Политическа тема за властта, и още нещо
Модератор: Общи модератори
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Re: Политическа тема за властта, и още нещо
Незнам дали е възможно намеса на външни еврокомисии които да управляват и регулират директно всички субсидии,фондове за финансиране,въобще всички външни парични потоци към България.То е ясно че не може директно да ни се бъркат във законодателна съдебна и наказателна власт,но поне може би в тази насока е възможен контрол.Защото тези много милиарди които ни се полагат всъщност са в основата на корупцията у нас,поне докато свършат.
Между другото интересно е изказването на председателката на мониторинговата комисия за България Бриджет Чарнота.Който иска да си я изрови в нета.Интересно как хора,никога не били в България така бързо се ориентират в ситуацията,ние живеем тук от рождение и все на балами успяват да ми направят.
Между другото интересно е изказването на председателката на мониторинговата комисия за България Бриджет Чарнота.Който иска да си я изрови в нета.Интересно как хора,никога не били в България така бързо се ориентират в ситуацията,ние живеем тук от рождение и все на балами успяват да ми направят.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Лесно е- за никой
Мен лично не ме интересува системата за гласовете и за кого ще отиде гласа ми. Ще гласувам тогава, когато има за кого. НЯМА да гласувам за някой, че да не е друг!
Някой иска ли да се обзаложим, че малко преди изборите ще изгрее поредната "звезда-спасител" като Бойко, Царя, Болен и т.н., който ще обере голяма част от гласовете, преди да стане ясно, че е "същата маскара"

Някой иска ли да се обзаложим, че малко преди изборите ще изгрее поредната "звезда-спасител" като Бойко, Царя, Болен и т.н., който ще обере голяма част от гласовете, преди да стане ясно, че е "същата маскара"

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
То и аз така на предните избори ама тоя път хер Флик ще бъде изгонен от къщата на вип брадър.Няма да гласувам за такива от сорта ГЕРБ ..ГОРД...ГРОБ.. и производни .Станишката е моя фаворит за голямата награда освен ако не се издъни да сложи Доган за министър председател.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Jordana написа: освен ако не се издъни да сложи Доган за министър председател.
Тогава вече отивам да си върна личната карта и кандидатствам за гражданство в Тринидат и Тобаго, Тюркменистан или и аз не знам къде.
- ilia1984
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: BMW
© написа:Аз гласувах за герб на последните избори. Сега за кого да гласувам? 4 години престой в парламента е достатъчен да направи корумпиран и най-честният българин. В момента не виждам никаква надежда
Слави напълно си прав много хора мислят като теб

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Пълна пародия за мене е това управление,и аз мислех че ГЕРБ е нещо добро....а то какво стана?!
Здравна система - тъмна Индия
Социална политика - хич я няма
Енергетика - тука има тука нема
и т.н.
Ама любимото ми е силовото министерство:
Цецо решил да провери коя от трите служби – ДАНС, ГДБОП или МВР, си вършат най-добре работата.
Пуснал в Борисовата градина една катеричка и казал на трите служби да я намерят за два часа.
След два часа ДАНС излезли със становище, че такова животно няма.
След още два часа, ГДБОП избили всички катерички в Борисовата под предлог, че били криминално проявени.
След още два часа от МВР донесли на Цецо един пребит плъх, който крещял:
- Катеричка съм,катеричка съм!…

Здравна система - тъмна Индия
Социална политика - хич я няма
Енергетика - тука има тука нема
и т.н.
Ама любимото ми е силовото министерство:
Цецо решил да провери коя от трите служби – ДАНС, ГДБОП или МВР, си вършат най-добре работата.
Пуснал в Борисовата градина една катеричка и казал на трите служби да я намерят за два часа.
След два часа ДАНС излезли със становище, че такова животно няма.
След още два часа, ГДБОП избили всички катерички в Борисовата под предлог, че били криминално проявени.
След още два часа от МВР донесли на Цецо един пребит плъх, който крещял:
- Катеричка съм,катеричка съм!…

ГЕРБ най-много ме разочарова с това, че не спря корупцията, не можа да осъди никой от корумпираните политици, освен това открито толерира монополите, а дребния бизнес - да върви по дяволите.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
То за умните хора беше ясно от самото им идване на политическата сцена че не могат да ги направят тия неща.Действителноста се оказа отрезвяваща за много хора .Другата по голяма част от които явно съм и аз им повярва с известни резерви.Просто нямаха право ГЕРБ да се подиграят така с очакванията на българския народ за социална справедливост нормален живот и достойно заплащане на труда .Лошото е че до изборите ще продължават да вземат идиотски управленски решения като че ли някой им иска политиката.Все пак накрая ще си имаме още едно чучело за бесене 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- zxsport
-
bum_bum написа:Jordana написа: освен ако не се издъни да сложи Доган за министър председател.
Тогава вече отивам да си върна личната карта и кандидатствам за гражданство в Тринидат и Тобаго, Тюркменистан или и аз не знам къде.
Ще потърся връзки с Гари Гудридж, така че с теб може и да извадим късмет да станем почетни граждани на Тринидад

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Идеално, ще си тренираме с него и няма да мислим за мизерията тука 

- zxsport
-
bum_bum написа:Идеално, ще си тренираме с него и няма да мислим за мизерията тука
А като имаш предвид, че сестра му може да намери и кадърни физиотерапевтки ... как да не се замислиш над въпроса?

Вечно нещо ще ни боли и ще имаме нужда от раздвижване ...

- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
Jordana написа:То и аз така на предните избори ама тоя път хер Флик ще бъде изгонен от къщата на вип брадър.Няма да гласувам за такива от сорта ГЕРБ ..ГОРД...ГРОБ.. и производни .Станишката е моя фаворит за голямата награда освен ако не се издъни да сложи Доган за министър председател.
Изглежда подписката за "Белене" постигна целта си.
Touring & windsurf club
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Jordana написа:То за умните хора беше ясно от самото им идване на политическата сцена че не могат да ги направят тия неща.Действителноста се оказа отрезвяваща за много хора .Другата по голяма част от които явно съм и аз им повярва с известни резерви.Просто нямаха право ГЕРБ да се подиграят така с очакванията на българския народ за социална справедливост нормален живот и достойно заплащане на труда .Лошото е че до изборите ще продължават да вземат идиотски управленски решения като че ли някой им иска политиката.Все пак накрая ще си имаме още едно чучело за бесене
Очакванията на българския народ...... Аз да ти кажа ли нещо за тия очаквания? Те (голямата част) не искат да има забрана за пушене на обществени места. Не искат да им затворят казаните за ракия по селата. Не искат да водят чист и хигиеничен начин на живот. А какво имат право от ГЕРБ? Кои са ГЕРБ изобщо? Знаеш ли, че в новия бюджет за 2013, са предвидени 134 млн. лв. увеличение в парите за МВР? Ти и аз живеем в милиционерска държава, свиквай с тази мисъл.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
Така е .Пътя към ада често е покрит с " добри намерения".То хубаво бюджета на МВР увеличен хубаво полицейска държава ама поне да ги вкарват в затвора престъпниците .Те и това не правят щото само слухтят и си правят компромати един на друг.Казаните за ракия ще отидат в историята вервайте ми тия нямат много сиво вещество в главите и утре ще ги делнат и тях.Просто хер флик не знае че има такова нещо като казан за ракия в БГ.Личната хигиена няма да я коментирам .Със забраната за пушене ще се съглася и ще я спазвам когато спрат да продават цигари в магазините.Дотогава оная Дуловската кобра министершата да си гледа работата.