Разход на е36 328
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Разход на е36 328
Здравейте колеги много съм си харесал едно е36 328 комби 99г. със всички екстри. Търсих по форума но никъде не открих за разхода на този мотор. Колегите които карат коли с такива мотори бихте ли ми дали повече инфо като мотор дали е здрав, разход, и най- вече заслужава ли си . И със сигурност мисля да му сложа Газов Инжекцион
Последна промяна kolov на 12 Окт 2012, 23:04, променена общо 1 път

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Re: Разход на е36 328
kolov написа:Здравейте колеги много съм си харесал едно е36 328 комби 99г. със всички екстри. Търсих по форума но никъде не открих за разхода на този мотор. Колегите които карат коли с такива мотори бихте ли ми дали повече инфо като мотор дали е здрав, разход, и най-вече заслужава ли си . И със сигурност мисля да му сложа Газов Инжекцион.
Накратко:
- разход - при мен повече от 13 на 100 не съм засекъл, обаче не я карам по задръстванията в София, а предимно вечер и събота и неделя при нормален трафик без задръствания
- M52 при подобаваща поддръжка не създава проблеми, но не носи много на турбо бой, поне толкова колкото M50

- според мен си заслужава определено, ако такъв разход не те притеснява (не знам колко км. ще минаваш на ден), горе долу като на М50B20 без ванос

- на газ не знам как ще е

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
Re: Разход на е36 328
ами минимум по 25км и то всеки ден, аз сега карам 318ис м44 седан пак с газов инжекцион и ми дава 12

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
4 мнения
• Страница 1 от 1