Айде пак- айфон 5

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

Re: Айде пак- айфон 5

Мнение от alx » 09 Окт 2012, 13:19

Бе за гъзарията точно за 5цата не е така. Аз вече трети път пращам съобщение до целия ми отдел които ми е взел телефона да си играе с него моля да ми го върне щото вече трети път го хваща липсата от офиса ми.

Може би след 6 месеца няма да е така, но за момента телефона дори в Америка където е относително евтин предизвиква любопитство сред хората.
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 09 Окт 2012, 15:27

Въобще не виждам смисъл от тия нови модели телефони и манията за имаш новия модел. Освен корпоративния интерес, разбира се. Имам френд, служебна 4-ка му дадоха, повъртя го повъртя, пък си извади картата и я сложи на ББ 9800. Едно време дадох 1580 лв. за телефон, които незнам колко от пишещите тук биха дали ни днес, ни вчера, ни утре. Това не е хвалба, благодарен съм, че ми "мина", неизживяно детство. В момента нося дърта N86-ца, последния от миналата ми мания и това, което правя е да говоря по телефона. Като видя поредната реклама на нов модел се усмихвам. Един шаран по-малко в мрежата. Успех на рибарите.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е36
Мечтае да кара: по хубави пътища

Мнение от GKuzmanov » 09 Окт 2012, 15:47

Аз спрях да пиша, че хората с наядените ябълки само се сърдят :mhihi: давайте ключа тука и това е ... който го кефи си го взима който не не. Все едно някой да пусне тема колко як е новия Мерц :mhihi: същата ще е храната за него както в момента за простолюдието дето носи скапани нокии, андроиди и боровинки (поне не са нахапани :mhihi: )
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 09 Окт 2012, 15:59

Насра темата и "по-добре ключа" :kuku:
Изображение

Аватар

Мнение от Хаос » 09 Окт 2012, 19:00

bum_bum написа:Насра темата и "по-добре ключа" :kuku:

не му е първа тема...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

Потребител
Аватар

Мнение от Johnnie1 » 09 Окт 2012, 19:33

steeN написа:малко офтопик, ама тези дето споменават блекбери и симбиан в тази тема... има една приказка да отидеш с нож на престрелка :). това дето ББ били страхотни за имейл е мит от преди 5 години. windows phone също има надежда там, защото майкрософт ще направят добра интеграция с ексчейндж... де факто стандарта във всяка по-сериозна компания.

Моля? това са глупости.. от доста време ползвам Blackberry, реших да пробвам галакси 3.. за фейсбук и игрички е супер, иначе го дадох на майка ми и си взех BB 9900 и е в пъти по-добър за писма от което и да е галакси. не мога да направя сравнение с iphone, но за това, което ми трябва - няколко пощи в един бутон и разговори всичко става светкавично бързо и безпроблемно, и не знам какво iphone може да свърши по-добре от 9900, че да го сменям. да не споменаваме предимствата на физическата клавиатура и по-малките му размери, ходя да тичам с него. Виж, ако ми трябват приложение BB там са слаби.

ентусиаст
Аватар
Кара: **** ми янко
Мечтае да кара: CL65 AMG

Мнение от LizarD » 09 Окт 2012, 23:13

Простотия е да дадеш за телефон 1000-2000 лв като можеш да дадеш 300-400 и да ти върши същата работа. Това е като да си купиш кола за 50 000 и кола за 200 000. Пълна тъпанарщина. Тва айфони, тва галаксита ес 3.... за мене е селска гъзария
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 09 Окт 2012, 23:21

Не знам защо, но аз лично никога не бих си купил iPhone :roll: И то може би точно заради причината, че е супер комерсиалният телефон :paranoid:
Но вкус и цвят другар нямат, така че всеки да си купува каквото иска :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 09 Окт 2012, 23:39

Че що караш БМВ? И то е комерсиална кола.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: M57, N52, S65

Мнение от tintirimintiri » 10 Окт 2012, 1:26

Начетох се на тъпотии
човек който има айфон излиза че се прави на газар :kuku:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 10 Окт 2012, 2:47

за врачанина. проблема на симбиан, е че просто няма фирми, които да разработват софтуер за него
(а и че самта ос най-вероятно е куца, нямам пряк поглед там, защото мен изобщо не съществуват на картата).
всяка една хардуерна платформа се нуждае от софтуер... колкото и да е добра ако няма софтуер, хората просто не
могат да я ползват и... за това в крайна сметка нокиа преминаха към друг софтуер с надеждата, че ще има повече
прилжения, които да направят телефоните им използваеми. не става въпрос за цена тук, галакси с което даваш за пример,
е много по-обезпечено от всякакъв софтуер... дори да кажем последните карти на google примерно.
това, че нокията има по-хубава камера... е хубаво ама всички други неудобства... :)

Johnnie1 написа:...

андроид става смислена платформа за имейл, чак след версия 4.
(тука обаче изобщо май няма хора дето я имат тази ос... защо ли)
най-вероятно и ти си гледал стари неща. размерите не мога коментирам,
някой самсунг устройства прекаляват и не знам как може такова нещо
да се носи в джоб.

а, физическата клавиатура в същност по-бавна от тази на екрана. въпрос на свикване е.
иначе само заема място вместо екран и се чете по-бавно, защото трябва да търкаляш постоянно.
индустрията отдавна я прати в историята.

мисля, че никой няма да отрече тук, че големите играчи са гугъл с андроид и епъл с айос и другите просто,
"не работят" ако искаш наистина да имаш поддръжка (т.е. като не работи нещо някой да го оправи... някога)
и да ти вършат ефективно работа.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i

Мнение от ръб » 10 Окт 2012, 7:29

steen аз ползвам Galaxy S и съм с 4.1.1 Jelly Bean :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от tokata2 » 10 Окт 2012, 7:52

Комерсиален бил iphone ... Че кое му е комерсиалното ... всичко живо си купува репликата на Айфон - Самсунг . Погледнете срива в цените на SGS2/SGS3 ... хубави сапунерки , но до там . Този телефон след 2 години няма да можем да го намерим в каталога , защото от собствената му компания го самоубиват , като бълват нови и нови модели през ден . Това важи за всичките сапунерки , като изключим Моторола може би . Това са комерсиални телефони , не Айфона . Да , скъп е iphone , но цената му е стабилна , а не като скъпите сапунерки , които след 6 месеца струват с 50 % надолу в магазина .
Защо във всяка тема за Айфон трябва да наскачат безброй андроид потребители и да осират всичко ? След като андроидите са толкова добри , защо се сравняват все с грозния и слабичък Айфон ? Ние плюем ли постоянно по андроида ? Явно на вас ви е трън в очите , защото гроздето както винаги е кисело .

И по темата . Драска се лесно Айфона , трябват си протектори . Камерата след много опити така и не показва въпросните лилави сияния , на тъмно снима горе-долу , екрана му не бълбука ( имаше и такива спекулации ) . Много е бърз за приложения и браузване . Информацията е от човек , ползващ Nokia 808 . Аз , като потребител на Самсунг ще си го купя в момента , в който дойде в България .

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от RaHzElChO » 10 Окт 2012, 8:16

ръб написа:steen аз ползвам Galaxy S и съм с 4.1.1 Jelly Bean :)

С тази разлика, че ако не са разработчиците в xda-developers да правят custom firmwares щеше да го гледаш само по интернет.Samsung са предвидили, че твоя телефон ще може да се ъпдейтва официално само до 2.3.6!
36922
rve написа:БМВ не е просто марка автомобил, БМВ е идея, страст, съдба.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 10 Окт 2012, 8:52

barabqga написа:
Е.Димитров написа:Вижте какво,хубаво е да има разнообразие и конкурентна среда,за това се показват нови модели и всеки по-добър от предходният или конкурента му.
не ми харесва прекалената комерсиалност на Апъл ,но така са си решили и следват този принцип.
Интересното е че спечелиха дело срещу самсунг на стойност над милиард долара,интересните неща в случая са 2:
1-Самсунг щели да им платят в монети-3 вагона с монети
2-въпреки претенции и съдения,самсунг произвеждат доста от компонентите на Апъл

за първото май не е така :mhihi:

Вярно,опровергали са новината.
Първоначално новината беше http://www.sim.bg/news/Samsung-shte-izp ... ot-5-centa
След това(днес я прочетох в интерес на истината) http://www.manager.bg/news/samsung-nyam ... d-v-moneti
Все още сумата не била дължима.
Последна промяна Е.Димитров на 10 Окт 2012, 8:54, променена общо 1 път

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата