Мистериозно, поне за мен

3-та серия ('83-'94)

Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори

Потребител
Аватар

Мистериозно, поне за мен

Мнение от milva » 26 Юли 2006, 17:38

Здравейте всички,
Карам Е30 / 318и от 86та. През зимата много често ми се случваше да ми се замъглят стъклата, понеже отвътре имаше конденз и парното едвам се справяше да го издуха. Няколко сутрини дори трябваше да стържа лед от вътрешната страна на купето- сигурно съседите са се чудели с мен.
Сега през лятото не забелязвам нищо такова, но пък ако карам повечко в задръствания и вали дъжд, от дясната страна на капака влагата се изправя така бързо, че започва да пуши отгоре- явно много загрявам? Имаче термометъра ми показва около 90 градуса.
Ако някой има обяснение, предварително благодаря

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 26 Юли 2006, 17:46

А, течността как е?
При мен проблема беше от спукан радиатор на парното. Затвори радиатора на парното и гледай. Ако това нящо изчезне, значи проблема ти е там някъде - радиатор или маркучи.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

Потребител
Аватар

Мнение от milva » 26 Юли 2006, 17:53

аа, много е възможно; преди няколко дена ми изтече доста вода; това ми се случва за първи път и след това повече не ми се е случило, но ще говоря с майстора- много ти благодаря

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 26 Юли 2006, 18:16

milva написа:аа, много е възможно; преди няколко дена ми изтече доста вода; това ми се случва за първи път и след това повече не ми се е случило, но ще говоря с майстора- много ти благодаря

Няма проблем :yes:
Пиши после кво е станало наистина :D
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

Потребител
Аватар

Мнение от milva » 27 Юли 2006, 16:36

ще пиша непременно; само че ще отида на майстор чак в началото на другия месец, след заплата :)

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 27 Юли 2006, 17:44

За да провериш дали е радиаторчето на парното - просто съедини двата маркуча, които влизат в купето (точно до сервото) :idea:

Назад към E30