...Страхотна история...(без думи) :(((
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Абе търся, търся... не може некоя да ми грабне окото... трябва си повече пара... 

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- 2.0 16v rulzz
- Потребител
-
верно лиДилян Пенчев написа:Абе търся, търся... не може некоя да ми грабне окото... трябва си повече пара...

- AIWERA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: и си свирка
Преди няколко месеца се регистрирах тук, но от скоро започнах по-редовно да се зачитам. Не бях обръщал внимание на Е30ките комби по улиците, но докато разглеждах темата "Покажете си Е30ките" и видях това червено комби ми се промени мнението въобще за този модел. Това беше първото Е30 комби, което ми хареса! Тази кола дори и на снимката като я видях без да си имам на идея чия е и какъв е собственикът й усетих, че в нея е вложена душа... Съчувствам ти човече, но все пак всяко зло за добро - още един път ще изпиташ чувството да сътвориш от един обикновен сериен автомобил истински красавец по твой вкус 

- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-

Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- x3m
- E21 поклонник
-
- Кара: e36 компот
520i написа:Майсторско шофиране
Как да използваме възможностите на един автомобил.
Модератор Дилян Пенчев
![]()
![]()
Защо не дойдеш на еко някой път да ти дам една видео касета да видиш дали се връзва или не?
Диляне много съжалявам за колата която толкова пъти ми е вдигала адреналина на MAX (както и на въпросната касета от Дупница) дано скоро намериш друга също толкова карасива а защо не и повече.
BMW Team Mladost
E-21 Team Bulgaria
E-21 Team Bulgaria
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Дилян Пенчев написа:
Може би аз съм луд да се кефя толкова на една купчина ламарина... но беше така!
Изобщо не си луд колега! Да знаеш колко "луди" като теб има...аз всеки ден слушам колко съм ненормален и изкукал...та да вкарвам и последната си стотинка в колата, в някаква купчина ламарини както ти сам казваш. Още повече, че е Опел и непрекъснато ми се набива колко ръждясва, колко е стара и т.н.
Много съжалявам за уникалната кола, аз също като всеки друг в тоя форум и се възхищавах.
В събота и на мен ми сгънаха вратите и първите дни си мислех, че като я оправя няма да е същото ама като си я погледнах от балкона да стой долу и...в крайна сметка ще си е пак същата!
Та съм сигурен, че твоята следваща Е30 пак ще кара хората от форума да мечтаят и те за една такава!
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- OPASNO LUD
- младши ентусиаст
То човека си имаше теория,че със скоростта се свиква сравнително бързо и в едно време просто не осъзнаваш,че се движиш с дозвуково темпо.Най-големите сакатлъци стават от недооценяване на ситуациите,така,че гледайте си оборотомерите по-честичко.Ще се намери друга звезда и пак ще настане радост,нищо,че сега е малко тъжно
- Putzmeister
- кандидат ентусиаст
-
Новите градове се издигат от пепелта на старите! "Това което не ни убива, ни прави по-силни"! Радвай се - небето е таванът!

Дай 102% от себе си! Винаги...
- Kashalota
-
Трудно влиза в колата
-
- Кара: '08 E91 330xi
Съжалявам за малко късното включване ама сега седнах пред компютъра.Диляне съжалявам за колата,а наистина се радвам за тебе и пасажера.Едно време ти беше един от хората който ме накара да се влюбя в тая марка и силно се надявам да се говори отново по-същия начин за твоята кола!Сигурен съм ,че ще успееш!!!Пак много се радвам ,че си добре!
'94 E36 318is ; '91 E30 32* ; '99 Z3 1.9i; '91 E30 "червена"; '93 E30 convertible; '95 Е36 318ti ; '07 Е91 330xi
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Борбата е силна но за сметка на това изглежда че ще е дълга
И все пак съм твърдо решил че следващата ми кола ще е Е30! ако ще и година да ми отнеме 

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
Дилян Пенчев написа:Борбата е силна но за сметка на това изглежда че ще е дългаИ все пак съм твърдо решил че следващата ми кола ще е Е30! ако ще и година да ми отнеме
Диляне каква точно Е30 - ка търсиш? Щот май имам добро предложение !!!
Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!