Крайно спортно гърне 530d?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
57 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- MPOWERfan
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61/530XD
- Мечтае да кара: на по-евтино гориво.
Крайно спортно гърне 530d?
Колеги,някой има ли впечатления от това как звучи колата с спортно крайно гърне?
Идеята ми далеч не е да "ръмжя" но гледам клипчета в интернет и никак не е зле,разбира се говорим за някаква марка не за сергийните "кюнци".
Идеята ми далеч не е да "ръмжя" но гледам клипчета в интернет и никак не е зле,разбира се говорим за някаква марка не за сергийните "кюнци".

E36/E39/E39/E46/E39/E61/E87/61
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
Re: Крайно спортно гърне 530d?
Ето ти едно предложение:
http://www.supersprint.com/en/prod-57-6 ... ___03.aspx
Ползвам цяла генерация на една моя кола и съм повече от доволен..
http://www.supersprint.com/en/prod-57-6 ... ___03.aspx
Ползвам цяла генерация на една моя кола и съм повече от доволен..
- MPOWERfan
- младши ентусиаст
-
На каква кола ползваш генарация? И как звучи,на мен идеята ми е да не е много шумно искам да звучи по-плътно.
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
MPOWERfan написа:На каква кола ползваш генарация? И как звучи,на мен идеята ми е да не е много шумно искам да звучи по плътно.
Аз ползвам генерацията на Е31, това не е китайче да те притиснява! Даже сега гледах последно ми остава си взема колекторите.Виж в нета трябва да има коли. Зависи и къде ще спреш с подмяната...
Дори и да вземеш всичко при теб ще е много приятно, нема грижи

- MPOWERfan
- младши ентусиаст
-
Има доста интересни клипчета в youtube,М57 звучи прилично с подходящо крайно гърне.Но не възнамерям да си махам катализатора което ще помогне да е по-тихо предполагам.
- Peter Angelov
- ентусиаст
-
MPOWERfan написа:Има доста интересни клипчета в youtube,М57 звучи прилично с подходящо крайно гърне.Но не възнамерям да си махам катализатора което ще помогне да е по-тихо предполагам.
Ами то и няма какво да поставиш на мястото на катализаторите! След катализаторите може да смениш или както ти казах по горе само задното гърне! Не махай катализаторите че става много зле! Аз лично
проблема при мен е че ми дават 2 вида единия със спортни катализатори, втория с някви гърнета но няма снимки и не знам дали ги правят. Другия проблем е че няма нито един клип с направена от началото до края в
целия нет и не мога да разбера какво ще се случи...
- MPOWERfan
- младши ентусиаст
-
И на мен не ми се рискува с компромиси на мястото на катализатора.Другото което ме притеснява е как ще изглежда визуално защтото съм с сток задна броня.
- MPOWERfan
- младши ентусиаст
-
Колеги на колко mm крайно гърне да си търся? Да не стане така да сложа нещо което ще спъне колата? И какво друго да взема под внимание като си търся? 

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Само да те питам колата ти на колко хиляди е?! 99% е около 300-хиляди... Сменял ли си катализаторите с нови?! Ако не си може спокоино да съсипеш колата,има много писано ЗАЩО!
П.П Това е първото нещо което направих,да ги изхвърля и да слова резонатори.
Иначе тоя суперспринд не идва ли малко дебело..

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- Niko88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5 е70 4.0d
- Мечтае да кара: Валяк
Аз нещо не разбирам тази тема, хем иска да му звучи като Мка хем иска да стане с едно крайно гърне, еми няма как да стане звука идва от правите тръби ако има нещо да го спира като катализатор няма да има звук...и немога да разбера какъв е проблема като махнеш катализаторите моята стана с много плътен звук и на мене много ми харесва е неможе да е като бензин ама аз не се и опитвам да е...
- MPOWERfan
- младши ентусиаст
-
boksioraE39 написа:Само да те питам колата ти на колко хиляди е?! 99% е около 300-хиляди... Сменял ли си катализаторите с нови?! Ако не си може спокоино да съсипеш колата,има много писано ЗАЩО!![]()
Катализатора не е махнат колега.
- MPOWERfan
- младши ентусиаст
-
Niko88 написа:Аз нещо не разбирам тази тема, хем иска да му звучи като Мка хем иска да стане с едно крайно гърне, еми няма как да стане звука идва от правите тръби ако има нещо да го спира като катализатор няма да има звук...и немога да разбера какъв е проблема като махнеш катализаторите моята стана с много плътен звук и на мене много ми харесва е неможе да е като бензин ама аз не се и опитвам да е...
Хаха,далеч съм от мисълтта колата ми да звучи като М-ка колега.Пуснал съм тема за да видя кой с какво гърне кара и какви са му впечатленията.И не съм съгласен,че задължително трябва да се набият 5 бона в генерация от край до край за да се получи приличен ефект,какъвто аз търся.Пак казвам много съм далеч от мисълтта за звук като "М"-ка по улиците най-малкото мотора не го позволява.Идяетяа като цяло е,да има по-приятен звук при замянаата на крайното гърне.

- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
Хайде малко да ядосам някой колеги ...... купувате си дизели и искате да извадите звук типичен за безнивовите двг..... 

- MPOWERfan
- младши ентусиаст
-
Пределно ми е ясно,че дизела няма как да звучи като бензинов V8,и все пак да не забравяме,че 6-така си е 6-так дори и дизел звучи добре. 

- Niko88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5 е70 4.0d
- Мечтае да кара: Валяк
MPOWERfan написа:Пределно ми е ясно,че дизела няма как да звучи като бензинов V8,и все пак да не забравяме,че 6-така си е 6-так дори и дизел звучи добре.
Да така е но с подходяща генерация, не с крайно гърне само...нищо няма да се получи повярвай ми.
57 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4