Айде пак- айфон 5
Модератор: Общи модератори
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Re: Айде пак- айфон 5
Frostbite енджина при конзолата на сони е орязан откъм детайли и вю дистънс. И не само този енджин. Крайтек също. Аз не съм привърженик на конзолите.
- RaHzElChO
- младши ентусиаст
-
blacksapphire написа:
Нито едно от изброените неща не ми се струва достатъчно важно, за да избера Nokia с Windows Mobile пред iPhone.
Ако и тук струваха по 400-500 лева айфончетата с договор тази тема щеше да е безсмислена, но не би...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
RaHzElChO написа:blacksapphire написа:
Нито едно от изброените неща не ми се струва достатъчно важно, за да избера Nokia с Windows Mobile пред iPhone.
+1 А този Windows Mobile е просто...

- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Само да кажем, че се казва Windows Phone 8 

- RaHzElChO
- младши ентусиаст
-
blacksapphire написа:Само да кажем, че се казва Windows Phone 8
Евала, Бил Гейтс, добре, че ни светна.
Последна промяна RaHzElChO на 08 Окт 2012, 13:27, променена общо 2 пъти
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
ръб написа:Frostbite енджина при конзолата на сони е орязан откъм детайли и вю дистънс. И не само този енджин. Крайтек също. Аз не съм привърженик на конзолите.
Еми аз па съм. Боли ме кво е орязано. Сядам си на Плейстейшъна и си пускам на 1080 на 46 инчовия екран и си джиткам. Може и да не разбирам ама на мен ми мяза, че всичко си му е ОК. Сядам си на Макбука и си върша работа. Отварям си Айфона и си чета мейли, препращам, отговарям, отварям офис файлове и т.н. Записвам си всичко на клауда и ме боли на кое устройство последно съм сядал. Всичко го има навсякъде. Като нямам мейл шервам от телефона и си върша работа. Като ида на почивка за 2-3 часа работа на ден не вадя нито един път зарядното да се чудя къде да го включвам и дали да си взимам лаптопа и дали е зареден или не е.. Телефона направи 2 години, лаптопа 1.5. Нито едно от двете не е крашнало за това време. Дал съм сумарно 1000, 1500лв за двете повече, отколкото ако си бях взел Уиндоус лаптоп и Андроид телефон. Кво прай тва? 50 стинки на ден. Бал съм го, чак толкова беден не съм и мога да си позволя 50 стотинки на ден за тва удоволствие. Пък нека да съм преебан, че съм дал повече пари и че за тия пари можело да си взема "знайш къв" лаптоп Сони и телефон Самсунг.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
ръб написа:Аз не съм привърженик на конзолите.
Еми аз па съм. Боли ме кво е орязано. Сядам си на Плейстейшъна и си пускам на 1080 на 46 инчовия екран и си джиткам. Може и да не разбирам ама на мен ми мяза, че всичко си му е ОК. Сядам си на Макбука и си върша работа. Отварям си Айфона и си чета мейли, препращам, отговарям, отварям офис файлове и т.н. Записвам си всичко на клауда и ме боли на кое устройство последно съм сядал. Всичко го има навсякъде. Като нямам мейл шервам от телефона и си върша работа. Като ида на почивка за 2-3 часа работа на ден не вадя нито един път зарядното да се чудя къде да го включвам и дали да си взимам лаптопа и дали е зареден или не е.. Телефона направи 2 години, лаптопа 1.5. Нито едно от двете не е крашнало за това време. Дал съм сумарно 1000, 1500лв за двете повече, отколкото ако си бях взел Уиндоус лаптоп и Андроид телефон. Кво прай тва? 50 стинки на ден. Бал съм го, чак толкова беден не съм и мога да си позволя 50 стотинки на ден за тва удоволствие. Пък нека да съм преебан, че съм дал повече пари и че за тия пари можело да си взема "знайш къв" лаптоп Сони и телефон Самсунг.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
bum_bum написа:[.
Ако може да ми прехвърлиш някой фаил /снимка/музика/клипче през блутута,не искам да ми шерваш или да ми пращаш имейли.
И,как подкарваш примерно някоя складова или друг бизнес програма,която е писана за нашата географска ширина на макбука ?
Или ти само имейли четеш

Е.Димитров написа:bum_bum написа:[.
Ако може да ми прехвърлиш някой фаил /снимка/музика/клипче през блутута,не искам да ми шерваш или да ми пращаш имейли.
И,как подкарваш примерно някоя складова или друг бизнес програма,която е писана за нашата географска ширина на макбука ?
Или ти само имейли четеш![]()
VM s Win

- RaHzElChO
- младши ентусиаст
-
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... A9MuPKVM-E
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Xhvn5ayWcs
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
RaHzElChO написа:Е.Димитров написа:bum_bum написа:[.
оу,извинявай,
апарата трябва да е джейнат (тоест според гаранционните условия на Апъл-джейлването води до отпадане на гаранцията) и после плащаш 5$ за програмата.
Далавера си е и то голяма

- RaHzElChO
- младши ентусиаст
-
Е.Димитров написа:RaHzElChO написа:Е.Димитров написа:bum_bum написа:[.
оу,извинявай,
апарата трябва да е джейнат (тоест според гаранционните условия на Апъл-джейлването води до отпадане на гаранцията) и после плащаш 5$ за програмата.
Далавера си е и то голяма
Това за отпадането на гаранцията от къде го чу? Защото явно си далече от истината. Това да не са ти глупостите за руутването на Андроид? Относно плащането - също си в грешна посока.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Складова или "друга бизнес програма" не подкарвам, щото не ми и трябва. Ако ми трябва ще си сложа бууткамп и ще си пусна каквото си искам писано за която си искам географска ширина.
С блутута мога да си пращам каквото искам от телефона на лаптопа и обратно ама не ми е трябвало, щото има далеч по-лесни начини. Ако ми трябва да пратя до др телефон има програми с които става. Ако толкова ми е зор ще си ги сложа и нямам яд. Джейлването не пречи на гаранцията, щото няма абсолютно никакъв начин някой да потвърди дали съм имал или съм нямал джейл.
Абе аз влизам ли ви в темата за Андроид да ви обяснявам колко сте преебани?

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
bum_bum написа:Е.Димитров написа:bum_bum написа:[.
Складова или "друга бизнес програма" не подкарвам, щото не ми и трябва. Ако ми трябва ще си сложа бууткамп и ще си пусна каквото си искам писано за която си искам географска ширина.
С блутута мога да си пращам каквото искам от телефона на лаптопа и обратно ама не ми е трябвало, щото има далеч по-лесни начини. Ако ми трябва да пратя до др телефон има програми с които става. Ако толкова ми е зор ще си ги сложа и нямам яд. Джейлването не пречи на гаранцията, щото няма абсолютно никакъв начин някой да потвърди дали съм имал или съм нямал джейл.
Абе аз влизам ли ви в темата за Андроид да ви обяснявам колко сте преебани?Върши ми работа и тва е. И да не ми върши да не би някой от вас да ми ги е купил, че сте се толкова загрижили какво мога и какво не с тях?
Е,по-спокойно де,сега аз ти говоря като потребител и на 2 те системи,в момента съм с Galaxy S|| и имам служебен IPhone 4S ,та за гаранцията,има си брояч,спокойно,има и на двата модела вътрежен брояч колко пъти е дейлван или рутват (в зависи от системата) и гаранцията отпада.
Не те знам за какво си ползваш компютъра и мобилният апарат,но аз си ползвам и 2 те устройства активно,на лаптопа си имам доста програми и складови такива,специализирани софтуери,които ние сме си правили,просто в тази географска ширина,за момента няма много български приложения.
А иначе,щом си си доволен-супер.
Аз съм имал още от едно време маковете,дето бяха в едно с екрана,едни обли такива и цветни,но windows и Линукс са най-добри,като казвам линукс,там само за тестове и с някоя друга имулация за windows приложения.