Айде пак- айфон 5

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Re: Айде пак- айфон 5

Мнение от DiMIcha84 » 11 Окт 2012, 18:49

Вие да не си лягате с телефоните? :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Johnnie1 » 11 Окт 2012, 19:15

steeN написа:
Johnnie1 написа:
steeN написа:

...

не мога да коментирам тема от преди 5 години за физическа срещу онскрийн клавиатура :)

другото, просто си гледал стар софтуер. аз лично седя на компютъра и пуш на айфона ми е по-бърз от аутлук... т.е. съобщението идва 1-2 секунди по-бързо на телефона :) в момента и айфон и андроид обединяват много пощенски кутии в една. пиша ти този отговор от гадна онскрийн клавиатура.

Sent using Tapatalk 2

някъде да съм писал че айфон не става? казах че на мен не ми е удобен, другото е не съм видял аргументите ти що мейл клиента на ББ е мит :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 11 Окт 2012, 20:09

отваряш finance.google.com пишеш rimm, сменяш на 5 годишна графика и отговора е там... + също може да се върнеш да прочетеш всички неща, които написах до сега ;)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Потребител
Аватар

Мнение от Johnnie1 » 11 Окт 2012, 21:07

steeN написа:отваряш finance.google.com пишеш rimm, сменяш на 5 годишна графика и отговора е там... + също може да се върнеш да прочетеш всички неща, които написах до сега ;)

тя статистиката сочи, че и наркоманите се увеличават, ама това не значи че трябва да посегна към дрогата. изобщо критерият ти е много странен, като отиваш да си купуваш кола, да не би да търсиш компанията с най-много печалби? (мисля че тойота), отиваш и си купуваш каквото ти харесва и ти върши работата. това че повечето хора използват android/iphone за забавления, не значи че по-бизнес ориентираните телефоните нямат нисша, нормално е да са по-малко използвани + грешки във фирмата и нещата отиват на зле.. но още първият ми въпрос към теб беше, защо и-мейл клиента на ББ е мит? на ден изпращам по около 50 писма и не знам за какви митове говориш. според мен просто си върл фен на apple, който не е ползвал 9900 (най-актуалното BB) и просто говориш ей така за парлама. не е толкова турдно да се досетиш, че няма как всички хора да харесват един продукт, и мен не ме кефи iphone, ама не съм седнал да обявявам за дечковци всичките му потребители, както ти ми сложи етикет "технически изостанал"

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 11 Окт 2012, 23:18

Аз съм с 4 ка пиша по 15-20 мейла наден през телефона проблеми нямам, отваря ПДФ-и което е добре телефона ми е удобен, аз не знам за кво повече може да го ползваш, за всичко друго се ползват лаптопи МАК БУК 13" и готово има качени програми и батерията държи 7-8 часа тва е истината, хората който им трябва устройство за работа така правят, а ако ще е само да се четат мейли може и с нокия 3310 за такова нещо не ти трябва бизнес телефон, като се зачудя какво е бизнес телефон, телефон който може да получава мейли ли ? в моя бизнес получавам доста меили и почти във всеки има прикачен фаел, който без да погледна не мога да отговора и в този случай телефона е почти излишен, освен да видиш, че имаш меил и кво пише в него, а мога и да права плащания през онлайн банкирането :) то секи може :mhihi:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 11 Окт 2012, 23:32

Johnnie1 написа:...

мит е защото от много време насам не предлагат нищо особено/уникално, което да ги диференцира в тази област, дори изостават (това с тъпия им ентърпрайз сървър малко ли ти се струва). бб продаваха само на бизнеси, никога не са имали съществен пазарен дял при крайни клиенти. тази графика показва, че бизнесите се отказаха от тях (загубиха единствените клиенти, може би защото всички компании шефчетата са дечковци ;) ...нищо общо с примера ти с тойота). за етикета... предполагам си запознат с тази графика (от постовете ти изглежда, че имаш някакво бизнес образование). не съм имал предвид да звучи толкова лично.

Изображение
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i

Мнение от ръб » 12 Окт 2012, 8:03

размера на клавиатурата при андроид може да се регулира :) а при 4-4.3 и нагоре екран, можеш да си направиш клавиатурата по-голяма от на ББ :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 12 Окт 2012, 8:25

N.Mihaylovski написа:Аз съм с 4 ка пиша по 15-20 мейла наден през телефона проблеми нямам, отваря ПДФ-и което е добре телефона ми е удобен, аз не знам за кво повече може да го....

Ти с твоята работа трябва да отваряш някакви доста големи файлове. Как се справя iPhone-a с тях. Всъщност отваряш ли някакви тежки/големи файлове с изображения? :roll:

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 12 Окт 2012, 8:36

Btw това с камерата е уникално добро. Страхотна идея!

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 12 Окт 2012, 10:30

vlad0 написа:
N.Mihaylovski написа:Аз съм с 4 ка пиша по 15-20 мейла наден през телефона проблеми нямам, отваря ПДФ-и което е добре телефона ми е удобен, аз не знам за кво повече може да го....

Ти с твоята работа трябва да отваряш някакви доста големи файлове. Как се справя iPhone-a с тях. Всъщност отваряш ли някакви тежки/големи файлове с изображения? :roll:

Да ПДФ отваря перфектно колкото и да са големи веднага ги зарежа, jpg-та също отваря ПСД та също и всички епълски разширения, но както всеки телефон не става за обработка на фаилове и т,н
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

Потребител
Аватар

Мнение от Johnnie1 » 12 Окт 2012, 11:22

vlad0 написа:

той целият телефон е изпълнен с умни решения като цяло и качеството е на топ ниво, предишният ми bold го изпуснах от 2-ри етаж и нищо му нямаше, цялата сглобка и на новият bold е "rock solid", нищо не скърца,трака и с тъчскрийн дисплея се сърфира удобно.. но пак са много далече от забавленията, приложенията и камерите, които предлагат iphone/android и за това са поели стремително надолу.
Последна промяна Johnnie1 на 12 Окт 2012, 12:25, променена общо 1 път

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 12 Окт 2012, 12:13

Айде стига се карахте за iP5... по-добре вижте новото S III Mini кво л@йно е, като за 400 евро...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2004 530i, 6MT
Мечтае да кара: all M cars

Мнение от sandini » 12 Окт 2012, 12:56

Mollov написа:Айде стига се карахте за iP5... по-добре вижте новото S III Mini кво л@йно е, като за 400 евро...

:mhihi:
Продавам:
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 12 Окт 2012, 18:38

видях една статия, която описваше параметрите... чак проверих датата да видя дали не говорят за някакъв вариант на стария ми "нексус с". що не си продават стария модел директно ми се правят на интересни...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 12 Окт 2012, 18:50

Johnnie1 написа:
vlad0 написа:

той целият телефон е изпълнен с умни решения като цяло и качеството е на топ ниво, предишният ми bold го изпуснах от 2-ри етаж и нищо му нямаше, цялата сглобка и на новият bold е "rock solid", нищо не скърца,трака и с тъчскрийн дисплея се сърфира удобно.. но пак са много далече от забавленията, приложенията и камерите, които предлагат iphone/android и за това са поели стремително надолу.

В BB10 ще пооправят камерата ;)
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата