Въпрос отностно чистачки
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
57 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ND1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: The black devil-335i e92
Въпрос отностно чистачки
Скоро ще влизам в сервиза на Дару за смяна на едни тампони,та попитах за чистачки, тъй като мойте ми се струват за смяна,казаха ми 101 лева комплекта 1 вид бил за 320д е90 .. Та въпроса ми е те ли са вариянта ? И да споделите като какви решения сте взели по този въпрос
п.п. (под те ли са вариянта,нямам на предвид някакви евтини китайски алтернативи),а просто дали някои други като марки за тая цена на е са по-добрия вариянт

п.п. (под те ли са вариянта,нямам на предвид някакви евтини китайски алтернативи),а просто дали някои други като марки за тая цена на е са по-добрия вариянт

- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Re: Въпрос отностно чистачки
58лв. на Бош
- Shadowed
- младши ентусиаст
-
- Кара: 992 turbo, G30 540ixdrive.
kronos написа:58лв. на Бош

- 90e90e
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д
- Мечтае да кара: hibrid
Преди време бях взел "бош" ама.... унищожи ми прозореца...на Е36... Явно калпазански "бош" беше... сякъш не чистачки ами шкурка бях сложил....Внимавайте много!!! Не се скъпете, но и неоправдано много пари да се дават е излишно... Аз взех на жена си огроооомни чистачки за А класата И още преди година...............5 лева бройката...И мога да кажа, че вършат перфектна работа....така че....
За да спрем да се избиваме по пътищата, трябва да се спре алкохола на мъжете и бензина на жените! Карайте така, че да стигнете!
- vanko242
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: трактор шестак
- Детайли за колата: m57tu2d30 OL
...аз си взех комплект чистачки SWF за 70 кинта. Оригиналните на колата бяха същата марка и изкараха 5 години но дойде време да ги подменя, вече година нямам никакви забележки. колата спи отвън зима и лято....
...тестове на масла : http://bmwservice.livejournal.com/27699.html
оригиналните са SWF -вчера ги сменях ---- стават и от голф 5 пасат искат леко преправяне в пламасата само
бош не взимай има много ментета

- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
БОШ-а правят специално за Е90. Едно към едно с оригинала.
- TsvetanVR
- Dicky Wolf
-
- Кара: Z4M Roadster
Аз си взех преди седмица-две оригинални на прИмоция в Камор Ауто - 79лв. Чиста работа.
Има някакви зимни намаления.
Иначе чистачките при Е90 не са еднакви. На колите произведени след 09/2009 захващането на чистачките е коренно различно. Иначе са си същите, само дето не стават....на БМВ тъпотиите...

Иначе чистачките при Е90 не са еднакви. На колите произведени след 09/2009 захващането на чистачките е коренно различно. Иначе са си същите, само дето не стават....на БМВ тъпотиите...

- ND1
- кандидат ентусиаст
-
Ясно,благодаря за мненията
Имам въпрос,понеже не съм от София и ако си ги поръчам от Камор или Дару оригинални чистички и ми ги доставят по еконт, после лесен ли е монтажа ? Ще мога ли да се справя сам ? И другото: ако реша да отида в някой ''ундърграунд'' сервиз трябва ли да ме притеснява, че при поставянето им могат да скапят нещо ? Благодаря 

ND1 написа:Ясно,благодаря за мнениятаИмам въпрос,понеже не съм от София и ако си ги поръчам от Камор или Дару оригинални чистички и ми ги доставят по еконт, после лесен ли е монтажа ? Ще мога ли да се справя сам ? И другото: ако реша да отида в някой ''ундърграунд'' сервиз трябва ли да ме притеснява, че при поставянето им могат да скапят нещо ? Благодаря
чистачките се слагат супер елементарно .. не съм сигурен, че доставят по Еконт (поне Камор) може и да бъркам. Скоро отварят онлайн магазин за части btw. Според мен по-лесния вариант е да помолиш някой колега наблизо около дилърите да ти ги вземе и да ти ги прати. Откъде си апропо?
Аз винаги съм карал с оригинални чистачки и не мисля да променям практиката, защото който каквото да ти говори продуктите за сервизната мрежа на официалния дилър/вносител - не са тези, които се продават на афтърмаркет пазара. На предишната си кола имах SWF чистачки (предишния собственик тъкмо ги беше сложил), оригиналните от дилъра пак бяха SWF - нищо общо!
- cww
- Д-р Хаос
-
- Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)
М Кар доставят.
Изпробвано многократно.
Изпробвано многократно.

NOTHING IS GAINED WITHOUT SACRIFICES AND FREEDOM WITHOUT BLOOD
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
То е ясно, че от оригиналното по-хубаво няма. Обаче в някои части цените са убийствени и не всеки може да си го позволи. Иначе за чистачките на БОШ мога да кажа само хубави неща. 

- ND1
- кандидат ентусиаст
-
Ясно,оригинални ще сложа реших го
От Стара Загора съм.Щом може направо от М-кар ще си ги поръчам по еконт .. мен ме интересуваше дали има накаква особеност в монтажа им,затова попитах и за ундъргранд сервизите (тъй като в Стз представилство на бмв -> няма ) 

- blagun
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 520d / E90 320d
Аз си купих миналата седмица Валео - 70,00лв. ! Идеални са, само дето имат един надпис, който ме дразни 

57 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4