Задължителни къси светлини през деня
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- sandini
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2004 530i, 6MT
- Мечтае да кара: all M cars
Re: Задължителни къси светлини през деня
cupra написа:Малко не се вижда на снимките но не му ли паднал лака? Отиди да ти пастират фаровете ако е лака ще се оправи и ще изглеждат като нови!
От вътрешната страна на стъклото е

Продавам:
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507
- _Maranello_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd / Ex. e61 535d
Здраве, безаварийно и безпроблемно!
- ristaka 82
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 530 i E60 N52B30AF
- Мечтае да кара: Bmw 550 i xDrive
Аз си реших проблема със светлините с този модел RDL , Предлаган точно за нашия модел Е60/61 Спирали са ме два пъти до сега и многократно съм се разминавал със полицаи на стоянка за нарушители .
Проблеми съм нямал поне за сега. Готино е и че идват в комплект и с автоматично реле което следи напрежението в системата когато се повиши над 13 волта се пускат сами (двигателя е запален) и съответно сами се изключват при спад на волтажа. И най вече нямаше нужда от допълнителни копчета и рязане на фабричната инсталация . Не е нужно нито фарове нито габарити да бъдат пуснати заедно тях
Проблеми съм нямал поне за сега. Готино е и че идват в комплект и с автоматично реле което следи напрежението в системата когато се повиши над 13 волта се пускат сами (двигателя е запален) и съответно сами се изключват при спад на волтажа. И най вече нямаше нужда от допълнителни копчета и рязане на фабричната инсталация . Не е нужно нито фарове нито габарити да бъдат пуснати заедно тях
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- vesko4114
- младши ентусиаст
-
- Кара: турбото да му се завива свят....
Колеги,
аз чакам http://www.ebay.de/itm/NEW-10W-LED-CREE ... 072wt_1395
Идеята ми е с 10В рингове да карам с тях като Day light, а не на къси. Моите рингове са LED, но светят много слабо и през деня не се виждат. Става на въпрос за фаровете преди фейса. Гледах 3 и 6 Ватови варианти, но предвид, че моите сигурно са 3, 6-иците надали ще светнат много силно. Искрено се надявам с 10 Вата ринговете да блеснат в бяло.
Ще кача снимки след като ги монтирам.
Поздрави
Идеята ми е с 10В рингове да карам с тях като Day light, а не на къси. Моите рингове са LED, но светят много слабо и през деня не се виждат. Става на въпрос за фаровете преди фейса. Гледах 3 и 6 Ватови варианти, но предвид, че моите сигурно са 3, 6-иците надали ще светнат много силно. Искрено се надявам с 10 Вата ринговете да блеснат в бяло.
Поздрави
...............................
- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
Не искам да ти убивам надеждите, но ринговете преди фейса просто няма как да "блеснат". Единственият вариант е да смениш ринговете, както е направил Андро, но за целта трябва да режеш фара 

- vesko4114
- младши ентусиаст
-
Ами аз смених стоповете, но не ми се занимаваше с фарове, модули и т.н. Имам и модула..., ако намеря хубави фарове, може и да направя поредната магария!
А някой може ли да каже, ако колата ми не е с Dynamic Xenon, ако сложа завиващи фейсови фарове и LM2, дали може да се програмира да завиват?
А някой може ли да каже, ако колата ми не е с Dynamic Xenon, ако сложа завиващи фейсови фарове и LM2, дали може да се програмира да завиват?
- vrajdeber
- Потребител
-
- Кара: E61 530xd
- Мечтае да кара: F11 535d XDrive
Привет колеги.
Искам да попитам някой слагал ли е LCI фарове на pre-LCI 5ца? Мернах в мобиле че се продава е61 2006 със LCI стопове но кола преди фейса с LCI фарове не съм виждал още.
Искам да попитам някой слагал ли е LCI фарове на pre-LCI 5ца? Мернах в мобиле че се продава е61 2006 със LCI стопове но кола преди фейса с LCI фарове не съм виждал още.

- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
Да, няколко души във форума са сменяли, възможно е. За фаровете ще ти трябва и ЛМ2 (лайт модул след фейслифта), само стопове ако са, може и без модула.
При смяната трябва да се програмира новия модул (може и 2ра ръка да е).

vesko4114 написа:Колеги,
Поздрави
Веско, очаквам с нетърпение да видя резултата. Тези светодиоди на CREE за много зли и светят ужасно силно дано има добър ефект.
Tool - Fear Inoculum
- peters75
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 60 530d
- Мечтае да кара: Нещо с голям мотор
vesko4114 написа:Колеги,
Поздрави
Нищо няма да стане.Аз си сложих такива 10W диоди.Светят по силно и бяло от оригиналните,но е абсурд да ги караш денем.При слънчево време едва се виждат.Единствено светят добре при здрач и тъмнина,но това не е достатъчно.
- vrajdeber
- Потребител
-
- Кара: E61 530xd
- Мечтае да кара: F11 535d XDrive
Cinder написа:Да, няколко души във форума са сменяли, възможно е. За фаровете ще ти трябва и ЛМ2 (лайт модул след фейслифта), само стопове ако са, може и без модула.
Мерси за отговора.

- vesko4114
- младши ентусиаст
-
Бах, чакам ги още...ще напиша коментар веднага след като ги сложа. Накрая ще купе едни LCI фарове и да се знае. И без това имам ЛМ2 и така си стои у нас.
Колеги защо не пробвате дневните светлини на колата? 40% дълги US DRL
- ristaka 82
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 530 i E60 N52B30AF
- Мечтае да кара: Bmw 550 i xDrive
Колеги да се похваля и аз от вчера съм с обновен софтуер на моята Е60-ка и със дневни светлини(вътрешните фарчета) активирани MP3 на CD-то и с ремонтирани(прекодирани) фарове понеже до преди това не завиваха и системата даваше неизправни адаптивни фарове. Вчера вечерта дори ми правеше удоволствие да избягвам дупките по пътищата и да гледам как фаровете следят посоката на гумите в движение(и най вече защото до сега никога не е са завивали, поне при мен).Сега през деня съм с дневни светлини на фаровете и фабричен DRL на бронята 

Последна промяна ristaka 82 на 10 Окт 2012, 12:31, променена общо 1 път