От какъв автомобил сте губили?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30&E36

Re: От какъв автомобил сте губили?

Мнение от Ba4oIlia » 21 Окт 2012, 23:17

:( светофарно от Tundra ...

ентусиаст
Аватар
Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
Мечтае да кара: настрани

Мнение от maxpower » 21 Окт 2012, 23:58

Megan RS 2.0T при 180км/ч би мигача и си ме изпревари като пич, това на Цариградското се развива до Метро посока Пловдив :mhihi:
Пак почти на същото място Сеат Леон Купра дизел(или така си мисля, че причадваше леко), пак почти същия сюжет и една 750 е38 пак на Цариградското, но вече на кръстовището на Горубляне. Общо взето съм доволен всички са с показатели доста по добри от моите, но не им се дадох без бой :mrgreen:
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 22 Окт 2012, 1:01

Когато карах миата - паднах от една бяла Тойота комби,сигурно от края на 70те.
:mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 22 Окт 2012, 9:56

Една вечер към 12-1 си карам по България и ме задминава някакъв голф 2-ка. Веднага настъпих (М52Б20) и го настигнах за нула време. Вече се бях качил на околовръстното в посока студ. град; карам си с около 100 и тоя ме настига, че даже ме подминава... Вече си казах "тоя не е познал" и пак настъпвам; при 150 го минавам и виждам как става все по-малък в огледалото... До следващото поглеждане... Аз карам с 190, а тоя с голфа минава покрай мен все едно съм спрял... :shock: :shock: :shock: От тогава вече избягвам гонките :mhihi: Голям срам брах :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X7 G07 LCI 40i

Мнение от Rainbow » 22 Окт 2012, 10:13

Най-бруталното ми наказване беше, когато си карах със 160-180 :mhihi: и бях минат като спрял (и яко разклатен) от черна М5-тица (Е60). Голям звяр :twisted:
Изображение
Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 22 Окт 2012, 10:36

Преди 2 години като карах с 1000-та грешки в ЕКУ то си мислех, че съм много бърз. При откачане на клемите се зануляваха и колата вървеше, след като мине малко ги натрупва и умираше. А аз си мислех, че съм и свикнал и всичко е ОК :mhihi: Тогава за един ден в тунела на Люлин ме мина некъв Остин Монтего или нещо такова, после на ВМА някаква Астра 1,6 :mhihi: Като ме изряза и Фастрата загрях, че всъщност нещо и има на колата :mhihi:

В по-ново време тъкмо като се връщах от диното на което ремапвахме колата и докато си надавам газ и се кефя на Сточна гара се засякох със Субару ВРХ. Мисля, че е правено, щото седя в един сервиз на познат бая време и чакаха някакви части. Та тоя доста бързо ме приземи :mhihi: Хубавото е, че не паднах с много и на светофара спря да ме пита с къв мотор съм. :driving:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 22 Окт 2012, 10:57

От всичко що мърда по улиците :mhihi:

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 22 Окт 2012, 11:07

С е36-цата 20-ка съм падал от Фиат купе 130-140 май беше, срамното е, че се присмивах много на купето, но ме отвя...............с М-ката още не съм падал :mrgreen:
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 318d
Мечтае да кара: ......... 750li

Мнение от b0bituy » 22 Окт 2012, 14:04

В Бургас преди време спря зад мен една е36-ца компакт с едни много яки ббс-ки на колега от форума и тъй като имах някакъв спомен, че е 1.6 реших да изрежа форда и..... вечерта си писах с колегата от форума и разбрах, че не е 1.6 :oops: :mhihi:
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: с Adaptive Drive
Мечтае да кара: F06 с B58

Мнение от 100imenov » 22 Окт 2012, 14:41

Преди около 2 месеца на бул. България посока Бояна от жена с Scirocco(пропуснах си автомивката заради нея).Долетя бързо,изпревари ме и намали пред мен,разбрах и тънкия намек и докато се усети се бех впрегнал на 3та,нооо след малко започна да ме настига,минах в дясно хем да обърна под моста хем и да ме изпревари.Прозореца ми беше леко отворен и и като и чух генерацията ми станаха по-ясни нещата. :mhihi:
П.С на скоро въпросния урод го засякох случайно пак на България докато се прибирах и мина доста грозно покрай мен.Убедих се,че хич не я слуша главата :kuku: ,та ако видите черно Sirocco от новите,карано от русо моме имайте 1 на ум

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 22 Окт 2012, 21:26

Една вечер късно се прибирах и чакам на един светофар. Средна лента, другите две заети от автобус и някаква друга кола. Тъкмо скоро ще светва зелено и зад мен се заковава няква модерна Е-класа с ориг. LED габарити (2005-2009г.). Тръгвам си нормално, гледам го, че се бави назад. Тъкмо свалих погледа от огледалото, при което го виждам застрашително приближил. Както си бях на трета със 70 просто настъпих до долу, но уви... Тоя мина отляво, при което чувам дизелово турбо свистене... Викам - "Аха, ясно - дизелче" :mhihi: Бях почнал да навлизам в обороти, но оня вече беше 2 коли пред мен :dunno: Викам си - тоя е сравнително як и ме изненада, но би трябвало да имам шанс... :mhihi: За радост :mrgreen: го засекох и на следващия светофар... Опитах се да му привлека вниманието - игнорира ме :mhihi: Беше някъв такъв като камбинация от Борис Дали, Коцето и Илиян :mhihi: Уж говори по телефона, а с другата ръка бърка нещо по ушото :mhihi: И леко се пуска напред на последните секунди на червеното. Затова и тръгнахме с не баш старт от място, а и той с един калник напред. Е да ама на първа го изравних. На 28-цова втора му се наложи да смени доста преди мен и вече ми беше на задния мост... Така до към 130-140 на трета беше на половин кола зад моите стопове. Тогава набих яко спирачки, понеже почна да става опасно...
Хвана ни следващия светофар, той стигна преди мен на червено, а аз му минах отляво да го питам какъв е тоя самолет :ok: Пак се прави, че уж ме няма :mhihi: Свирнах му с клаксона, чак тогава си свали прозореца и без още да съм го питал се смее и вика - "Ама това е дизелче, бе брато :mhihi: ". Че е дизел - ясно - му викам аз, ама кажи коне нещо :roll: Той вика - "слабо е - 224коня, 3.2CDI, 4-matic, за возене само става". Е като е за возене, що се ръчкаш, му викам? :mhihi: Посмя се, па изчезна и нищо не каза, пич беше :mhihi:
Та така, на доускорение на висока предавка ме би, ама после му го върнах :ok: :mhihi:
Последна промяна Nickelback на 22 Окт 2012, 21:32, променена общо 2 пъти
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 22 Окт 2012, 21:28

От Корвет C6 - в момента в който разбра, че се състезавам с него изчезна в далечината :mhihi: ... по-бавно от колкото очаквах, но за сметка на това доста акустично

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09

Мнение от Spit-Fire » 22 Окт 2012, 22:07

Най-мразя да ме изпреварват чикии от рода на Опел Корса и Форд Фиеста по хубавата ни магистрала. Инъче най-много ми хареса когато един Фиат Чинкуеченто ми даде бинокъл пак по въпросната магистрала :mhihi: :mhihi: :mhihi:
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Х5 Е53
Мечтае да кара: E39 M5...

Мнение от chenchev » 22 Окт 2012, 22:40

Прясно прясно преди час паднах от ГСИка :oops: :censored: :banghead: мина покрай мен все едно съм спрял :shock:
мисля,че е време да сменям туй 1.2... :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 23 Окт 2012, 0:10

Nickelback написа: На 28-цова втора му се наложи да смени доста преди мен и вече ми беше на задния мост... :
\

Всякакви нечипосани 320cdi-та са ме "пердашили" по светофари и булеварди у "Майналандия"... и после много са ревали.

По темата обаче, един Прелюд на вид нещо което е било червено някога, на влизане към Централна гара от Коматевския възел ... не можа да ме издърпа, но равно ми държеше (при мен 1 пасажер в плюс). Приятно ме изненада, тъкмо се бях вдъхновил прекалено :nono:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата