Айде пак- айфон 5

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Айде пак- айфон 5

Мнение от RaHzElChO » 16 Окт 2012, 12:01

Е.Димитров написа:
RaHzElChO написа:Нали знаеш какво ще се случи, ако iPhone 4S и Samsung Galaxy S II са на една и съща цена?! Ще ти кажа, почти същото ако 4s и S III, пълен крах. 4s-ките вече са изчерпани, но хората продължават да ги търсят. S II-ката не се е счупила, защото е правена от рециклирани кофички от кисело мляко и не е толкова масивна и плътна на изработка. Телефонът пада все едно си изпуснал сапунерка, звукът е кух!

Цената на 4S и S2 са едни и същи в магазините!

Много си далече от истината, много!

S II
http://plesio.bg/smartfoni-c-69978016/g ... 87403.html
http://www.technopolis.bg/b2c/details/5 ... ALAXY-S-II

4s
http://technomarket.bg/products/0911379 ... 16gb-black
http://www.germanos.bg/catalogue/iphone ... white.html

Е.Димитров написа:четворките не са изчерпани,има си ги в изобилие в нашите оператори.

От 2 седмици се опитвам да намеря 16gb бял и няма в Globul, ти вероятно си VIP и за теб има с контейнери.
36922
rve написа:БМВ не е просто марка автомобил, БМВ е идея, страст, съдба.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 16 Окт 2012, 13:03

RaHzElChO написа:
Е.Димитров написа:
RaHzElChO написа:Нали знаеш какво ще се случи, ако iPhone 4S и Samsung Galaxy S II са на една и съща цена?! Ще ти кажа, почти същото ако 4s и S III, пълен крах. 4s-ките вече са изчерпани, но хората продължават да ги търсят. S II-ката не се е счупила, защото е правена от рециклирани кофички от кисело мляко и не е толкова масивна и плътна на изработка. Телефонът пада все едно си изпуснал сапунерка, звукът е кух!

Цената на 4S и S2 са едни и същи в магазините!

Много си далече от истината, много!

S II
http://plesio.bg/smartfoni-c-69978016/g ... 87403.html
http://www.technopolis.bg/b2c/details/5 ... ALAXY-S-II

4s
http://technomarket.bg/products/0911379 ... 16gb-black
http://www.germanos.bg/catalogue/iphone ... white.html

Е.Димитров написа:четворките не са изчерпани,има си ги в изобилие в нашите оператори.

От 2 седмици се опитвам да намеря 16gb бял и няма в Globul, ти вероятно си VIP и за теб има с контейнери.

В метел примерно http://www.mtel.bg/ustroystva#device_type=3#per_page=60#manufacturers=41#text_params=0.0.0#price=0
нямат никакви количества от самсунг галакси с2....
Да,факт е че IPhone си държат цената...
абе за какво спорим въобще,не ме интересува какво желаеш да си купувате,купувайте си каквото ви хареса,пускайте си ги на плочки и други настилки и сравнявайте кое как се чува ,ето ви и в интернет тестове,любувайте се на звука.
https://www.youtube.com/watch?v=elKxgsrJFhw

То пък бива "фенщина" ама това вече си е прекалено...
...по хубав звук издавал като го изпуснеш... :banghead:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f80 M3 Competition Package
Мечтае да кара: M6 GC

Мнение от stasko5 » 16 Окт 2012, 13:49

Аз не знам как може да сравняваш тия телефони в български сайтове. Те тук ценита на айфона са такива точно заради хора, които ги купувата да са cool. Виж в Америка или Европа цените са много близки въпреки, че айфона излезе и по-късно 4с-а и е напълно нормално да е по-скъп.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ....

Мнение от netsurfer_bg » 19 Окт 2012, 12:12

Аз имам от 28ми септември, взех си го от Цюрих, редих се 1 час на опашка, че точно тогава го пуснаха :)
Бях на евротрип и първо пробвах в Мюнхен на 25ти - нямаше, после един приятел и той искаше и минах през Париж, Барса, Ница, Флоренция ... никъде нямаха бройки :)
Старата ми 4ка, на цената 4с и сега 5цата :))
Изображение
Картата сам си я изрязах :)
Изображение
BMW 318is E30 / BMW 318ci m54b25 кабрио :) / BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: през ями и окопи...
Мечтае да кара: LEXUS

Мнение от titimen » 19 Окт 2012, 13:06

Аз лично никога не съм харесвал "гейфоните" поради ред причини една от главните е ,че не обичам комерсиални продукти. Другото е че ябълките са супер нагли печелбари на които изработката на телефоните в Китай им струва около 70$ другото им е печалба. Формата им е взета от Сони и на делото им срещу Самсунг последните казаха в залата нещо от сорта на "Да призовем Сони да предяви претенции към Епъл за кражбата". А за свързването на айфона не искам да говоря 1 час свързване, свързване файловете не им се четат като са изпратени на други устройства изобщо ужас. Иначе трябва да им се признае че не са толкова бъгави като андроида и вървят гладко колкото и да са натоварени.
И хайде де спомням си времето когато Apple и Blackberry си бяха плодове.

http://fakti.bg/technozone/50901-htc-j- ... -s-full-hd

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ....

Мнение от netsurfer_bg » 19 Окт 2012, 13:14

titimen написа:...че не обичам комерсиални продукти...

Ти знаеш ли въобще какво означава комерсиален бе пич :)))
BMW 318is E30 / BMW 318ci m54b25 кабрио :) / BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cHaunepucTa » 19 Окт 2012, 13:31

Никога не съм бил фен на епъл, заради тяхната политика докато не се докоснах до продуктите им.
Никога не съм имал продукт на епъл, но имам достатъчно досег до тях, къде от приятели, къде в работата ми.

Първо за телефоните:
Само да уточня, нямам iphone, нямам ipad...
Обаче...жена ми има Самсунг galaxy S, един приятел има С2, друг има С3. Хубави са, докато не започнеш да ги използваш по предназначение и се започва от време на време забиване на андроида, бавене, чакане. Едно свястно приложение не можеш да свалиш, защото постоянно google market-а иска нещо да се обновява, повечето приложение са бъгави, тъпи, с много реклами и т.н
.
Пак казвам, тия телефони не са мои, просто съм цъкал на тях достатъчно дълго време, за да преценя.
Идва ред на 2ма приятели с айфони...4с ами...какво да ви кажа...дисплея като дисплей, телефона е повече от удобен, не съм виждал а и не се чувал от тях да забие IOS-а и повече ми харесва самата операционна система. Струва ми се по-бърз телефона.

За компютрите:
Ами...в офиса ми има хора с WIndows, хора с Ubuntu и хора с MaC-ове... Познайте, кои компютри са най-стабилни при РАБОТА, познайте на кои компютри операционната система не крашва никога при целодневна работа и супер голямо натоварване. Да, това са Маковете.

За таблетите:
Който не вярва, че iPAD е по-добър от Galaxy Tab и всички други на пазара...ами да хване един iPAD в ръце и после да хване всички останали, разликата е от земята до небето...не само дизайн, не само дисплей, не само бързина....

Замислете се, епъл пуска един телефон на година,а всички други пускат на конвейр по 100 модела на година: Galaxy, GalaxyS, GalaxyS2, Galaxy Mini, Galaxy Y, Galaxy Ace, Galaxy Turbo... :D
Едни и същи телефони, с един и същ дизайн, с една и съща ОС, само с разлика в хардуера.

При андроид телефоните телефона се прави за операционната система, докато при епъл операционната система е направена за телефона. :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2008 X5 30d
Мечтае да кара: M-power

Мнение от doncheff » 19 Окт 2012, 15:21

Темата се превърна от тема за Айфон 5 в тема "аз какво харесвам". Аз пък имам Айфон от месец и съм на мнение, че всички други телефони са компромис. Един приятел има ГС3, много съм го бъзикал с него и просто не се чувства нещо в него като хората. Иначе не може да се отрече, че има повече бъзикни в андроида от иос, но нещо му куца.

Sent from my iPhone using Tapatalk

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 20 Окт 2012, 0:23

titimen написа:Формата им е взета от Сони и на делото им срещу Самсунг последните казаха в залата нещо от сорта на "Да призовем Сони да предяви претенции към Епъл за кражбата".

това за взетото от Сони го чух няколко пъти... това е продукт на Епъл от 1993та година.
Сони много ми е интересно какво са произвеждали 1993та :) изобщо не са били в този бизнес.
я да видим сега кой, от кого е крал.

Изображение
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: през ями и окопи...
Мечтае да кара: LEXUS

Мнение от titimen » 20 Окт 2012, 11:06

steeN написа:
titimen написа:Формата им е взета от Сони и на делото им срещу Самсунг последните казаха в залата нещо от сорта на "Да призовем Сони да предяви претенции към Епъл за кражбата".

това за взетото от Сони го чух няколко пъти... това е продукт на Епъл от 1993та година.
Сони много ми е интересно какво са произвеждали 1993та :) изобщо не са били в този бизнес.
я да видим сега кой, от кого е крал.

Изображение

http://www.theverge.com/2012/7/26/31893 ... looked-old

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 20 Окт 2012, 20:08

чел ли си изобщо какво пише в тази статия? ;)
на дизайнера на Епъл му е казано... направи дизайн все едно Сони са го правили.
такъв или подобен Сони продукт никога не е съществувал...

или може би това, че джони взима идеи от дизайни на дитер рамс го прави по-малко добър дизайнер... ха.

Изображение
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 20 Окт 2012, 21:40

Ако няма повече да се коментира iP 5 да приключваме с темата...

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 25 Окт 2012, 8:22

Много голяма станала тази тема. Не съм чел всичко на зад и не знам дали е споменавано, но в IOS 6 се очертават доста проблеми с exchange. Доста телефони спряха да си получават пощата. Дали този проблем го има и в iphone 5 или е само за старите с upgrade.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 25 Окт 2012, 8:49

Това което никой не може да отрече на продуктите на Апъл е убийственият дизайн на всичките им неща.
Говоря за опаковката на самите устройства.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от RaHzElChO » 25 Окт 2012, 10:20

Е.Димитров написа:Това което никой не може да отрече на продуктите на Апъл е убийственият дизайн на всичките им неща.
Говоря за опаковката на самите устройства.

Виж новия iMac и кажи дали само опаковките са хубави!
36922
rve написа:БМВ не е просто марка автомобил, БМВ е идея, страст, съдба.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата