Никога не шофираите така че да стигнете до тук!
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
Никога не шофираите така че да стигнете до тук!
Смятам темата за важна и за това си позволявам да я постна тук а не в "извън темата". С нея искам да Ви накарам да си спомняте всеки път тези снимки преди да решите да се правите на състезатели по улиците, а не на позволените за това места!
Приятно гледане!
как резюме хочу написать: УВАЖАЕМЫЕ СОКОНФЕТНИКИ! Город не гоночная трасса!!!
не подвергайте опасности себя, своих близких и просто окружающих!
Или в превод звучи горе-долу така:
"Уважаеми сакъфезници!"
Градът не е писта за състезания!!!
Не излагайте на опастности вас, вашите близки, както и хората около вас!
ето линка на оригиналния пост в московскиа форум на БМВ
http://bmwpower.ru/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=9616
Специаялни благодарности на колегата xJon
Приятно гледане!

как резюме хочу написать: УВАЖАЕМЫЕ СОКОНФЕТНИКИ! Город не гоночная трасса!!!
не подвергайте опасности себя, своих близких и просто окружающих!
Или в превод звучи горе-долу така:
"Уважаеми сакъфезници!"
Градът не е писта за състезания!!!
Не излагайте на опастности вас, вашите близки, както и хората около вас!
ето линка на оригиналния пост в московскиа форум на БМВ
http://bmwpower.ru/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=9616
Специаялни благодарности на колегата xJon
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Както каза батко ви Слави Трифонари, българина се стряска само докато гледа или слуша за такива неща и в следващия момент като седне зад волана и пак сме с 180/200 по магистралата, пак с 120 по цариградско или с 80-90 по нормалните улички, и аз съм така, никога няма да се научим, каквото и да видим. Недай си боже някой да го преживее и дано после го проумее, защото има и такива, които се мислят за invulnerable или с други думи за недосегаеми и пак са си същите.
един въпрос само, може ли?
Къде е Автомобила на тази снимка

един въпрос само, може ли?
Къде е Автомобила на тази снимка

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- AIWERA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: и си свирка
Още от преди да изкарам книжка баща ми постоянно ми повтаряше "От катастрофа никой не е застрахован, за това не предизвиквай съдбата!". Може би всички по-често трябва да се замисляме над това 

- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
РЕ:
Aleks написа:Ти май се опитваш да духаш срещу вятъра![]()
Да беше добавил снимки на други марки поне щото по този начин едва ли ще ме трогнеш като пуснеш омляни БМВ-та.
Ако искаш да направиш някакъв апел не с тези грозни картини поне
Смятам че ако Ви бях пуснал снимки с Трабант-и или ДЕУ Тико или каквато и да било друга марка и модел ефекта би бил 100% обратен. Форума мисля че е за хората които карат и/или са фенове на марката БМВ! Уви за съжаление това е действителността!
Не добавих други снимки за да не предизвиквам коментари от сорта: Еееее скии го тоя с пернишкия голф къв акробат е...; или: хахахахааааа кой кава че мерцедес е най-здравата кола;
Ти явно си друга бира... и Теб не съм успял да Те трогна с тази тема. Не съм и целял това. Хора различни - идеали и интереси също различни. Оставям на другите сами да преценят думите от кометара Ти!
Повече по тая тема не смятам да отговарям на каквито и да било кометари, всеки преценява сам за себе си!
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
намерил кой да го каже
като седнеш да покараш драги бмв маняк иво бмв маняк бмв #@$%@12 тогава пак ще си говорим
Ама не 20 км на тате запазената бима, ами от тук до морето примерно 10на пъти и още 5-10к градско, въпреки, че е супер малко като стаж, ще ти се обърне мисленето ми се струва. Я земи тоя завой на криво, я онзи, я този, я онзи. После пак го кажи това по-горе.
Май никой не иска да го разбере, че това никога няма да се спре. Може да се намали, но да се спре, абсурд. И дано на никого не се случва.
като седнеш да покараш драги бмв маняк иво бмв маняк бмв #@$%@12 тогава пак ще си говорим
Ама не 20 км на тате запазената бима, ами от тук до морето примерно 10на пъти и още 5-10к градско, въпреки, че е супер малко като стаж, ще ти се обърне мисленето ми се струва. Я земи тоя завой на криво, я онзи, я този, я онзи. После пак го кажи това по-горе.

Май никой не иска да го разбере, че това никога няма да се спре. Може да се намали, но да се спре, абсурд. И дано на никого не се случва.

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Супер е темата. Дано някой да се замисли
От три месеца съм си поставил за цел в София да не дигам повече от 60 освен на някой много големи булеварди. И всеки ден оттогава си мисля "как подяволите да не стават катастрофи като всички се мислят са рали състезатели" Даже и жигулките ме подминават със свиркане и ме псуват (някой ден ще счупя с бухалката главата на някой
) Има ограничение бе. Как да не се размазват после.
1. Лоши пътища
2. Стари Автомобили - неизправни технически
3. Липса на шофьоркса култура
4. Липса на добра техника на каране
5. Липса на маркировка по пътя.
6. Всеки си мисли, че е най тарикат и ще прецака другите с някой финт
Вчера ми стана много интересно като един светофар на Ситняково ми светна директно червено от зелено и един замалко не ме блъсна.
Аз съм за това да сложат камери на всяка улица и яко глоби и няма да има после в новините "блъснаха 2 деца на 7 и 11 години примерно"
Това може да са нашите деца
От три месеца съм си поставил за цел в София да не дигам повече от 60 освен на някой много големи булеварди. И всеки ден оттогава си мисля "как подяволите да не стават катастрофи като всички се мислят са рали състезатели" Даже и жигулките ме подминават със свиркане и ме псуват (някой ден ще счупя с бухалката главата на някой

1. Лоши пътища
2. Стари Автомобили - неизправни технически
3. Липса на шофьоркса култура
4. Липса на добра техника на каране
5. Липса на маркировка по пътя.
6. Всеки си мисли, че е най тарикат и ще прецака другите с някой финт
Вчера ми стана много интересно като един светофар на Ситняково ми светна директно червено от зелено и един замалко не ме блъсна.
Аз съм за това да сложат камери на всяка улица и яко глоби и няма да има после в новините "блъснаха 2 деца на 7 и 11 години примерно"
Това може да са нашите деца
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Dozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 520i
Истината,момчета и момичета е,че безумията от този род няма да спрат.НО ОТ ВСИЧКИ НАС ЗАВИСИ поне да се опитаме да ги намалим.По някой пьт и аз се хващам в разни издьнки и си прегльщам сьрцето(щото ми се е качило в гьрлото)... Човек трябва да знае, че качилисе да шофира е с единия крак в гроба, с другия в затвора.Ако не е разумен и нвнимава.Иначе разумното шофиране си е голям кеф(любимата кола и любимата...)
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
zAcK написа:3. Липса на шофьорска култура
Ето това липсва в 70% от шофьорите...

Добре е когато някой ви даде предимство,нали? Иначе седиш и го гледаш как профучава покрай теб

Готино е чувството когато някой ти махне с ръка...примигне ти...пусне аварийни за благодарение...

Надявам се да остане тази идея в мен за културата на пътя...

Замислете се...
- 7S\/E7OSLA\/
- ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E70 08.2010
- Детайли за колата: Сив металик
SummonedToDIe написа:zAcK написа:3. Липса на шофьорска култура
е от каде да им дойде културата на тези хора дето си купуват книжките!? нали се преполага че някой трябва да спомогне за придобиване на шофиорските навици-не става да се качиш 2 пъти на кола да си мислиш че всичко е 6 след тва да си купиш книжката и да си безсмъртен...

- pantata
- младши ентусиаст
-
Така е що книжки са се взели с парици или с шуробаджанаштина...края се не види...куче влаче рейс диря няма хей
39 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3