моля за савет при избор на е38
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
Re: моля за савет при избор на е38
sambeto написа:omegaart написа:.....при другите модели еле па при 3.0д-то по-добре да е ръчка че там ремонта мноу скъп.
![]()
Е ти пък къде виде Е38 730д с ръчна скоростна кутия незнам
не знам , това което знам съм го написал. Не предполагах че няма 3-ка ръчка , сега погледнах реалоем-а.
- emo_ch
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 725tds
За тая кола автоматикът е задълже. С ръчка няма да е същия кеф. 5hp24 е доста добра и ако колата е с читава такава ще те слуша дълго време.
P.S. Съжалявам за предишната ти кола колега
. Тия, които са я откраднали рано или късно ще си го получат
.
P.S. Съжалявам за предишната ти кола колега

- snaiperisto
- Потребител
-
- Кара: е38 740 , 2хFabia,Шеви Калос-боклук
- Мечтае да кара: на МЕТАН
Gangsta Man написа:Правилно !
8-мака ще си го газифицираш и ще караш по евтинко и по комфортно с него
Извинявам се че не е по темата , ама как се газифицира този 8-мак ?
Рових във форума , не намерих тема за АГУ .
Живо ме интересува как и колко струва газ или метан на този мотор...или някой да ме насочи към тема , ако е дискутирано?
- mystvd
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E66 760Li
- Мечтае да кара: BMW E66 760Li
snaiperisto написа:Gangsta Man написа:Правилно !
Живо ме интересува как и колко струва газ или метан на този мотор...или някой да ме насочи към тема , ако е дискутирано?
Колега до колкото съм запознат със АГУ хубав газов инжекцион към 1500-2000 лева доколкото знам е със 2-а изпарителя.Със газ няма да се загуби мощността на колата и няма да повлияе при вървенето на колата(както върви на бензин така и на газ)( имах 320 със газ).За марка на газов инжекцион не знам колега на 3-та имах Фобос и след 12 месеца почна нещо да се лигави.Нека колегите със газ да допълнят.

- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
snaiperisto написа:Gangsta Man написа:Правилно !
Айде стига с тая газ.... вземате коли които не може да "изхраните" Спрете се...... А ти "колега" snaiperist изчетох темата за колата ти мечта ...и именно на този автомобил се замисляш да сложиш не какво да е, а метан

- mystvd
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E66 760Li
- Мечтае да кара: BMW E66 760Li
iliew написа:snaiperisto написа:Gangsta Man написа:Правилно !
Айде стига с тая газ.... вземате коли които не може да "изхраните" Спрете се...... А ти "колега" snaiperist изчетох темата за колата ти мечта ...и именно на този автомобил се замисляш да сложиш не какво да е, а метан![]()
.... спри се... откажи се.... То хубаво имаме някакви мечти... но е38 метан ! Колкото до онази кошница която искаш да вземеш на някакъв бартер срещу земя... Тази кола е пьлна гробница и се продава от 3 г... Но на нея са и взели живота ..можеш да я довършиш и да се приключи със мизерното и съществуване.... Колкото до колегата пуснал темата .... и аз ще кажа ,ако вземаш в8 нека да е 740i
Колега на същото мнение съм като тебе аз имам от 1 година 740 и не се замислям за газ даже се оглеждам за 750

Иначе да не ставаме досадни колега всеки може да си слага каквото иска на колата

То,че се повтарям като ония лаф имаш пари за кола струваща 100 000 лева и след това ще и слагаш газ

Не искам никои да засягам със мнението си всеки си прави сметка на какво гориво ще си кара колата.

- snaiperisto
- Потребител
-
- Кара: е38 740 , 2хFabia,Шеви Калос-боклук
- Мечтае да кара: на МЕТАН
iliew , прави си бе човек , така е , колата си е с доста проблеми , аз още не съм ги споменал всичките , а и не съм скрил че е така. Още преди много време писах каква е колата , споделил съм чистосърдечно ... то ми е ясно че в този раздел , такива "екземпляри" са меко казано - рядкост , ама като е е38 , във форума на Шкода ли да пиша?
"Всеки си носи кръста"...това е живота , ако можеш и имаш желание , помагай ... ако нямаш такова , остави...може друг да има...а ако никой няма , здраве да е , ще се оправям само с гугъл колкото мога.
А пък и в края на краищата , хората отдавна си купуват електромобили , хибриди , коли с фабрична газ , фабричен метан , последни модели S-класи се движат с метан и газ...вие/ние с какво сме повече от тях?
Ще карам каквото имам , с каквото мога , това пък си е мой избор...не съм пуснал тема със заглавие : "Колеги , на какво гориво да карам".
"Всеки си носи кръста"...това е живота , ако можеш и имаш желание , помагай ... ако нямаш такова , остави...може друг да има...а ако никой няма , здраве да е , ще се оправям само с гугъл колкото мога.
А пък и в края на краищата , хората отдавна си купуват електромобили , хибриди , коли с фабрична газ , фабричен метан , последни модели S-класи се движат с метан и газ...вие/ние с какво сме повече от тях?
Ще карам каквото имам , с каквото мога , това пък си е мой избор...не съм пуснал тема със заглавие : "Колеги , на какво гориво да карам".
- iliew
- ентусиаст
-
- Кара: Каквото има..
- Мечтае да кара: .....
mystvd написа:iliew написа:snaiperisto написа:Gangsta Man написа:Правилно !
Айде стига с тая газ.... вземате коли които не може да "изхраните" Спрете се...... А ти "колега" snaiperist изчетох темата за колата ти мечта ...и именно на този автомобил се замисляш да сложиш не какво да е, а метан![]()
.... спри се... откажи се.... То хубаво имаме някакви мечти... но е38 метан ! Колкото до онази кошница която искаш да вземеш на някакъв бартер срещу земя... Тази кола е пьлна гробница и се продава от 3 г... Но на нея са и взели живота ..можеш да я довършиш и да се приключи със мизерното и съществуване.... Колкото до колегата пуснал темата .... и аз ще кажа ,ако вземаш в8 нека да е 740i
Колега на същото мнение съм като тебе аз имам от 1 година 740 и не се замислям за газ даже се оглеждам за 750![]()
Иначе да не ставаме досадни колега всеки може да си слага каквото иска на колата![]()
То,че се повтарям като ония лаф имаш пари за кола струваща 100 000 лева и след това ще и слагаш газ![]()
Не искам никои да засягам със мнението си всеки си прави сметка на какво гориво ще си кара колата.
И за да спрем назряващия конфлкт ГАЗ-БЕНЗИН ...да кажем че всеки е свободен да прави каквото си иска със автомобила... и щом за колегата пуснал темата, разхода не е проблем нека се огледа за 750и ....докато не е направил грешката да вземе 740и и после да се ядосва ...защо направо не е минал на 5.4 . Виждам че и други съжаляват като мен...

- eleganc3
- Потребител
-
- Кара: 728i
Би ли обяснил какви са минусите на Газта ? 

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2