NavCoder, вече и на Български.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- gentata
- старши ентусиаст
-
- Кара: седнал
- Детайли за колата: Правиланта 39-ка
Re: NavCoder, вече и на Български.
Ivo_Borisov написа:Преинсталирах си уиндоуса и съответно си загубих програмите включително навкодера. Свалих си след това нова програма но при нея е различен регистрационен код и съответно не става моя който имам. Писах му на автора ама не ме отрази. Да знаете че не само харда, ами и софта да смените трябва да купувате нов код, което се чудя дали да направя и да дам наново 40 лв.
В момента е налична бета версията на навкодера за нея лиценза е 50лв (25 Euro) може би за това се получава така. Пробва ли със стара или пре бета версия.
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Излезнаха ми две версии за сваляне, бета и старата, пробвах и с двете но не стана. Дава ми различен код за който трябва различен ключ 

- TheFreeRider
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z4 3.0i & Mini F60 JCW
И при мен поиска друг ключ след преинсталиране. Става въпрос за Бета версията. Това се получи точно на 2рия ден след като бях поръчал и платил кода и много ме беше яд, но писах на човека и той се смили над мен да ми прати нов код като му обясних положението. Дано ако има повече такива случаи да се позамисли и да промени метода за изчисляване на тия кодове.
Иначе някъде из Е46 форума четох, че бета версията работела и през OBD буксата. Аз пробвах веднъж с кабела за ИНПА, но не стана, някой друг пробвал ли е?
Иначе някъде из Е46 форума четох, че бета версията работела и през OBD буксата. Аз пробвах веднъж с кабела за ИНПА, но не стана, някой друг пробвал ли е?
- maikooo
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е24 М6, Е31 850i
TheFreeRider написа:Иначе някъде из Е46 форума четох, че бета версията работела и през OBD буксата. Аз пробвах веднъж с кабела за ИНПА, но не стана, някой друг пробвал ли е?
При мен бета версията работи точно през кабела на инпа-та, колата е е46. Като отвориш програмата променяш ли горе ком порта да е същия като определяния за инпа-та?

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
При мен човека не се смили
Явно доста му се е събрало да променя кодове. Както и да е!
И на Е39 бета версията работи през ОБД.

И на Е39 бета версията работи през ОБД.

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
Колеги, в крайна сметка получих отговор и той беше същия key.
Имам обаче няколко проблема. При даване на търсене на ъпдейт, започва да търси ъпдейт и ми дава тази грешка:
Като му дам да ми регистрира версията и веднага ми дава грешка при регистрацията. Излизаше ми и runtime error 9 но в момента не ми излиза. Тия файлове от първа страница си ги имам регистрирани, като исках да ги вкарам в папка систем32 ми даде че ги има и ме пита искам ли да ги заместя.
Къде ли може да е проблема? И във версия 2.8.350 и в бета-та ми дава същото.
Имам обаче няколко проблема. При даване на търсене на ъпдейт, започва да търси ъпдейт и ми дава тази грешка:
Като му дам да ми регистрира версията и веднага ми дава грешка при регистрацията. Излизаше ми и runtime error 9 но в момента не ми излиза. Тия файлове от първа страница си ги имам регистрирани, като исках да ги вкарам в папка систем32 ми даде че ги има и ме пита искам ли да ги заместя.
Къде ли може да е проблема? И във версия 2.8.350 и в бета-та ми дава същото.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- King Nothing
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 525d '02
- Мечтае да кара: подводница
Май с този малоумен лецинзионен план е най-добре програмчето да се инсталира на виртуалка и след това да се копира безброй пъти. 25EUR - ебаси!
2.8 има крак, но не работи с OBD кабела, бета-та пък работи с него, но още няма крак...
2.8 има крак, но не работи с OBD кабела, бета-та пък работи с него, но още няма крак...
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
Не знам какъв е проблема при мен, но нито ми ъпдейтва, нито иска да регистрира. Като му дам да регистрира, веднага ми дава регистрацията неуспешна. Като ме дам ъпдейт, започне да търси ъпдейт и веднага ми дава тази грешка. Писах му мейл с грешката, да видим какво ще каже.

- didodi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring 525d
- Мечтае да кара: с четири ауспуха...
- Детайли за колата: Лайфстайл комби просто.
Нещо ти се е омазал УИН-а колега или ползваш някаква орязана версия , за Пловдив мога да съдействам за DRL на % дълги 

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
Другите програми ми работят, осх файловете ги имам в уиндоуса. Сега ми дава грешка че навкодера не е ъдейтван от 9 януари 1900 г и трябва да включа компа към интенет или да ъпдейтвам
Ама като му дам ъпдейт и не става. Щура работа, свалям наново, инсталирам и същата работа.

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
Преинсталирах уиндоуса и пак същата работа, не иска и не иска да се регистрира и все тая грешка
Помагайте колеги! 
п.п. Малко развитие. Направих регионалните настройки на англ. и вече ми ъпдейтва/макар че го пробвах преди и не стана/, но все така не иска да се регистрира. Като му дам регистрация, веднага ми искача прозорец "неуспешна регистрация". Все едно нещо го спира да регистрира програмата

п.п. Малко развитие. Направих регионалните настройки на англ. и вече ми ъпдейтва/макар че го пробвах преди и не стана/, но все така не иска да се регистрира. Като му дам регистрация, веднага ми искача прозорец "неуспешна регистрация". Все едно нещо го спира да регистрира програмата

- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
Пробвай да изключиш антивирусната и после пак си я включи
.
Sent from my GT-P6200 using Tapatalk 2

Sent from my GT-P6200 using Tapatalk 2
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- TheFreeRider
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z4 3.0i & Mini F60 JCW
maikooo написа:TheFreeRider написа:Иначе някъде из Е46 форума четох, че бета версията работела и през OBD буксата. Аз пробвах веднъж с кабела за ИНПА, но не стана, някой друг пробвал ли е?
При мен бета версията работи точно през кабела на инпа-та, колата е е46. Като отвориш програмата променяш ли горе ком порта да е същия като определяния за инпа-та?
Потвърждавам, работи, само трябва да се даде refresh горе от списъка с портове

- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Х1 2.3d,MB SL350,MB E350d
Последната бета версия работи със кабела за диагностика на sklad66, просто се включва към колата и нищо друго не трябва да се прави по кабела. Друг е въпроса че с демо версията нищо не може да се направи.