E92 лип спойлер ?
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- jorkata3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E92
E92 лип спойлер ?
Искам да си сложа такъв спойлер . Дару кар го намериха по номер на рамата но излиза "не се поставя" и не излиза цена(като картинка на схемата го има).След това опитаха и без номер на рамата какато и за фейслифт но отново отгоора от програмата беше "не се поставя".Виждал съм го често на Е92-ки и нито едно от тях не е било "тунинговано" а съвсем нормални повечето с М спорт пакети ,някои без.Някой да знае от къде,как може да се поръча и защо го няма в официалните дилъри.
Само да уточня че не става въпрос за карбоновия лип от пърформънс пакета , нещо не ми харесва.
http://www.google.bg/imgres?q=bmw+e92+w ... ,s:80,i:15
http://www.google.bg/imgres?q=bmw+e92+w ... =154&ty=55
Само да уточня че не става въпрос за карбоновия лип от пърформънс пакета , нещо не ми харесва.
http://www.google.bg/imgres?q=bmw+e92+w ... ,s:80,i:15
http://www.google.bg/imgres?q=bmw+e92+w ... =154&ty=55
- alex70
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 320D
Re: E92 лип спойлер ?
Пробвай в он-лайн магазините за тунинг, autopro, proparts и другите. Аз оттам си взех моя и съм много доволен.Същия като тоя който си показал съм сигурен, че го има. Аз исках да си взема такъв, но от сайта ми предложиха по-масивен и наистина стои по-добре като визия.
- yavor20V
-
-
- Кара: Е92 335i & E90 320d
Колега,има ли развитие по темата,защото и на мен ми трябва лип-че за Е92? 

- STASEK
- Потребител
-
- Мечтае да кара: BMW 760Li a.k.a. move over poor person
В англиския ибей излизат някакви на цени почващи от 20 лири 

- yavor20V
-
-
- Кара: Е92 335i & E90 320d
няма ли опция от БГ да се земе нещо,не ми се чакат ибейските ,но в крайна сметка ако тук няма ,не остава друг вариант.... ? 

- jorkata3
- кандидат ентусиаст
-
yavor20V написа:няма ли опция от БГ да се земе нещо,не ми се чакат ибейските ,но в крайна сметка ако тук няма ,не остава друг вариант.... ?
Не съм ходил до Дару кар да проверя с номера който Turturelo даде .Ще пиша веднага като стигна дотам.
извади part number-а и го провери в сайта на Дару, макар не винаги цените да са актуални. Идната седмица би следвало да тръгне и онлайн магазина на Камор с доставка по куриер (за тяхна сметка).
- jorkata3
- кандидат ентусиаст
-
Вчера бях в Дарукар и наистина спойлера го има като допълнителна опция само за M3.Цената му е 404лева.Малко висока ми се стори но мерака си е мерак-ще се поръчва .
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
jorkata3 написа:Вчера бях в Дарукар и наистина спойлера го има като допълнителна опция само за M3.Цената му е 404лева.Малко висока ми се стори но мерака си е мерак-ще се поръчва .
Колегата Бабуна май го има.. за 10% от цената...
Мани тоя мерак, дето се демонтира за 5 секунди пред блока..

FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
точно така .. джантите долу, чистачките в джоба, кютюка с тока на гръб .. и най-добре един по-голям плакат си слагаш в стаята и си бръмчиш като ти се докара, защо да се хабим да даваме пари, за да си направим кефа. Къде е тръгнал колегата с това Е92, че и спойлер за толкова пари търси
- има чудни Е30ски по 400 лв, някой от тях са и в движение дори ... 'си земеш едно спойлерче за 40 лв. нищо, че не пасва .. нали имаш?!

- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
А аз се чудех от къде Дару се снабдяват с ОЕМ части?То било от форума 

gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Turturelo написа:точно така .. джантите долу, чистачките в джоба, кютюка с тока на гръб .. и най-добре един по-голям плакат си слагаш в стаята и си бръмчиш като ти се докара, защо да се хабим да даваме пари, за да си направим кефа. Къде е тръгнал колегата с това Е92, че и спойлер за толкова пари търси- има чудни Е30ски по 400 лв, някой от тях са и в движение дори ... 'си земеш едно спойлерче за 40 лв. нищо, че не пасва .. нали имаш?!

Не съм казал, че не пасва... Ако не пасва, може да се говори за алтернативи - в ebay е пълно, ама `не` - друго е да кажеш, че си дал 400лв, нищо, че идват от едно и също място.. Какво като кара е92, това не значи, че не цени парите..

Парите са си ваши, но по-добре, помислете преди да дадете не малко пари за нещо, което могат да ви откраднат, докато похапвате някъде.. А междувременно може да намерите 1 към 1 за 10-15% от сумата.. Просто държавата ни е кофти.
FREE SPIRIT
Начина на мислене ни е кофти, а не държавата.
Вземи едно такова спойлерче дето е същото с оригинала и аз ще взема едно оригинално и ще ти намеря 20 разлики.. Омръзна ми да ми обясняват как оригиналните части през дилърската мрежа и тези на апокрифните производители били едни и същи, но понеже били без щампа на BMW били на друга цена - АМИ НЕ СА!!!
Наскоро гледах филтъра за купето на моята кола и филтър за купето на друга "уж от производителя на оригиналната" - пластмасата тотално различна излишно да казвам коя бе по-хубавата; моя филтър със щампа BMW и 3M - на онзи няма нищо; самия материал вътре тотално видимо различен и освен това, ако на моя имаше "примерно" 50 гънки, на онзи имаше 35.
Просто човека иска да си сложи оригинално спойлерче и му е готино да го направи. Аз също НИКОГА няма да сложа нещо различно от закупено от BMW върху колата си. Сега съм си поръчал платнище за 350 лв, защото е BMW, шито си е за купето и си стои готино просто. Вероятно ще го ползвам два пъти във времето, в което ще я карам тази кола, а и не бих казал, че ми е нужно, защото стои в гараж, но ме кефи идеята да не ми се праши колата и то покрита с платнище на BMW. Е то от там идва проблема на държавата. Всеки като почне да мисли по подобен начин и го пренесе в целия си живот, то ще се променят много неща и в държавата. Купил си е кола, която не струва 4000 лв, би следвало да може да я поддържа с оригинални части и консумативи, за да го прави би следвало да изкарва достатъчно, за да може да си закупи колата като за начало, което означава, че трябва да е добър в това, което прави. Винаги ще има кражби, както има кражби навсякъде по света, но може да си защити колата - да си купи гараж, да я държи на паркинг и като умножиш всичко това по много хора и всеки дава своя принос, стараейки се да направи своя си живот по-хубав - хоп държавата ни ще стане едно по-приятно място за живот. Дълга е темата .. и не е за тук.
Вземи едно такова спойлерче дето е същото с оригинала и аз ще взема едно оригинално и ще ти намеря 20 разлики.. Омръзна ми да ми обясняват как оригиналните части през дилърската мрежа и тези на апокрифните производители били едни и същи, но понеже били без щампа на BMW били на друга цена - АМИ НЕ СА!!!
Наскоро гледах филтъра за купето на моята кола и филтър за купето на друга "уж от производителя на оригиналната" - пластмасата тотално различна излишно да казвам коя бе по-хубавата; моя филтър със щампа BMW и 3M - на онзи няма нищо; самия материал вътре тотално видимо различен и освен това, ако на моя имаше "примерно" 50 гънки, на онзи имаше 35.
Просто човека иска да си сложи оригинално спойлерче и му е готино да го направи. Аз също НИКОГА няма да сложа нещо различно от закупено от BMW върху колата си. Сега съм си поръчал платнище за 350 лв, защото е BMW, шито си е за купето и си стои готино просто. Вероятно ще го ползвам два пъти във времето, в което ще я карам тази кола, а и не бих казал, че ми е нужно, защото стои в гараж, но ме кефи идеята да не ми се праши колата и то покрита с платнище на BMW. Е то от там идва проблема на държавата. Всеки като почне да мисли по подобен начин и го пренесе в целия си живот, то ще се променят много неща и в държавата. Купил си е кола, която не струва 4000 лв, би следвало да може да я поддържа с оригинални части и консумативи, за да го прави би следвало да изкарва достатъчно, за да може да си закупи колата като за начало, което означава, че трябва да е добър в това, което прави. Винаги ще има кражби, както има кражби навсякъде по света, но може да си защити колата - да си купи гараж, да я държи на паркинг и като умножиш всичко това по много хора и всеки дава своя принос, стараейки се да направи своя си живот по-хубав - хоп държавата ни ще стане едно по-приятно място за живот. Дълга е темата .. и не е за тук.
- Kalin Kulev
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: WSBK
Turturelo написа:Начина на мислене ни е кофти, а не държавата.
Адаш, тоя път не съм съгласен с тебе, но нямам време за подробно изложение.
Накратко: За високотехнологични части съм с тебе, но за парче пластмаса - не. Горепосочената цена е безумна и както много други (цени) е такава само заради имиджа. Това че частите са "оригинални" е една сериозна заблуда и ми звучи като: оригинални дънки от Витошка! 400лв, ама са маркови! На битака същите за 40лв, шият се на едно и също място (в Турция) с едни и същи материали...ИДЕНТИЧНИ СА! Обаче като са от скъп магазин си гъзар! Тъпото е, че на тоя принцип работят официалните вносители и много важно е човек да може РЕАЛНО да прецени кой детайл точно си струва там и не може да се намери СЪЩИЯ на нормална цена или ЗАМЕСТИТЕЛ (когато няма НИКАКВА разлика в качествата им).
ПП. Вече сме с цял литър надолу и с две двигателни колела по-малко, ама подробности като дойде

Допълнение:
Върнах се да допиша, че се сетих

В никакъв случай не искам да кажа, че ако човека си го купи на тая цена и от там (при положение, че не го няма другаде или е разправия от другаде) е балък, щото себестойността на тая пластмасчица е 10% от цената! Кеф цена няма! Като може да си го позволи...
15 мнения
• Страница 1 от 1