...няма я вече...
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
			40 мнения
			 • Страница 2 от 3 • 1, 2, 3

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
- 

- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- vld
- Старши ентусиаст
- 

- Кара: F11 535d, E84 2.3d

За тези които не са я виждали на живо мога само да каже ,че колата изглеждаше все едно я сваляш от витрината на магазин,че и малко по лескава и опъната!
Жалко е наистина че такъв добър екземпляр умира така нелепо!
Горе главата Диляне "всяко зло за добро" казват старите хора!

- македонец
- младши ентусиаст
- 

- Кара: E39 520i
Диляне...каквото и да казваме тук, болката си я знаеш само ти. Че всеки един е съпричастен с
теб е повече от разбираемо..Но погледни нещата от друг ъгъл...Най-вероятно частите от машината
ще отидат в друга и тя ще живее втори живот, но както каза Цене в една друга тема, "за човешкият
живот "Нова Игра" няма"! Хайде, стъпвай си на краката (радвай се , че можеш), че някъде там те
чака поредното бавно БМВ, което се нуждае от зареждане...от всичко по много.
			теб е повече от разбираемо..Но погледни нещата от друг ъгъл...Най-вероятно частите от машината
ще отидат в друга и тя ще живее втори живот, но както каза Цене в една друга тема, "за човешкият
живот "Нова Игра" няма"! Хайде, стъпвай си на краката (радвай се , че можеш), че някъде там те
чака поредното бавно БМВ, което се нуждае от зареждане...от всичко по много.

Driver's Racing Team
- Един
- 
				Вече кара БМВ  
- 

- Кара: Миксер. BMW i4 M50
Ебаси! 
Диляне, добре че няма телесни повреди. Ако мога да помагам с нещо винаги съм насреща!
П.П. Само не ми искай купето на комбито, щото още не съм събрал за акциза на Е34-ката.
			Диляне, добре че няма телесни повреди. Ако мога да помагам с нещо винаги съм насреща!
П.П. Само не ми искай купето на комбито, щото още не съм събрал за акциза на Е34-ката.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
		Диляне, аз и в другата тема го казах, ама вече нищо не можеш да направиш, братче, освен да гледаш напред. Представям си колко ти е мъчно (то и на мен и на всички останали ни е мъчно заради тебе и заради количката), ама не увисвай нос, ами почвай да се оглеждаш за купе. Аз също съм насреща за помощ с каквото мога, наблизо съм до теб, така че твърдо можеш да ме броиш (става въпрос да помагам, а не да ти дам мойто купе  ), а и като гледам доста хора ще се отзовават, така че си мисля, че като намериш купето и имаш много ръце, крака и глави за помощници, няма да е толкова дълго времето, което ще ти трябва за новата красавица
 ), а и като гледам доста хора ще се отзовават, така че си мисля, че като намериш купето и имаш много ръце, крака и глави за помощници, няма да е толкова дълго времето, което ще ти трябва за новата красавица  .
 .
			 ), а и като гледам доста хора ще се отзовават, така че си мисля, че като намериш купето и имаш много ръце, крака и глави за помощници, няма да е толкова дълго времето, което ще ти трябва за новата красавица
 ), а и като гледам доста хора ще се отзовават, така че си мисля, че като намериш купето и имаш много ръце, крака и глави за помощници, няма да е толкова дълго времето, което ще ти трябва за новата красавица  .
 .Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
		Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
 моите съболезнования, Диляне.
 моите съболезнования, Диляне.
Напоследък, се случиха няколко такива случки:
първо един ситроен без предимство едва не отнесе черната 316-ка на А.Малинов, след два дена хондата на брат ми си отиде по доста нелеп и брутален начин (за щастие без жертви).
Сега разбирам и за комбито ...
Вярно е, че почти всичко на тоя свят може да бъде "gone in single second", но е тъжно когато си отиде нещо, в което е вложено толкова сърце.
- niko_first
- младши ентусиаст
- 

ааабе брат, кво направи   

тъкмо я видях оня ден красавицата на живо за първи път и май е бил последен 

найстина МНОООГО МНГОГО съжалявам за перфектната машина

тъкмо я видях оня ден красавицата на живо за първи път и май е бил последен

найстина МНОООГО МНГОГО съжалявам за перфектната машина

.
.
само гасссс на ИС-ката
- Dr.Schnaps
- младши ентусиаст
- 

- Кара: E90LCI и E30 Cabrio
Съболезнования   

Тъкмо и бе6е направил и се кефех на снимките в галерията.
И си мислех 4е това лято 6те се запознаеме и 6те я видя тази е30ка.
Е все пак поне може да се запознаеме позитивно погледнато.
  позитивно погледнато.

Тъкмо и бе6е направил и се кефех на снимките в галерията.
И си мислех 4е това лято 6те се запознаеме и 6те я видя тази е30ка.
Е все пак поне може да се запознаеме
 позитивно погледнато.
  позитивно погледнато.- TheBoss
- Полковника
- 

- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Ужас, цял ден не съм на себе си. Уж тенекия някаква, ама си вложил душата си в нея. Вчера цял ден съм си играл да събера клипчетата от онзи ден и да те зарадвам с един цял филм. А то какво стана?  Но ще ти го подаря, дано да ти навява само радостни спомени. ПОДАРЪК от TheBoss
 Но ще ти го подаря, дано да ти навява само радостни спомени. ПОДАРЪК от TheBoss
- Иво
- шПерко
- 

- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Aбе ... нещо не разбирам. Супер се радвам, че Дилян е добре - то тва е целта на историята, ама защо са тия съболезнования, защо е тва опяване на умряло, защо е тва вайкане за визията?
До колкото, чета форума на последък това беше кола за дрифт (а и още е). Е не може кола, която се ползва за каране на ръба (то иначе не може да дрифтиш) да не е сключила застраховка - "еми, може и да стане". Няма как да станеш рали състезател, ако си пазиш боята и караш на климатик. Трябва да минеш няколко пъти отвъд границата, за да можеш да осъзнаеш точно къде е.
В тоя ред на мисли - кефя се, че има едно момче във тоя форум, дръзнало да премине границите на газовите уредби, лъснатия хром и меката возия. Пази се Диляне и се опитай да си намериш среда!:) Ся тепърва се почва .
.

До колкото, чета форума на последък това беше кола за дрифт (а и още е). Е не може кола, която се ползва за каране на ръба (то иначе не може да дрифтиш) да не е сключила застраховка - "еми, може и да стане". Няма как да станеш рали състезател, ако си пазиш боята и караш на климатик. Трябва да минеш няколко пъти отвъд границата, за да можеш да осъзнаеш точно къде е.
В тоя ред на мисли - кефя се, че има едно момче във тоя форум, дръзнало да премине границите на газовите уредби, лъснатия хром и меката возия. Пази се Диляне и се опитай да си намериш среда!:) Ся тепърва се почва
 .
.
			40 мнения
			 • Страница 2 от 3 • 1, 2, 3