Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои

Мнение от TNT » 14 Окт 2012, 11:09

Ако правилно разбрах... 15мин. 1 път седмично... зависи откъде тръгваш и какво искаш да постигнеш. Ако си на 30 и не си тренирал нищо през живота си, ще има ефект. Ама иначе :no:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М50+++

Мнение от Radoslav318i » 15 Окт 2012, 13:47

Колеги по принцип след тренировка пия протеин и амино ако добавя и глутамин как ще е .. или пък нещо друго предложете :roll:
По принцип не псувам! Майкаму да ебаа , кара ми се ново BMW,. а не втора употреба!

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 15 Окт 2012, 15:10

alX3m написа:
Не знам защо маса народ си мисли, че BCAA се пие само и единствено за възстановяване...

Никой не говори само за възстановяването... но при някои бързината (или забавянето) при усвояване е от значение... не, че при други не е, нали... но при някои хора се усвоява по-бавно, което е проблем... и ако се замотаеш с приема може да изтървеш най-ефективното време за усвояване на аминокиселините... затова винаги е по-добре (разбира се ако човек има възможност да го прави) да се пият малко преди края на тренировката, от колкото по някое време след нея.

Вярно е, че изпити по време на тренировка те няма да имат (почти) никакво влияние върху организма по време на самата тренировка... с някои изключения, разбира се...

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 330D

Мнение от HackeD » 15 Окт 2012, 15:49

Radoslav318i написа:Колеги по принцип след тренировка пия протеин и амино ако добавя и глутамин как ще е .. или пък нещо друго предложете :roll:

Глутамина се пие по време на тренировка и като станеш, друго може да добавиш и креатин но зависи какво целиш. :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 15 Окт 2012, 18:17

Зависи какъв е глутамина, като принципно се пие след тренировка и преди лягане, ако е бавноусвояем преди тренировка и преди лягане.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alX3m » 16 Окт 2012, 1:16

Mollov написа:
alX3m написа:
Не знам защо маса народ си мисли, че BCAA се пие само и единствено за възстановяване...

Никой не говори само за възстановяването... но при някои бързината (или забавянето) при усвояване е от значение... не, че при други не е, нали... но при някои хора се усвоява по-бавно, което е проблем... и ако се замотаеш с приема може да изтървеш най-ефективното време за усвояване на аминокиселините... затова винаги е по-добре (разбира се ако човек има възможност да го прави) да се пият малко преди края на тренировката, от колкото по някое време след нея.

Вярно е, че изпити по време на тренировка те няма да имат (почти) никакво влияние върху организма по време на самата тренировка... с някои изключения, разбира се...

Ами според мен възстановяването е бавен процес, и водещ фактор е не толкова точното време на прием, колкото поддържането на положителен баланс на аминокиселините в организма. Та както казваш ти, ако човек усвоява бавно веществата и ги пие по време на тренировка, то в такъв случай изпуска другите ползи, които се проявяват докато тренира - повече енергия, по-добър синтез на протеин, по-добро изгаряне на мазнини, концентрация и т.н. Наистина си е до човек... ако някой смята, че може да ги усвои за 10-15 мин., да ги пие по време :yes: Аз пия Amino energy на ON, което е комплекс де, но на опаковката пише за енергия 20-30 мин преди тренировка, а аз усещам най-добър ефект след час примерно...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 17 Окт 2012, 18:01

накой ползвал ли е това http://www.mma-bulgaria.com/cart/drugi- ... emni-presi

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 330D

Мнение от HackeD » 17 Окт 2012, 18:07

barabqga написа:накой ползвал ли е това http://www.mma-bulgaria.com/cart/drugi- ... emni-presi

Да! Взимай го ще останеш доволен, много натоварва. :yes:
Последна промяна HackeD на 17 Окт 2012, 18:43, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 17 Окт 2012, 18:41

Дяволското колеко е уникален уред ама иска много силна преса за да се работи качествено с него. Става и от колене да се прави, ако не успяваш прав. Иначе същото нещо може да се прави с 2 дъмбела с разхабени тежести.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от barabqga » 18 Окт 2012, 6:53

аха мерси , а това от линка добро ли е или от някъде другаде да поръчам , или няма голямо значение :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 18 Окт 2012, 9:55

barabqga написа:аха мерси , а това от линка добро ли е или от някъде другаде да поръчам , или няма голямо значение :yes:

Става , аз съм правил с такова, но зависи колко те натоварва и как успяваш да съсредоточиш силата си ... може да се клатушкаш леко :mhihi: при мен с по-голямо и масивно колело ми е по удобно и го чувствам по-добре , иначе ми е малко паянтово.
Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 18 Окт 2012, 21:03

някой взимал ли е такъв протеин, доста изгоден за цената си, аз сам пил изолата н Sci tec и съм доволен.
http://strongbeast.bg/proteini/scitec-pro-mix-7000-gr
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 18 Окт 2012, 21:42

Познай на тази цена каква част е соевия...

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 19 Окт 2012, 17:09

абе колеги, някой пил ли е Арахидонова киселина? X-factor Advanced е лицензирания продукт.
Чета много интересни работи за нея също и много положителни и много отрицателни мнения. В енциклопедията на William Llewellyn е представена много добре. Ако някой има опит нека сподели - диета, програма и резултати
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: ///M

Мнение от Bareck » 20 Окт 2012, 15:37

http://www.silabg.com/bg/145-OPTIMUM-NU ... mplex.html някой да го ползвал да сподели мнение ? :bchug:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата