Айде пак- айфон 5
Модератор: Общи модератори
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Re: Айде пак- айфон 5
F3P написа:steeN написа:трябва да се изчака малко за да го предлагат официално. тва са баси измислените цени. за 2100 лева ще си го донесеш на крака от страните дето са го пуснали вече и ще ти останат париизобщо не може да се има за база за сравнение.
Сега пък и претенции. Искаше цени- получи ги. Реални или не- такива са към момента.
След бърза справка в сайт за телефони:
Галаксито е с " Цена от 875.90 лв. до 1260.00 лв."
Айфон 4S е с " Цена от 999.00 лв. до 1560.00 лв."
ама какви претенции? на мен примерно първия iphone ми го донесе един приятел от щатите и беше точно $430 през 2007 (когато изобщо го нямаше официално) и по това време в българия беше доста над 1000 лева. това колко плащат комплексарчетата си е техен проблем. епъл не ги определят тези цени нито печелят от това (освен косвено създавайки усещане за това, че има недостиг). също така съм далече от да си купувам всеки следващ модел като излезе.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
makaveli316 написа:
Кои са тези слаби резултати?
Една бърза справка в нета и попаднах на противоречиви перформънс статистики, в които видях как айфон 5 е по-добър, така както и обратното.
Явно много си бързал

Based on these benchmarks, the iPhone 5 lives up to the promise of being twice as fast as the iPhone 4S. It's also, for now, the fastest handheld computer sold in the US
Два пъти по-бърз от 4S не е ли достатъчно добре за нов модел? Най-бързото устройство в Щатите не е ли достатъчно добре? Всеки един нов модел Галакси 2 пъти по-бърз ли е от предния? Най-бързото устройство на пазара ли е?
Тук не говорим и за стабилност. На iOS и Айфон 4 можеш да качиш 50 кракнати приложения, да отвориш 20 от тях, да пуснеш игра с размер 1,3гб която да се зареди за 5 сек и да върви абсолютно гладко (пробвал съм). Представи си какво може петицата!
И пак да напомня- темата е за Айфон 5. Оставете ни да даваме неоправдано много пари за тях и да си ги ползваме както намерим за добре. Самсунг няма да ви плати, ако ме убедите, че Галаксито е по-добро устройство!
- tngeorgiev
- младши ентусиаст
-
bum_bum написа:makaveli316 написа:
Кои са тези слаби резултати?
Една бърза справка в нета и попаднах на противоречиви перформънс статистики, в които видях как айфон 5 е по-добър, така както и обратното.
Явно много си бързалЕто ти примерно на PC Magazine, достатъчно авторитетно издание надявам се. http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2410034,00.asp
Based on these benchmarks, the iPhone 5 lives up to the promise of being twice as fast as the iPhone 4S. It's also, for now, the fastest handheld computer sold in the US
Два пъти по-бърз от 4S не е ли достатъчно добре за нов модел? Най-бързото устройство в Щатите не е ли достатъчно добре? Всеки един нов модел Галакси 2 пъти по-бърз ли е от предния? Най-бързото устройство на пазара ли е?
Тук не говорим и за стабилност. На iOS и Айфон 4 можеш да качиш 50 кракнати приложения, да отвориш 20 от тях, да пуснеш игра с размер 1,3гб която да се зареди за 5 сек и да върви абсолютно гладко (пробвал съм). Представи си какво може петицата!
И пак да напомня- темата е за Айфон 5. Оставете ни да даваме неоправдано много пари за тях и да си ги ползваме както намерим за добре. Самсунг няма да ви плати, ако ме убедите, че Галаксито е по-добро устройство!
две мнения не може да има, цамцун имат живот 5 месеца (после са нелеп, мечешки подарък), а епъл -поне 5 години
преценете кое си струва парите, и дайте насам някой излишен иФон 5,плащам веднага (м/у другото за вадене на масата си имам паметник-заключен иФон 4))))
E30 1986 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
- sandini
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2004 530i, 6MT
- Мечтае да кара: all M cars
F3P написа:Лошото е, че масово тоя доста умен и още по-скъп модел се ползва само за разговори, смс-и и да пускаме статуси у фейса... Все неща дето практикувам успешно и с моето дърво струващо 10% от цената на Айфон и 15% от цената на СГС3. Ама гъзарията е най-важна все пак![]()
Е то и външния кенеф е много по-евтин и върши същата работа, като вътрешния, ама ... нали .... пуста гъзария....
Продавам:
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
И какво е лошото, ако използваш телефона си само за разговори и той е 1500лв. Можеш да си го позволиш, купуваш си го.
Да не говорим, че в УС за преподписване на договор ти излиза 199$. Не виждам къде е дилемата.
Нали се сещате, че на клипчето по-горе сигурно са снимали 50-60 човека и са извадили- 5-те, наговорили глупости.
Защото цените в dell.com са много по-ниски.
Да не говорим, че в УС за преподписване на договор ти излиза 199$. Не виждам къде е дилемата.
Нали се сещате, че на клипчето по-горе сигурно са снимали 50-60 човека и са извадили- 5-те, наговорили глупости.
xpl0d написа:...........
Защото цените в dell.com са много по-ниски.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Все едно да питаш някой що си купува кола за 100к, като същото разстояние може да го измине и с кола за 1к 

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
bum_bum написа:Все едно да питаш някой що си купува кола за 100к, като същото разстояние може да го измине и с кола за 1к
Точно това щях да пиша

Самсунг са с отвратителни панели, супер евтина пластмаса. HTC са малко по-добре, но пак са далеч от Apple. Аз съм с Галакси 1 и в момента бих го сменил единствено за някакъв iPhone... Много по-качествени панели имат и като че ли са по-стабилни. Няколко пъти го ъпдейтвах тоя Андроид, сега с последната версия само бъгясва... А и не мога да си сложа последната версия на Андроид. В това отношение Епъл печелят с много. С предната версия за 6 месеца ми беше забил 1-2 пъти, с тая новата постоянно бъгясва, а телефона не е руут-ван. И все пак конкурентен му е iPhone 4, който пък е с 400лв. отгоре, което пък е почти двойно. Епъл скоро няма да предлагат телефони по 600лв., така че ще чакат много силно повишение в доходите ми

Какво толкова ново и революционно очаквате, че да си заслужава няколко стотака за ъпгрейд? Аз винаги съм си купувал някой от "топ моделите" на пазара и в следващите 3-4 години няма с какво да се впечатля. Сега малко ми е тъпо, че за телефон, за който съм дал 700лв. сега трудно ще му взема 50лв.... Но 2007 година WiFi си беше ебаси екстрата. И все пак това е телефон. Пада, чупи се, краде се и т.н. За момента повече от 500-600лв. за телефон не бих дал, при положение, че са ми слабост. Пазя си ги, гледам си ги, "джъгъркам си ги", инсталирам си постоянно щуротийки. И това от времето, откогато имах Сименс

П.П. Познавам хора с кола за 3000лв. и телефон за 1500лв. Това за мен е смешно. По 60-80лв. месечно на изплащане, но нямат пари за 2 гуми втора ръка. Преди бяха Нокиите 8800, сега са Айфоните. Майбаха и С-класата и те са "едни и същи", ама ако имаш пари за Майбах... С класа 320 дизел ли ще вземеш

- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
тука има обаче адски много фанатици
оня пък имал некъв умрял макбук от 2006та година (на 12 - 6 - ШЕСТ ГОДИНИ) дето и сега нямало какво да му се опре
и на 2Г айфона батерията му държала по 4-5 дена
имах приятел с 2Г, донесе си го от щатите още когато излезе и държеше МАКСИМУМ 2 дена батерията.
Те щото ЦАМЦУНГ, саламсунг и както и още да ги наричате са кофти, затова обърнаха за 1 година нещата и сега имат 2 пъти по-голям пазарен дял от А Й Ф О У Н
пък нека им е зле 
от един изстрадал
притежател на Samsung Galaxy S 

Те щото ЦАМЦУНГ, саламсунг и както и още да ги наричате са кофти, затова обърнаха за 1 година нещата и сега имат 2 пъти по-голям пазарен дял от А Й Ф О У Н

от един изстрадал

- RaHzElChO
- младши ентусиаст
-
ръб написа:тука има обаче адски много фанатици![]()
оня пък имал некъв умрял макбук от 2006та година (на 12 - 6 - ШЕСТ ГОДИНИ) дето и сега нямало какво да му се опре
![]()
![]()
и на 2Г айфона батерията му държала по 4-5 дена
![]()
имах приятел с 2Г, донесе си го от щатите още когато излезе и държеше МАКСИМУМ 2 дена батерията.
Те щото ЦАМЦУНГ, саламсунг и както и още да ги наричате са кофти, затова обърнаха за 1 година нещата и сега имат 2 пъти по-голям пазарен дял от А Й Ф О У Нпък нека им е зле
от един изстрадалпритежател на Samsung Galaxy S
Колега, няма как да знаеш как върви "умрелия" макбук на 6г, защото си свикнал, че всяка година-две трябва да си сменяш компютъра, защото новата боза на Microsoft вече цикли. Я ми дай пример, кой смартфон, който е на пазара от 4г, получава безплатни ъпдейти до последната версия на windows mobile, symbian, android? И не само, че ги получава, но и работи отлично. Виждал съм на iPhone 3GS как върви Asphalt 7 и няма да кажеш, че това е телефон на толкова години, който поддържа iOS 6, която излезе преди 2 месеца.
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Колега на цената на тоя застрелян макбук ще си взема боза която да е актуална също толкова време. Подкараи battlefield 3 на тоя шест годишен макбук на макс. Графики
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Гледате на айфон от неправилния ъгъл, затова ви се струва безмислено да се купува нов... Тоя телефон е предназначен за пазарите, където хората си купуват нова кола на 3 години, а айфона струва 10% от заплатата им при договор с оператор. Не случайно новите версии се пускат година след премиерата на настоящата - на клиента тъкмо му изтича договора и се взема новото устройство, което му излиза $200-300 макс при доста по-високи от нашите доходи... Е, защо да не вземе новия модел, нищо, че е съвсем малко по-различен? Като добавим фешън-ореола, който имат Епъл, надеждността и пълното интегриране между продуктите им, нещата се подреждат. Отбелязвам, че никога не съм имал айфон, нито друг продукт с ябълка, но не мога да отрека простата гениалност на компанията.
Never mistake motion for action...
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
ръб написа:Колега на цената на тоя застрелян макбук ще си взема боза която да е актуална също толкова време. Подкараи battlefield 3 на тоя шест годишен макбук на макс. Графики
Лаптопа не е устройство за игри