Колеги,съвет относно обява ,моля

7-ма серия ('95 - '01)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Колеги,съвет относно обява ,моля

Мнение от BMW M5 super » 07 Окт 2012, 18:54

Колеги,добър вечер .
Гледам една обява от около една седмица и мисля да се хвърлям на колата .
но искам първо ваше мнение ,как ви се струва .
Как ви се струва въпросната кола ?
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
vvvvv

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5

Re: Колеги,съвет относно обява ,моля

Мнение от boris » 07 Окт 2012, 19:05

Отиваш гледаш колата, ако ти харесва се яхваш.
Какво те вълнува мнението на някой си, който въобще не го интересува какъв си, защо е купуваш колата, какви са ти вкусовите предпочитания и т.н.
Колата ще е караш ти, не някой от форума.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 07 Окт 2012, 19:11

Ако наистина е единствен собственик,и ако наистина е 1939 набор,има вероятност колата да е карана по рядко,и километрите да са горе долу близо до обявените.Искай да видиш сервизната книжка.Колата изглежда добре запазена,обаче не виждам кое е уникалното в нея :paranoid:
Цената изглежда добра,заведи я да я прегледат в Бова Кар,или ако знаеш някой колега от форума в тоя район.
Ако всичко е наред,пазариш се малко за цената,плащаш и си тръгваш с нея.После гледай да почерпиш :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото има..
Мечтае да кара: .....

Мнение от iliew » 07 Окт 2012, 19:12

boris_k написа:Отиваш гледаш колата, ако ти харесва се яхваш.
Какво те вълнува мнението на някой си, който въобще не го интересува какъв си, защо е купуваш колата, какви са ти вкусовите предпочитания и т.н.

:yes: Като изключим липсата на кожен салон(все пак е 7 серия ) колата изглежда добре ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW M5 super » 07 Окт 2012, 19:23

boris_k написа:Отиваш гледаш колата, ако ти харесва се яхваш.

Чакай малко ве колега ,Ако не се посъветвам в е 38 форум ,то къде ?
Не съм бил собственик досега на е 38 ,нормално е да питам ,може пък нещо да пропускам ,което вие щв видите .
Ако не знаеш аз от една година си търся читава 740 и бях пуснал тука преди тема за нея ,и добре че дойде един колега който каза ,че
колата има огромни проблеми ,та се отказах .Нормално е да питам и да търся мнения ,то е ясно че е по снимки ,но поне сте по спецове от мене на е 38 ,

Относно кожата, тука това незнам какво е ,но ме кефи повече от кажата ,нещо май на велур ми прилича
vvvvv

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5

Мнение от boris » 07 Окт 2012, 19:29

Нищо чудно, че я търсиш една година.
А и мнението ми не беше планирано да даде съответния отзив от теб, но как и да е.
От краткия ми житейски опит съм се убедил, че хора търсещи коли толкова време, обикновено купуват най-големите дараци. :mhihi:
Дано ти си изключението. :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW M5 super » 07 Окт 2012, 19:41

Благодаря ти колега за мнението и пожеланията .
Ако има други моля нека пишат ,от полза ще ми е .
vvvvv

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 07 Окт 2012, 19:42

Ето ти две снимки на колата, първата е в гаража в който седеше, втората е от двора ми.

Наистина колата е с един собственик 39-ти, сега не мога да се сетя как се казваше, директор в химичен завод е бил човека. Колата е от град Карлсруе, много близо до Френската граница, най-голямата петролна рафинерия в Германия е там. Колата е докарана на ход.
Ако някой намери Е38 740i от тези години на по-малко от 200 000км на релана цена да ми се обади ;) Седма серия е магистрална кола, Германия е голяма държава, колата е на има няма 16 години нали не мислите, че някой ще си я купи (и ще плати толкова пари) за да му седи в гаража. ;)
Всичко което пише в обявата е така. Гумите са Дънлоп, иделани за този сезон.
Липсата на кожа за мен е екстра, а който го човърка в раздел "продава части" има няколко перфектни кожени салона с кори от ляв волан за по 350 - 400лв.
За техническо състояние - отлично, буквално без забележка. Сервизната история е водена перфектно, влизала е само в един БМВ сервиз, точно през 15хил. км. Външно много добра боя.
Колата първоначално я продавах аз, ако искаш ми пиши ЛС да ти кажа още нещо за историта на колата в БГ ;) Което може да ти е от полза, предвит че мнението ми е ако наистина търсиш 740 (май е от доста скоро де) това е колата.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна Bavarcho на 07 Окт 2012, 20:06, променена общо 1 път
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW M5 super » 07 Окт 2012, 19:49

Добре колега ,мерси .
Пусни тогава една снимка на волана ,защото в обявата няма снимка на волана .
Мерси
vvvvv

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW M5 super » 07 Окт 2012, 19:58

Bavarcho ,три пъти ти писах лично ,но форума ме изхвърля .
Вие ли продавате колата?
vvvvv

Пантерчо
Аватар

Мнение от Bavarcho » 07 Окт 2012, 20:02

BMW M5 super написа:Bavarcho ,три пъти ти писах лично ,но форума ме изхвърля .
Вие ли продавате колата?

Може пощата да ми е пълна, сега ще позатрия малко пробвай пак.
На въпроса - не четеш както трябва, писал съм "първоначално я продавах аз", но сега я продава друг, а и то в профила ми пише София, а колата се продава в Бургас :winky:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна Bavarcho на 07 Окт 2012, 20:08, променена общо 2 пъти
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2 - BMW E30 touring
Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
Детайли за колата: Детайлите са перфектни.

Мнение от kokala » 07 Окт 2012, 20:07

Защо всички въртят тия километри и ЗАЩО С ТОЛКОВА МНОГО??!! Аз примерно видя ли такава кола на такива километри ако ще всичко да й е перфектно няма да я взема!!! Ако я взимаш мисля, че можеш да я закараш да се видят реалните километри и да му натриеш носа на тоя ***** :banghead: :banghead: :ranting: :censored:
Изображение Изображение Изображение

Пантерчо
Аватар

Мнение от Bavarcho » 07 Окт 2012, 20:14

kokala написа:Защо всички въртят тия километри и ЗАЩО С ТОЛКОВА МНОГО??!! Аз примерно видя ли такава кола на такива километри ако ще всичко да й е перфектно няма да я взема!!! Ако я взимаш мисля, че можеш да я закараш да се видят реалните километри и да му натриеш носа на тоя ***** :banghead: :banghead: :ranting: :censored:

Човек ти така или иначе поне скоро Е38 няма да си купиш, какво си се разпенил :mhihi: А и като ти чета темата за Е30-ката дето караш и мунинга по нея, не си човек за Е38. Както писах тая кола беше на човек 39-ти набор учен, с пари и т.н.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2 - BMW E30 touring
Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
Детайли за колата: Детайлите са перфектни.

Мнение от kokala » 07 Окт 2012, 20:16

Bavarcho написа:
kokala написа:Защо всички въртят тия километри и ЗАЩО С ТОЛКОВА МНОГО??!! Аз примерно видя ли такава кола на такива километри ако ще всичко да й е перфектно няма да я взема!!! Ако я взимаш мисля, че можеш да я закараш да се видят реалните километри и да му натриеш носа на тоя ***** :banghead: :banghead: :ranting: :censored:

Човек ти така или иначе поне скоро Е38 няма да си купиш, какво си се разпенил :mhihi: А и като ти чета темата за Е30-ката дето караш и мунинга по нея, не си човек за Е38. Както писах тая кола беше на човек 39-ти набор учен, с пари и т.н.

Ти не ми казвай за какво съм, е30-ката не вижда никакъв мунинг а и за нея няма да отделям кой знае кви средства и грижки, не е някаква лачена 30-ка за да ги заслужава и ще са пари на вятъра. В началото на следващата година ще се сдобия с един кораб, но няма да е от България заради такива тарикатчета. :winky:
Нито ме познаваш нито нищо за да си правиш каквито и да било заключения. Тази катафалка, която съм взел за момента е за съвсем друга цел, колкото и пари да набутам ще са напразно заради предишни грижи на собствениците.
е38 е велика кола за мен и ще отделям максимални грижи за нея, нищо няма да се пести и ще се пази възможно най-много, защото това не е просто кола. Не сравнявай издухана е30-ка с е38!
Успех с превъртането на километражи, все още има балами, които се връзват :yes: Това е българина в днешно време за жалост.
Последна промяна kokala на 07 Окт 2012, 21:41, променена общо 2 пъти
Изображение Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW M5 super » 07 Окт 2012, 21:17

Ето ,че все пак форума е доста полезен ,
Разбрах много не маловажни неща за обявата .
Мерси на всички дето писаха
vvvvv

Следваща

Назад към Е38