АВТОСЕРВИЗ "DSCPerformance" Ltd.
Модератори: Leon, LiTtLeRoCk, Секретар на клуба, ///M_Martin, boris, BMW Club BG - Управителен съвет
- ICE
- Ледения
- 

- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Re: "DSCPerformance" Ltd. - BMW Service & Care
Dimitroff написа:ICE - от понеделник съм на линия - ако все още имаш нужда и желание - звънни и ще се разберем.
Г-н dimitroff, много ми е приятно че вече пишеш тук. Това означава, че си по-добре. Ако не си разбрал аз си те чакам бе Ванка.
 Знам, че ти ще погледнеш и пипнеш колата, както малко хора тук, а и не само тук. Ванка към 12ч ще ти се обадя да се разберем в понеделник в колко часа да съм при теб (по-рано е по-добре)! Надявам се като те видя в понеделник да си в супер форма!
  Знам, че ти ще погледнеш и пипнеш колата, както малко хора тук, а и не само тук. Ванка към 12ч ще ти се обадя да се разберем в понеделник в колко часа да съм при теб (по-рано е по-добре)! Надявам се като те видя в понеделник да си в супер форма!  
- Dimitroff
- Фен на тройките
- 

- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
- ICE
- Ледения
- 

Бях написал един мнооого дълъг пост - разказ за днешното ми пребиваване при Dimitroff & Васко, но нещо сгафих и се изтри. Искам да кажа че момчетата са супер (за Dimitroff си го знаех де!). С Васко се запознахме "официално" днес. Момчето наистина много разбира от хардуер-а. На някои от въпросите ми, дори не ме изчакваше да ги завърша и ми отговаряше, показател че е много навътре по темата БМВ и те разбира с половин дума. На други негови въпроси пък аз му отговарях още преди да ги е задал, и се получи много интересно, защото разговорите бяха на ниво, което допълнително увеличи удоволствието от престоя ми при тях днес (цял ден!). Като резултат колата лети. Цената на ремонта е резонен. Старанието, което положиха за да ми оправят колата беше забележително. Дори когато се стъмни продължиха, докато не я събраха цялата кола, за да мога да си тръгна с нея. Имаше много бонуси, които сега няма да споменавам. 
Момчета БЛАГОДАРЯ ВИ, че върнахте усмивката на лицето ми, и че благодарение на вас ми се случи и нещо хубаво днес, в този shit-и ден!
Продължавайте все така! 

ПП. Май пак стака дълъг пост!
хахаха

Момчета БЛАГОДАРЯ ВИ, че върнахте усмивката на лицето ми, и че благодарение на вас ми се случи и нещо хубаво днес, в този shit-и ден!
Продължавайте все така!

ПП. Май пак стака дълъг пост!
хахаха
- Dimitroff
- Фен на тройките
- 

Благодаря за добрите думи  

Както вече ти казах - безкрайно много се радвам, че проблема се оказа точно това, което предполагахме при дадените симптоми и показания от диагностиката и се реши бързо, качествено и евтино - това ми е любимият завършек на нещата! 

Пожелавам ти всички проблеми по колата да са ти все такива - елементарни 

Надявам се също да си е струвало чакането (почти 2 седмици ме чака...)

Както вече ти казах - безкрайно много се радвам, че проблема се оказа точно това, което предполагахме при дадените симптоми и показания от диагностиката и се реши бързо, качествено и евтино - това ми е любимият завършек на нещата!

Пожелавам ти всички проблеми по колата да са ти все такива - елементарни

Надявам се също да си е струвало чакането (почти 2 седмици ме чака...)

- ICE
- Ледения
- 

Заслужаваше си и още как....   

ПП. Днес ти звънях да те подсетя за филтъра за картерните газове (защото не ми даде цена) и да се разберем за утре, дали ще можем да сменяме тампоните на носачите, но ти както винаги мразиш да вдигаш телефона! Как ще я караме тази наша любов не знам! 

На всички искам да кажа, че съм капризен като клиент, а останах много доволен от свършената работа от Dimitroff и Ванката.
Така че, ако успеете да се свържете с Dimitroff по телефона , отивайте няма да сбъркате!
 , отивайте няма да сбъркате!   

ПП. Днес ти звънях да те подсетя за филтъра за картерните газове (защото не ми даде цена) и да се разберем за утре, дали ще можем да сменяме тампоните на носачите, но ти както винаги мразиш да вдигаш телефона! Как ще я караме тази наша любов не знам!

На всички искам да кажа, че съм капризен като клиент, а останах много доволен от свършената работа от Dimitroff и Ванката.
Така че, ако успеете да се свържете с Dimitroff по телефона
 - outworld
- младши ентусиаст
- 

- Кара: BMW E46 320d
Ванката от толкова работа не може да си вдигне телефона наистина. Затова днес отидох на крака там и се разбрах с Васко утре да оставя колата за няколко неща  

Иване, само забравих да кажа на Васко, че искам и смяна на маслото(5в30 каквото ми препоръчаш) и филтрите(маслен, горивен, купе и въздушен) с такива по твой избор. Ако си забравил - Е46 320Д 136 коня. Дано го прочетеш сутринта, за да не те затрудня по някакъв начин, като дойда на обед

Иване, само забравих да кажа на Васко, че искам и смяна на маслото(5в30 каквото ми препоръчаш) и филтрите(маслен, горивен, купе и въздушен) с такива по твой избор. Ако си забравил - Е46 320Д 136 коня. Дано го прочетеш сутринта, за да не те затрудня по някакъв начин, като дойда на обед

- Dimitroff
- Фен на тройките
- 

Еййй....нахранихте ме рано-рано   

Ice - oтговарям ти нещо, което сам знаеш - филтър картерни газове е само оригинален - цената му в зависимост от отстъпката е между 100 и 110 лева
Стойчо - 

Ice - oтговарям ти нещо, което сам знаеш - филтър картерни газове е само оригинален - цената му в зависимост от отстъпката е между 100 и 110 лева

Стойчо -

- ICE
- Ледения
- 

Пак се връшам от Dimitroff & Васко. Днес правихме разни нови неща, масла+филтри+филтър картерни газове+тампон мотор+ремонт алтернатор, с две думи много работа отхвърлихме днес. Всичко е супер, както миналия път. Доволен съм от момчетата (само не ми хвърляйте старите части, аз обичам да си ги колекционирам   ).
  ). 
Пак имаше бонусче. Ех Dimitroff, от тази Coca-Cola, която всеки един от нас (доволен клиент) ти носи, скоро няма да влезнем във форма друже!А и с онези сладки-сладки Милки..... (само жена ти да не си помисли че говорим за жени...хахаха)
  (само жена ти да не си помисли че говорим за жени...хахаха)

).
  ). Пак имаше бонусче. Ех Dimitroff, от тази Coca-Cola, която всеки един от нас (доволен клиент) ти носи, скоро няма да влезнем във форма друже!А и с онези сладки-сладки Милки.....
 (само жена ти да не си помисли че говорим за жени...хахаха)
  (само жена ти да не си помисли че говорим за жени...хахаха)- Dimitroff
- Фен на тройките
- 

Бонусите са заслужени 
Добре, че не си отварял хладилника да разбереш за какво е колата ))
))

Добре, че не си отварял хладилника да разбереш за какво е колата
 ))
))- ICE
- Ледения
- 

Dimitroff написа:Добре, че не си отварял хладилника да разбереш за какво е колата))
Хахаха, колата е за ..... маса!!!
Другият път трябва да взема нещо спиртно, че само с кола, ще ръждясаме.

- Dimitroff
- Фен на тройките
- 

- СТАЛИН
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: Е39
- Мечтае да кара: М - БОЛИ М - СЪРБИ!!!
Да си кажа и аз
Както всеки писал в темата ми се иска и аз да изразя благодарности отново на момчагите за положения труд и усилия за да върнат моята люБима в правия път ..... от многобройните и все различни постове (за болежките които сме имали с нашите Бими ) та до благодарствените, където всеки казва колко е доволен,  предполагам че Ни е ясно колко са в час тези момчета!!!
..... от многобройните и все различни постове (за болежките които сме имали с нашите Бими ) та до благодарствените, където всеки казва колко е доволен,  предполагам че Ни е ясно колко са в час тези момчета!!! 
Благодаря Ви приятели!!! Красавицата мърка като котенце, не се чуди, не се замисля...единственото което прави е това да бърза да изпълни всяко мое желание 

.......бях забравил това чувство!

Както всеки писал в темата ми се иска и аз да изразя благодарности отново на момчагите за положения труд и усилия за да върнат моята люБима в правия път
 ..... от многобройните и все различни постове (за болежките които сме имали с нашите Бими ) та до благодарствените, където всеки казва колко е доволен,  предполагам че Ни е ясно колко са в час тези момчета!!!
..... от многобройните и все различни постове (за болежките които сме имали с нашите Бими ) та до благодарствените, където всеки казва колко е доволен,  предполагам че Ни е ясно колко са в час тези момчета!!! Благодаря Ви приятели!!! Красавицата мърка като котенце, не се чуди, не се замисля...единственото което прави е това да бърза да изпълни всяко мое желание

- ICE
- Ледения
- 

Днес сменихме и тампоните на носачите, и замихме със "Шумахер" (едно малко и много бързо и чевръсто момче при Dimitroff) колата отдолу, за да следим дали ще има някакви проблеми. Та приключихме с техническата част по колатра. Още един път голямо благодарско.
ПП. А Dimitroff как вкусно готвиииии....пръстите да си оближеш. Мерси друже. Давайте все така! Много успехи и до нови срещи. 

ПП. А Dimitroff как вкусно готвиииии....пръстите да си оближеш. Мерси друже. Давайте все така! Много успехи и до нови срещи.

- Dimitroff
- Фен на тройките
- 

СТАЛИН написа:Да си кажа и аз
Както всеки писал в темата ми се иска и аз да изразя благодарности отново на момчагите за положения труд и усилия за да върнат моята люБима в правия път..... от многобройните и все различни постове (за болежките които сме имали с нашите Бими ) та до благодарствените, където всеки казва колко е доволен, предполагам че Ни е ясно колко са в час тези момчета!!!
Благодаря Ви приятели!!! Красавицата мърка като котенце, не се чуди, не се замисля...единственото което прави е това да бърза да изпълни всяко мое желание

Радвам се, че се довери на диагнозата и сега колата е в добро здраве и съответстваща динамика, Васко

ICE написа:Днес сменихме и тампоните на носачите, и замихме със "Шумахер" (едно малко и много бързо и чевръсто момче при Dimitroff) колата отдолу, за да следим дали ще има някакви проблеми. Та приключихме с техническата част по колатра. Още един път голямо благодарско.
Радвам се, че си доволен, ICE

П.с. Храната освен, че е вкусна е и разнообразна както сам видя
 )
)- BAHKATA_TDI
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: E46 Touring/Е46 Coupe/ X3
- Мечтае да кара: new BMW
Dimitroff написа:ICE написа:ПП. А Dimitroff как вкусно готвиииии....пръстите да си оближеш. Мерси друже. Давайте все така! Много успехи и до нови срещи.[/i][/color]
Радвам се, че си доволен, ICE
П.с. Храната освен, че е вкусна е и разнообразна както сам видя)
С две думи - Chef Dimitroff

Назад към Сервизи, Магазини, Автоцентрове, Услуги