Теч от шибедах

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65

Теч от шибедах

Мнение от ares2 » 13 Окт 2012, 16:05

Колеги протече ми шибедаха.. но теча не е от него, а е от онова гумено уплътнение което върви по ръба на тавана.. искам да попитам някои сменял ли го е? и каква му е цената? и къде да го търся
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ М44Б19
Мечтае да кара: Imperial Tie Fighter
Детайли за колата: Стара баба с тояжка

Re: Теч от шибедах

Мнение от stormrider » 13 Окт 2012, 21:28

Аз също искам да разбера
С много любов към децата!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 13 Окт 2012, 21:31

Аз съм го сменял ама не помня цената. Виж в РеалОЕМ. Има си двойнолепещо и се сменя лесно. Но не мисля, че проблема е от него. Аз доста време карах без, щото свалих старото и бях затрил някъде новото.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65

Мнение от ares2 » 14 Окт 2012, 8:31

като го тествах протече от него точно. в самия овал гумата се е съкратила от годините и се беше отделила към 5 мм от ламарината.. да не говорим че отдолу е ръждясало по самия ръб на тавана.. които е обърнат към купето.. аз свалих всичко .. и шибедах и тн.. почистих го добре.. почистих и ръждата . обработих я с един препарат. после залепих тази гума със силикон.. тя е с едни телове вътре за да я държат стегната по този ламаринен ръб.. теча спря но ми се иска да я сменя защото е отворила с по 5-6 мм пък там където контактува със задното парче от това уплътнение.. ще ида до магазини за оригинални части и ще видя как върви
само че тук не го намирам никъде.. http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/S ... ck_sunroof :help: ?????????
Изображение

Назад към E36