои от базовите им продукти са ги смесили в един... Би трябвало да работи доста добре.

Защо спрях да отслабвам ? Преди 9 месеца се изплаших и реших да отслабна. Бях 122 кг. и за първите 6 месеца с лекота отслабнах 18 кг. Обаче нещата се закучиха - само се потя... За това време намалих сладките неща, наблегнах на плодове и зеленчуци. Спорта - от половин час в парка се стигна до 2 часа включващи тичане, колоездене и други упражнения които могат да се измислят на спортна площадка в парка. А ми се иска поне още малко...
Едно е да се държи като отегчена съпруга, друго си е като ококорена комшийка.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Повече тренировки, по-сериозна диета, добавки... Или просто намали още калориите. Винаги има застой по някое време.

- Bareck
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: ///M
TNT написа:Ем просто някои от базовите им продукти са ги смесили в един... Би трябвало да работи доста добре.
Еми значи ако утре не получа някой факс от неизвестното ще го поръчам

Chapai написа:Защо спрях да отслабвам ? Преди 9 месеца се изплаших и реших да отслабна. Бях 122 кг. и за първите 6 месеца с лекота отслабнах 18 кг. Обаче нещата се закучиха - само се потя... За това време намалих сладките неща, наблегнах на плодове и зеленчуци. Спорта - от половин час в парка се стигна до 2 часа включващи тичане, колоездене и други упражнения които могат да се измислят на спортна площадка в парка. А ми се иска поне още малко...
Какво включва тренировката ти и колко често ?
1кг Мускул има по-голям разход от 1кг сланина.
Тренирайки само кардио не е ключа към отслабването, трябва изграждане на мускул с тренировки в зала/крос фит/лостове.
По този начин ще изградиш мускулна маса и ще имаш по-голям енергоразход и сега е момента също така да споделиш какъв хранителен режим спазваш?
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
малко допълнителни тежести на машината за прасец

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- raddy
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E30 сега:E90 N52B25
Пичове един блиц въпрос - с какво да засиля комбинацията кленбутерол + OxyElite Pro
Имам доста за сваляне така че всички предложения са добре дошли.

Имам доста за сваляне така че всички предложения са добре дошли.

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Колеги, препоръчайте някой добър и проверен интруктор, който може да ми изготви програма и най-вече хранителен режим, че последните няколко месеца доста се "заседях"
?! Не съм нов в залата, тренирам си от 4-5 години, но сега искам просто стабилни и правилни тренировки и хр. режим, за да мога сравнително бързо да се справя с натрупаните килограми
. В Бели брези съм, така че, ако е възможно да не е в обеля човека/фитнеса
. На мен единствено спайдърспорт ми идва на ум, на ако тренирам 4 пъти седмично, ще ми дойде леко нанагорно с парите...

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
С риск да ме наругаете искам да попитам има ли някой, който с няколко изречения да ми обясни какъв е ефекта да се пият всичките тея пумии. С какво спомагат повече?
Какво може да се очаква примерно от 1 година редовни тренировки с и без тях?
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
Maverick_VS написа:Колеги, препоръчайте някой добър и проверен интруктор, който може да ми изготви програма и най-вече хранителен режим, че последните няколко месеца доста се "заседях"?! Не съм нов в залата, тренирам си от 4-5 години, но сега искам просто стабилни и правилни тренировки и хр. режим, за да мога сравнително бързо да се справя с натрупаните килограми
. На мен единствено спайдърспорт ми идва на ум, на ако тренирам 4 пъти седмично, ще ми дойде леко нанагорно с парите...
Не, че нещо ама за 4-5 години в залата и да не си разбрал как да тренираш и какво да ядеш...
Spit-Fire написа:С риск да ме наругаете искам да попитам има ли някой, който с няколко изречения да ми обясни какъв е ефекта да се пият всичките тея пумии. С какво спомагат повече?
При добавките има ефект ако се номбинират 2-3 препарата, иначе за мен няма смисъл.

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
HackeD написа:Maverick_VS написа:Колеги, препоръчайте някой добър и проверен интруктор, който може да ми изготви програма и най-вече хранителен режим, че последните няколко месеца доста се "заседях"?! Не съм нов в залата, тренирам си от 4-5 години, но сега искам просто стабилни и правилни тренировки и хр. режим, за да мога сравнително бързо да се справя с натрупаните килограми
Не, че нещо ама за 4-5 години в залата и да не си разбрал как да тренираш и какво да ядеш...
Може просто да не му се губи време, да си съставя програми да мисли упражнения, а и си е по-добре с компания.
На спайдер-а можеш и по 2-3 тренировки, така че не виждам причина ако го желаеш да не го изпробваш. Не съм сигурен обаче не е ли задлжително поне първите 5-6 месеца да си винаги с треньор
За мен с тази тяхната диета е твърде изискващо

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
То и ти си регистриран тука от 2 години ама явно не си се запознал с правилата на форума през тях. Пък може и след 10 години пак да не си запознат колкото модераторите например. Та в случая единия е длъжен да ги знае, пък другия просто си драска където му падне. Познай ти от кои си. А за вас като цяло категория "малолетен пешеходец" трябва да изготвят специална точка в правилата как нямате право да пишете преди да навършите 18 г. , вземете книжка, купите си кола и съберете малко лайф експириънс. 
П.С. Благодаря за отговора ти, очаквах точно такъв! А именно да ми кажеш как нямало смисъл ако не се комбинирали 2-3, инъче нямало смисъл. Ама какво комбинираме? Яйца, коприва, сушени барабонки? А какво става ако не ги комбинираме? А изобщо кое е по-добре, мазна сланина за вечеря или 2 лъжици рядко щастие разтворени в чаша.
Мисля, че въпроса ми беше доста конкретен и би го разбрал всеки.
П.С. 2 Всеки, който е запознат с материята разбира се, а не си чеше пръстите по копчетата.

П.С. Благодаря за отговора ти, очаквах точно такъв! А именно да ми кажеш как нямало смисъл ако не се комбинирали 2-3, инъче нямало смисъл. Ама какво комбинираме? Яйца, коприва, сушени барабонки? А какво става ако не ги комбинираме? А изобщо кое е по-добре, мазна сланина за вечеря или 2 лъжици рядко щастие разтворени в чаша.
Мисля, че въпроса ми беше доста конкретен и би го разбрал всеки.
П.С. 2 Всеки, който е запознат с материята разбира се, а не си чеше пръстите по копчетата.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
HackeD написа:....
Я пак прочети какво питам и си виж твоя пост...само защото си на 16-17

Doberman_vas написа:Може просто да не му се губи време, да си съставя програми да мисли упражнения, а и си е по-добре с компания.
На спайдер-а можеш и по 2-3 тренировки, така че не виждам причина ако го желаеш да не го изпробваш. Не съм сигурен обаче не е ли задлжително поне първите 5-6 месеца да си винаги с треньор
За мен с тази тяхната диета е твърде изискващо

Наистина съм се ориентирал към спайдера, но съм отворен за всякакви предложения