Айде пак- айфон 5

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

Айде пак- айфон 5

Мнение от alx » 05 Окт 2012, 3:23

Та днеска шефа на телекома ми подари един и си рестор-нах моя айфон 4 върху 5цата. Поиграх си малко с него и ... Освен че е по-лек, малко по-бърз и има място за още една редичка от икони- разлика не намирам.

Сега след като имам директни наблюдения- Ако не ми го бяха подарили- никога не бих си го купил с лични пари.

И така. Аз наистина не разбирам за кво е цялата дандания... Ем тия неща ужким ги разбирам и съм фен на айфон 4
алекс
трабант 601с
разни други возила

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 330D

Re: Айде пак- айфон 5

Мнение от HackeD » 05 Окт 2012, 5:34

Еб*си подаръците да ходя и аз на опашката, не знам за разликите но мен много повече ме кефи външния вид. :yes:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 05 Окт 2012, 5:42

alx написа:Та днеска шефа на телекома ми подари един и си рестор-нах моя айфон 4 върху 5цата. Поиграх си малко с него и ... Освен че е по-лек, малко по-бърз и има място за още една редичка от икони- разлика не намирам.

Сега след като имам директни наблюдения- Ако не ми го бяха подарили- никога не бих си го купил с лични пари.

И така. Аз наистина не разбирам за кво е цялата дандания... Ем тия неща ужким ги разбирам и съм фен на айфон 4

Аз бая информация посъбрах и също не виждам смисъл да сменям 4-ката. Между другото моя също е подарък. :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Виж ако ми подарят 5-ца(което не е изключено :mhihi: ), ще я метна на жената, че тя е още с 3GS.
Питаш за какво е цялата дандания? Сериозно? Как за какво? "Елате да ви вземем парите". :mhihi: Това е отговора на много нови технологични продукти. Просто хората се бяха наострли покрай клиповете на ай-фон 5 с холограмите и не осънаваха, че това е нещо, което няма да види бял свят скоро. Не защото не могат да го направят, а защото това им е върха сега и ще трябва доста бързо да намерят нещо ново или да правят ай-фон 5ЕС, ай-фон 5.5, ай-фон 5.98 и така докато не стигнат ай-фон 6 с нещо наистина свръх-ново. :mhihi:
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 05 Окт 2012, 7:10

аз не знам какво ново очаквате да има толкова :lol: тва просто е компюър с малък екран, кво повече да набутат вътре.
всичко вече е софтуерна война и някакъв хардуер дето на всички е общо взето еднакъв...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от tngeorgiev » 05 Окт 2012, 8:36

alx написа:Та днеска шефа на телекома ми подари един и си рестор-нах моя айфон 4 върху 5цата. Поиграх си малко с него и ... Освен че е по-лек, малко по-бърз и има място за още една редичка от икони- разлика не намирам.

по-лек, по-тънък, по-бърз, по-голям екран -това от близо 2год не го е било все пак ))с договор си струва всеки долар според мен
с каква карта си в 5цата колега ??
E30 1986 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 05 Окт 2012, 8:46

Четох и по-късно ще намеря къде беше написано нещо като изследване,
на много хора им дали старият айфон,4s,като го представили че е 5 та генерация. Попитали какво им е мнението за 5 тата генерация и хората започнали да обясняват че бил много красив,по-бърз и дизайна уникален...

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 05 Окт 2012, 9:05

Мен не ме интересува външния вид, та мисля да почакам айфон 9тка :mhihi:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 05 Окт 2012, 9:54

Е.Димитров написа:Четох и по-късно ще намеря къде беше написано нещо като изследване,
на много хора им дали старият айфон,4s,като го представили че е 5 та генерация. Попитали какво им е мнението за 5 тата генерация и хората започнали да обясняват че бил много красив,по-бърз и дизайна уникален...

http://www.youtube.com/watch?v=rdIWKytq_q4

Въпреки, че съм фен на Андроид, едно нещо мога да призная - iPhone има най-чувствителния touch screen! The most sensitive ever!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 05 Окт 2012, 10:25

Е те тия никога не са виждали 4-ка вероятно. Все едно на мен да ми дадат някъв Самсунг или ХТС и да ме питат кво мисля.. :dunno:

Аз мисля да го видя на живо и тогава да мисля дали са сменям 4-ката. Само и единствено ако ги имат и налични. Да им се моля, да чакам, да се записвам за да им дам 1к.. няма да стане :kuku:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 05 Окт 2012, 10:38

bum_bum, гледа ли го цялото? :mhihi: има индивиди, които държат в едната ръка 4ка и ги сравняват като в другата държат "5цата" :mhihi: Фанатици ...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2004 530i, 6MT
Мечтае да кара: all M cars

Мнение от sandini » 05 Окт 2012, 10:45

Нужно ли е да вярвате на всичко, което покажат в американско забавно предаване?
Продавам:
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава

Мнение от Alien » 05 Окт 2012, 10:47

http://www.technomarket.bg/products/09124121/samsung-ue-75es9000

Давайте момчета, сега е вашия момент да блеснете пред приятелите си и да вЧепетлявате ученичките с изваден... на масата iPhone 5.
"Шофирането е мисловен процес, който протича в мозъка.
Останалото е движение по инерция."
Кирил Керин

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 05 Окт 2012, 10:57

Е промоция - само 2100 лв . По-горе вече си казаха, че си струва всеки цент :mhihi:
Ма все пак е "новия" айфон - и за 3000лв да го пуснат , пак ще си го купят .

ПС: в магазините на щандовете на Епъл , аЙ пОдите са разделени на
- щанд аЙ пОд
- щанд НОВИЯ аЙ пОд ... това сигурно защото всички виждат разликата в дисплейте :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава

Мнение от Alien » 05 Окт 2012, 12:03

Гледам коментирате интересните репортажи, който направиха покрай истерията в началото на продажбите.
На мен лично, това ми е любимото:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eRKIWfE6Fws
Последна промяна Alien на 05 Окт 2012, 12:05, променена общо 1 път
"Шофирането е мисловен процес, който протича в мозъка.
Останалото е движение по инерция."
Кирил Керин

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 05 Окт 2012, 12:05

Apple имат уникален маркетинг и какъвто piece of shit да изкарат, светът отново ще полудее и ще им вдигне акциите до небесата.
Ако имате 4с, според мен, няма смисъл да се сменя с 5-цата само заради по-големия дисплей и бля-бля.....надали някой развива програми за НАСА, че основно да му е бързината на процесора. Естествено има и други дребни разлики, но като цяло нещо революционно няма. Аз лично очаквах нещо наистина впечатляващо.

А цената от Техномаркет няма да я коментирам! В Англия струва 530 паунда 16ГБ, тия как я измислиха тая цена от 2к....не ми е ясно!!!

Следваща

Назад към Извън Темата