Айде пак- айфон 5

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: Айде пак- айфон 5

Мнение от RaHzElChO » 08 Окт 2012, 15:03

Е.Димитров написа:
bum_bum написа:
Е.Димитров написа:
bum_bum написа:[.

Ако може да ми прехвърлиш някой фаил /снимка/музика/клипче през блутута,не искам да ми шерваш или да ми пращаш имейли.
И,как подкарваш примерно някоя складова или друг бизнес програма,която е писана за нашата географска ширина на макбука ?
Или ти само имейли четеш :) :bchug:

Складова или "друга бизнес програма" не подкарвам, щото не ми и трябва. Ако ми трябва ще си сложа бууткамп и ще си пусна каквото си искам писано за която си искам географска ширина.
С блутута мога да си пращам каквото искам от телефона на лаптопа и обратно ама не ми е трябвало, щото има далеч по-лесни начини. Ако ми трябва да пратя до др телефон има програми с които става. Ако толкова ми е зор ще си ги сложа и нямам яд. Джейлването не пречи на гаранцията, щото няма абсолютно никакъв начин някой да потвърди дали съм имал или съм нямал джейл.
Абе аз влизам ли ви в темата за Андроид да ви обяснявам колко сте преебани? :banghead: Върши ми работа и тва е. И да не ми върши да не би някой от вас да ми ги е купил, че сте се толкова загрижили какво мога и какво не с тях?

Е,по-спокойно де,сега аз ти говоря като потребител и на 2 те системи,в момента съм с Galaxy S|| и имам служебен IPhone 4S ,та за гаранцията,има си брояч,спокойно,има и на двата модела вътрежен брояч колко пъти е дейлван или рутват (в зависи от системата) и гаранцията отпада.

Това за брояча много ме изкефи. Важното е, че някой те е накарал да вярваш в това.
36922
rve написа:БМВ не е просто марка автомобил, БМВ е идея, страст, съдба.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 08 Окт 2012, 15:21

RaHzElChO написа:
Е.Димитров написа:
bum_bum написа:
Е.Димитров написа:

Ако може да ми прехвърлиш някой фаил /снимка/музика/клипче през блутута,не искам да ми шерваш или да ми пращаш имейли.
И,как подкарваш примерно някоя складова или друг бизнес програма,която е писана за нашата географска ширина на макбука ?

Складова или "друга бизнес програма" не подкарвам, щото не ми и трябва. Ако ми трябва ще си сложа бууткамп и ще си пусна каквото си искам писано за която си искам географска ширина.
С блутута мога да си пращам каквото искам от телефона на лаптопа и обратно ама не ми е трябвало, щото има далеч по-лесни начини. Ако ми трябва да пратя до др телефон има програми с които става. Ако толкова ми е зор ще си ги сложа и нямам яд. Джейлването не пречи на гаранцията, щото няма абсолютно никакъв начин някой да потвърди дали съм имал или съм нямал джейл.
Абе аз влизам ли ви в темата за Андроид да ви обяснявам колко сте преебани? :banghead: Върши ми работа и тва е. И да не ми върши да не би някой от вас да ми ги е купил, че сте се толкова загрижили какво мога и какво не с тях?

Е,по-спокойно де,сега аз ти говоря като потребител и на 2 те системи,в момента съм с Galaxy S|| и имам служебен IPhone 4S ,та за гаранцията,има си брояч,спокойно,има и на двата модела вътрежен брояч колко пъти е дейлван или рутват (в зависи от системата) и гаранцията отпада.

Това за брояча много ме изкефи. Важното е, че някой те е накарал да вярваш в това.

Може ,живей си с мисълта че няма,аз разбира се на андроида му го нулирах с помоща на кабелче за 2 долара,JIG се казва,после се оказа че може и софтуерно...абе какво ти обяснявам,хубаво,няма никакви броячи,не пада гаранцията при джеил и рут и всичко е така както казваш :bchug:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2004 530i, 6MT
Мечтае да кара: all M cars

Мнение от sandini » 08 Окт 2012, 15:29

Ми аз имах джейлнат айФон 4. Дадох го гаранционно на сервиз и ми го подмениха с чисто нов. Нямам връзки и познати в сервиза. Проблемът беше не работещ добре хоум бутон. Аре сега говори ми за гаранции, за самсунги, за блутуут-и. Ти в кой век живееш между другото? Кога за последен път ти се е налагало да пращаш снимка с блутуут, че да е такъв съществен проблем?
Продавам:
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от RaHzElChO » 08 Окт 2012, 15:39

Е.Димитров написа:
RaHzElChO написа:
Е.Димитров написа:
bum_bum написа:
Е.Димитров написа:

Може ,живей си с мисълта че няма,аз разбира се на андроида му го нулирах с помоща на кабелче за 2 долара,JIG се казва,после се оказа че може и софтуерно...абе какво ти обяснявам,хубаво,няма никакви броячи,не пада гаранцията при джеил и рут и всичко е така както казваш :bchug:

Колега, JIG е хардуерно принуждаване на дадено устройство да влезе в download mode. Т.е., ако си скапал нещо и устройството не може да буутне, за да го преинсталираш, връзваш му кабелчето, което се прави за 1 лв и сръчни ръчички с поялник.

Ето ти малко да се информираш.

http://forum.jakar.co/android-hack/1341292619/

Какви броячи, какви филми?
36922

Аватар

Мнение от Хаос » 08 Окт 2012, 15:42

обаче се забелязва сериозен спад в акциите на епъл след излизането на новия айфон
в момента са 644, а бяха стигнали 700 долара за акция...

и това при положение, че се очаква до края на месеца да анонсират айпод тъч 5то поколение и айпад мини....
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 08 Окт 2012, 15:47

Mollov написа:Ае аз пък ги оспорвам :D Ама да са толкова зле, че да гледат 4S и да не схващат, че не е 5-ца...

Иначе за имиджа няма какво да го говорим... не, че са лоши телефони, но са прекалено надценени.

_единствената_ разлика между 4 и 5 на пръв поглед като го държиш в ръката си е че 5 е осезаемо по-лек. иначе екрана изглежда същия по размер. аз лично ако ги не ги сложа двата телефона (4 и 5) един до друг- разлика в екрана не виждам.

5 може да е по-тънък- но като му сложиш една калъфка и разликите се размиват.

а между 4 и 4с аз лично посмъртно не мога да направя разлика. като натисна бутона и го задържа - ако ми изскочи оная лудата (сири) - значи е 4с... аз така ги различавам :ok:

за джейл-а .. аз лично никога не съм изпитвал нужда да си джейл-на телефона. идеята на айфон-ския ос и приложения е че са полирани завършени продукти които работят добре, не забиват и не създават проблеми. ако ще се хакваме - за тая цел си има андроиди.

по същата логика като седна да играя видео игри- предпочитам да си ги играя на конзолата от колкото да се занимавам с пц-та, видео карти, процесори, памети, торенти, сериални номера и тн... сега остава да се сетя кога за последен път съм играл ама... идеята е ясна :)
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 08 Окт 2012, 15:56

RaHzElChO написа:[

ако се развали IPhone и не го ресторнеш ,гаранцията отпада!
ако го ресторнеш ,гаранцията не отпада.
Андроид има брояч,ако не го нулираш-гаранцията отпада
Ако го нулираш-не отпада.
Изображение
Ако така се збози,че да не може да го включиш,ще ми е интересно да видя как точно ще нулираш/ресторнеш даден апарат :mhihi: :bchug:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от RaHzElChO » 08 Окт 2012, 16:17

Е.Димитров написа:
RaHzElChO написа:[

ако се развали IPhone и не го ресторнеш ,гаранцията отпада!
ако го ресторнеш ,гаранцията не отпада.
Андроид има брояч,ако не го нулираш-гаранцията отпада
Ако го нулираш-не отпада.
Изображение
Ако така се збози,че да не може да го включиш,ще ми е интересно да видя как точно ще нулираш/ресторнеш даден апарат :mhihi: :bchug:

Колега, в началото почна, че iOS и Android имат броячи. Сега стигнахме до там, че има такова нещо, но е само за Samsung. Темата не е за това как да си хакваме телефоните и как да лъжем сервизите, защото отиваме в разговор, който не е за тук и не е много легален. Мога да ти обясня още много неща, но не виждам смисъл. Колегата по-горе ти каза, че са му сменили телефона, а е бил джейлнат. На мен също са ми сменяли и не е имало проблем. Нека се придържаме към темата, която отдавна беше изместена от странични разговори.
36922

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава

Мнение от Alien » 08 Окт 2012, 17:59

Чудя се, дали не е по-добре в темата да пишат само тези фенове на Apple чийто телефони не са били сменяни.

На мен някак си не ми се вързва да хвалите продукт, който ви се е налагало да подменяте. :dunno:
"Шофирането е мисловен процес, който протича в мозъка.
Останалото е движение по инерция."
Кирил Керин

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 08 Окт 2012, 18:07

Моят е сменен, щото изкара над 2 часа в пералнята на 60 градуса. На следващия ден телефона работеше, проведох доста разговори, всичко си му работеше нормално с изключение на Wi-Fi. Смених го защото беше влязал препарат между дигиталайзера и стъклото. Мисля, че тая подмяна е по-скоро повод за хвалба.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от RaHzElChO » 08 Окт 2012, 18:28

Alien написа:Чудя се, дали не е по-добре в темата да пишат само тези фенове на Apple чийто телефони не са били сменяни.

На мен някак си не ми се вързва да хвалите продукт, който ви се е налагало да подменяте. :dunno:

Ти да си чувал за техника, която не се чупи. Аз живея до Балканстар и там постоянно виждам коли за над 100 000 лв, които са на ремонт. Защо тогава Mercedes е еталон за качество? Същото важи и за BMW, Daru и Кamor са пълни с коли.
36922

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 08 Окт 2012, 18:34

RaHzElChO написа:
Alien написа:Чудя се, дали не е по-добре в темата да пишат само тези фенове на Apple чийто телефони не са били сменяни.

Ти да си чувал за техника, която не се чупи. Аз живея до Балканстар и там постоянно виждам коли за над 100 000 лв, които са на ремонт. Защо тогава Mercedes е еталон за качество? Същото важи и за BMW, Daru и Кamor са пълни с коли.

Te са пълни с коли, ама модели след 95-та ;)
До сега в Дару съм виждал за сериозен ремонт, само една единствена бронирана Е32-ка. Бяха разколачили дебитомерите, дроселите и тн. И това най-вероятно от некадърност, но това е една друга тема.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 08 Окт 2012, 19:09

Е.Димитров написа:...

съвсем откровенно... изобщо нямаш идея за какво говориш.
няма брояч, просто защото няма как да се преброи това което се прави.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 08 Окт 2012, 20:29

Ейпъл официално са против джейлването с довода, че така може да се повлияе на стабилноста на устройството и казват, че би отпаднала гараницята. Но никога не съм чувал да не са признали гараниця заради джейл. Още повече,че като се ресторне няма броячи и такива глупости и тях не ги и интересува дали е бил джейлнат.

Моят удавения го смениха срещу 400лв. Искам да се обади един със Самсунг, дето са му дали чисто нов след като си е строшил своя срещу 1/3 от цената на отключен нов телефон.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d E46 2002г.
Мечтае да кара: 2010 e92 335i

Мнение от makaveli316 » 08 Окт 2012, 22:21

Тая тема взе да става от рода на "моята мама е най-добрата на света" - детски истории.
Оставаше тия дето имат айфон да кажат, че е зле и обратното.
И двата телефона са 1 към 1 и всичко опира до вкус и до това колко един човек е свикнал с дадения телефон/система.
На който му харесва продълговата тухла, си взима айфона, а на който му харесва тухла четворка, си взима галаксито.
Каквото можеш да правиш с единия телефон, го правиш и с другия по същия начин.
Аз лично ще ги сменям през 2-3 години и след като съм опитал вече и 2те системи, бих минал и на друго, стига да ме привлече достатъчно.
Бих се върнал и към айфон, само че с едно минимално изискване - да махнат или променят 2та декъра копче и тия 2 пръста нищо под и над дисплея да го разкарат или да разпънат самия дисплей.
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата