СОФИЯ - сбирки Е36 !НЕАКТИВНА! ОМВ-бул.Гешов 19ч.

Регионална структура на БМВ Клуб България за гр. София

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Compakt 323 i

Re: СОФИЯ - сбирки Е36 четвъртък ОМВ-бул.Гешов 19ч.

Мнение от stoevro » 17 Окт 2012, 8:03

V_E_N_G_O написа:Плевен идвамееее :yes:

:mrgreen: :yes:
В Света има само три букви за автомобил: B M W
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от FAVORITE » 19 Окт 2012, 0:32

Добра сбирка днес. Браво. :D Много станаха пълзотворни тия сбирки за моята кола.. :D:D
Акъла не е к*р да ти го вкарат..!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 м52б28 компакт
Мечтае да кара: е30 кабрио :0
Детайли за колата: Двигател: m52b25 +модове
цвят:estorilblue
интериор: рекаро салон/полукожа/
джанти: Style 32 18"
Окачване: Waitec coils
Външен м пакет
екстр: борд компютър

Мнение от LiloTGeorgiev » 19 Окт 2012, 17:53

mitakaBE написа:
Vampi написа:
mitakaBE написа:
LiloTGeorgiev написа:Аз също правя простотии всеки път , но отвън на булеварда, момчето дойде за пръв път на сбирка още не са му ясни нещата , пък и скоро си е взел колата , след сбирката си поговорих с него и му обясних и предполагам че за напред няма да има такива изцепки ;)

Колега не си прав да го защитаваш, той доиде показа си циганията и даже не се отби при нас да се запознае! И аз преди няколко месеца отидох на срещата за първи път, без да познавам никой (още по зле понеже аз съм и от Плевен) но не започнах със селските номера и да дразня всички останали а се опитах да се запозная с колко се може повече хора и да се приобща към тях! Ако въпросната личност която се опита да се изтъкне е поне малко ентусиаст щеше да спре като всички нас и да дойде да се запознае с някой или поне да се опита да се приобщи ! А той показа какъв див селянин е. Според мен покрай нас място за такива няма. Заради такива като него на нас ни се носи лошата слава и куките само да видят БМВ още повече е36 и побесняват.
Нека ако някой от колегите не е съгласен с мнението ми да ме опровергае.

Леееко моля ти се с генералните заключения.
И няма да е зле да ползваш по често "Аз" а не "Нас" и "Ние"
кво да се запознава момчето може да е со свито па и като се е изложил така му е било само до запознанства...

А аз се чудя защо се опитваш да даваш компетентни мнения като вероятно не си присъствал на съответната случка ?????
Момчето може да дойде да види как стоят нещата преди да започне да се излага, и относно "АЗ","НАС" и "НИЕ"- пиша под обш знаменател тъй като видях реакцийте и отзивите на другите колеги който бяхме там

няма смисъл да се дърпаме за глупости , че той не постъпи коректно няма спор , но пък аз го разбирам , и аз бях така от началото ... а относно нас и ние няма човек който кара бмв да не го е кара на врати , момчето си взе поука и занапред ще знае , просто във форума винаги се реагира пресилено :) аз бях там и единствен отидох да му направя забележка , както е редно , вместо само да го хокам :)

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 19 Окт 2012, 19:28

LiloTGeorgiev написа:а относно нас и ние няма човек който кара бмв да не го е кара на врати

Говори за себе си ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от FAVORITE » 25 Окт 2012, 23:14

Пичове понеже ОМВ Гешов няма да работи вече, поради разкопаване за нова автомивка, сбирката се мести на паркинга на магазини "Пикадили" и "Баухаус" на 202-ра улица, срещу теца. Молов ще обнови темата за да няма не разбрали.. :) И освен това днес обсъждахме, да направим сбирка Януари месец, на някоя вила или къща за гости. Кажете си мнението за да видим, какво мислите и вие по тоя въпрос.. :))

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Re: СОФИЯ - сбирки Е36 четвъртък ОМВ-бул.Гешов 19ч. - ПРОМЯН

Мнение от randity » 26 Окт 2012, 12:03

Часа и деня си остават същите, нали ?
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от FAVORITE » 26 Окт 2012, 12:30

randity написа:Часа и деня си остават същите, нали ?

Да! Само мястото е променено. :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: си Купето с Усмивка на лицето

Мнение от Vampi » 26 Окт 2012, 13:12

на меен твърдо няма да ми стъпат гумите на разни збирки на майната си по задръстванията.
пп А и като знам че зимата се събираме по максимум 5 коли и автобусна спирка ше ни е голяма
Изображение RIP my love 02.04.2013

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 26 Окт 2012, 14:01

Ако някой има идея и за друго място, сега е времето да се коментира... до четвъртък има много време... обосновавайте се добре.

320i
320i
Аватар
Кара: BMW E61 BMW E36
Мечтае да кара: Мковица
Детайли за колата: BMW E61 530d 08"black-sapphire metallic" / BMW E36 318i Touring 98"cosmosschwarz metallic 303.

Мнение от B1ZzY_BMW » 26 Окт 2012, 14:07

Аз предлагам на ОМВ то на Люлин след тонела да се събираме там има и допълнителен паркинг така че мисля че ще е добре ... :bchug:

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 26 Окт 2012, 14:39

А тъй като идва зима, не може ли да се намери някой подземен паркинг, където да се събираме, хем ще е топло и сухо. Също така може някой ханбар или голям гараж :dunno:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е36 ALPINA B8 4.6

Мнение от slaiko » 26 Окт 2012, 15:49

B1ZzY_BMW написа:Аз предлагам на ОМВ то на Люлин след тонела да се събираме там има и допълнителен паркинг така че мисля че ще е добре ... :bchug:

Съгласен съм за ОМВ люлин на повечето колеги им е удобно а Баухаус е на другия край на София и много хора няма да имат желание да идват. Така че нека поне да бъде сбирката на някакво ПО централно място за да е удобно на всички :conf:

320i
320i
Аватар
Кара: BMW E61 BMW E36
Мечтае да кара: Мковица
Детайли за колата: BMW E61 530d 08"black-sapphire metallic" / BMW E36 318i Touring 98"cosmosschwarz metallic 303.

Мнение от B1ZzY_BMW » 26 Окт 2012, 15:58

slaiko написа:
B1ZzY_BMW написа:Аз предлагам на ОМВ то на Люлин след тонела да се събираме там има и допълнителен паркинг така че мисля че ще е добре ... :bchug:

Съгласен съм за ОМВ люлин на повечето колеги им е удобно а Баухаус е на другия край на София и много хора няма да имат желание да идват. Така че нека поне да бъде сбирката на някакво ПО централно място за да е удобно на всички :conf:

Точно но най вече че идва зима и трябва да се мисли за място което да може да се влиза на топло ... :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е36 ALPINA B8 4.6

Мнение от slaiko » 26 Окт 2012, 16:11

B1ZzY_BMW написа:
slaiko написа:

Точно но най вече че идва зима и трябва да се мисли за място което да може да се влиза на топло ... :roll:

Да наистина е добре и да има някъде къде да се седне на топло иначе ще измръзнем за 30 мин и кой от къде е . ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36
Мечтае да кара: по хубави пътища

Мнение от GKuzmanov » 26 Окт 2012, 16:32

FAVORITE написа:Пичове понеже ОМВ Гешов няма да работи вече, поради разкопаване за нова автомивка, сбирката се мести на паркинга на магазини "Пикадили" и "Баухаус" на 202-ра улица, срещу теца. Молов ще обнови темата за да няма не разбрали.. :) И освен това днес обсъждахме, да направим сбирка Януари месец, на някоя вила или къща за гости. Кажете си мнението за да видим, какво мислите и вие по тоя въпрос.. :))

:banghead: :banghead: :banghead: как реши сам да променяш мястото .... Това не е да кажеш новото място е там заповядайте. Сигурно не помниш (мисля даже, че не идваше по това време на сбирки) какво стана като се премести сбирката на Гешов ....

п.п. Люлин по централно място :mhihi: избихте рибата :mhihi:
п.п. 2 : предлагам Еко-то на България (паркинга е греда, но за временно и особено за зимата ще е много комфортно вътре)
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към София и София окръг