Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: 318ис м42 94г
Мечтае да кара: e46 m3
Детайли за колата: всичко по много

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои

Мнение от ///Micev_87 » 02 Окт 2012, 18:42

25г съм 180висок 87кг на диета съм вече,4седмици и свалих 6кг пия витамин и аминокиселини само,та въпроса ми е расте мускола до едно положение какво да взема да стана голям но да не качвам мазнини нещо за исчистване раката ми е 42см напомпена тренирам 4 пъти в седмицата понеделник гръб 5 опражнения с по 8 повторения вторник гърди четвъртък ръце само петък рамо трапец а корема и колелото всеки ден след тренировка това е :mrgreen:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 02 Окт 2012, 18:51

flirt4o_ написа:та въпроса ми е расте мускола до едно положение какво да взема да стана голям но да не качвам мазнини нещо за исчистване

Аз нищо не разбрах :lol: Ще растеш ли, ще чистиш ли, "голям" ли ще ставаш?

П.П. На този ръст... колко килограма "чист" искаш да си?
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е65 745d
Мечтае да кара: Мотор с Кош!
Детайли за колата: Огин!

Мнение от sambeto » 02 Окт 2012, 19:02

flirt4o_ написа:25г съм 180висок 87кг на диета съм вече,4седмици и свалих 6кг пия витамин и аминокиселини само,та въпроса ми е расте мускола до едно положение какво да взема да стана голям но да не качвам мазнини нещо за исчистване раката ми е 42см напомпена тренирам 4 пъти в седмицата понеделник гръб 5 опражнения с по 8 повторения вторник гърди четвъртък ръце само петък рамо трапец а корема и колелото всеки ден след тренировка това е :mrgreen:

TNT написа:Аз нищо не разбрах :lol:

Ох и аз също,то едно че човека не може да се изрази правилно,пък и второ че не мога да навържа изреченията по смисъл....нема точки,нема запетайки,главни букви :paranoid:
Хем си на диета и си свалил 6 кила,хем искаш да станеш голям,хем искаш нещо за изчистване :mrgreen:

:OT:
flirt4o_ патрон си и съм те признал отдавна :mhihi:

Аватар

Мнение от ///Micev_87 » 02 Окт 2012, 19:06

само за разтеж на мускола искам
Последна промяна ///Micev_87 на 02 Окт 2012, 19:11, променена общо 1 път
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 02 Окт 2012, 19:08

T.е. да изчистиш още, докато качваш чист мускул :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от sambeto » 02 Окт 2012, 19:17

flirt4o_ написа:ми хем голям хем и малко чист да съм не да съм някои торчо сори че не съм се изразил правилно ти както казваш стигаш до едно положение после трябва нещо да се вземе но нз какво за разтеж хем за чистене,или да комбинирам с нещо

С хранителни добавки няма как да стане хем да чистиш излишните мазнини,хем да качваш чист мускул.То става,ама не и с добавки.
Варианта при тебе е да продължиш с диетата,изчистваш мазнините до степен дето се харесваш и мислиш,че изглеждаш няма какво да изчистваш повече.
След това вече почваш с мнооого прием на белтък,BCAA и контролиран прием на въглехидрати,минимално количество мазнини за да почваш да качваш чист мускул.Още от сега ти казвам,че става бавничко....ма нали си патрон ше успееш :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 02 Окт 2012, 19:31

Това с много белтък, малко въглехидрати и мазнини е Аткинс. А него го осъдиха за тая диета тъй като нанася сериозни вреди на здравето. :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 02 Окт 2012, 19:38

Аз не мога да разбера кви са тия въпроси за диети от хора по на 25-30 години, на тези години трябва човек да знае кое как му действа как да се храни и как да тренира!
Това с малкото въглехидрати и белтъка лично го пробвах това лято и щях да умра на едната тренировка по-бокс!
Истината е че за всеки си е строго индивидуално!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от sambeto » 02 Окт 2012, 20:05

Е аз съм написал контролиран прием на въглехидрати,а не минимално количество въглехидрати :angel:
Имах в предвид да се вземат въглехидрати в подходящия период през деня за да не се омазни мускула :winky:
А и както казах по нагоре....flirt4o_ ще се справи :lalala:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BooKoo » 02 Окт 2012, 21:49

Не искам да си мислиш, че се заяждам. Може ли да напишеш малко по-подробно.

Какво означава за теб контролиран прием на въглехидрати и какво да разбират хората, които биха го прочели?

Как протича процесът "омазняване на мускул"?

Аватар

Мнение от ///Micev_87 » 03 Окт 2012, 16:41

Nukem написа:Аз не мога да разбера кви са тия въпроси за диети от хора по на 25-30 години, на тези години трябва човек да знае кое как му действа как да се храни и как да тренира!
Това с малкото въглехидрати и белтъка лично го пробвах това лято и щях да умра на едната тренировка по-бокс!

Да така е!за всеки си е строго индивидуално САМБЕТО ако помагаш помагаи не говори глупости смешен си,патрон си ти торчо като те гледам никакво тяло не си направил за тези години в залата разбирач :mhihi: :no: :ranting:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от sambeto » 03 Окт 2012, 19:34

flirt4o_ написа:
Nukem написа:Аз не мога да разбера кви са тия въпроси за диети от хора по на 25-30 години, на тези години трябва човек да знае кое как му действа как да се храни и как да тренира!

Да така е!за всеки си е строго индивидуално САМБЕТО ако помагаш помагаи не говори глупости смешен си,патрон си ти торчо като те гледам никакво тяло не си направил за тези години в залата разбирач :mhihi: :no: :ranting:

Г-н Сандански,кое точно не ти стана ясно ?!
Мисля,че съм ти отговорил съвсем ясно след като си формулира правилно въпроса....ако случайно,ти не можеш да го разбереш може би просто трябва да се върнеш в началните класове и да се научиш да четеш,пишеш и да вникваш в смисъла на написаното.
А колкото до това кой какво тяло има.....не мисля,че точно с тебе трябва да го обсъждам това....може и да те разочаровам и да ти разбия сърцето,но аз съм Хетеросексуален.Наистина съжалявам че трябваше да ти го кажа така :oops:
И след като вече ми е ясно,че ти наистина четеш между редовете,и имайки в предвид начина по който се изразяваш,разсъждаваш и пишеш....съветвам те да намериш сродни души тук:
http://www.agroforum.bg/
Както и да си купиш това:
http://www.skyprintbooks.com/bulgarian-grammar-the-basic-rules
Сега наистина съвсем искрено ти желая много много успехи в залата,и дано постигнеш каквото искаш и да намериш себе си.
Ако случайно решиш да ми отговаряш нещо,моля те не го прави преди да си купил и прочел книгата,която съм ти дал в линка,и моля те не превръщай темата в лични нападки.Ако толкова искаш да ми се правиш на мъж пиши л.с. или може да се видим някъде да се сборим :angel:

Аватар

Мнение от ///Micev_87 » 03 Окт 2012, 22:05

sambeto написа:
flirt4o_ написа:

Г-н Сандански,кое точно не ти стана ясно ?!
Мисля,че съм ти отговорил съвсем ясно след като си формулира правилно въпроса....ако случайно,ти не можеш да го разбереш може би просто трябва да се върнеш в началните класове и да се научиш да четеш,пишеш и да вникваш в смисъла на написаното.
А колкото до това кой какво тяло има.....не мисля,че точно с тебе трябва да го обсъждам това....може и да те разочаровам и да ти разбия сърцето,но аз съм Хетеросексуален.Наистина съжалявам че трябваше да ти го кажа така :oops:
И след като вече ми е ясно,че ти наистина четеш между редовете,и имайки в предвид начина по който се изразяваш,разсъждаваш и пишеш....съветвам те да намериш сродни души тук:
http://www.agroforum.bg/
Както и да си купиш това:
http://www.skyprintbooks.com/bulgarian-grammar-the-basic-rules
Сега наистина съвсем искрено ти желая много много успехи в залата,и дано постигнеш каквото искаш и да намериш себе си.
Ако случайно решиш да ми отговаряш нещо,моля те не го прави преди да си купил и прочел книгата,която съм ти дал в линка,и моля те не превръщай темата в лични нападки.Ако толкова искаш да ми се правиш на мъж пиши л.с. или може да се видим някъде да се сборим :angel:

:mhihi: :mhihi:просто гледам че си си качил някаква снимка кадето си си показал гърбаа и се правиш че всичко разбираш и си компетентен по всичко ако бяхме на 4 очи нямаше така да ми говорешше но тука в интернет всеки е СИЛЕН мерси и аз ти пожелавам съшото да имаш резултати :D а за книката още утре ше я купя :mhihi: няма ядове гледаи че и колегите не те разбраха и ти имаш нужда от тая книига но щом ми я предлагаш значи и ти си си я купил :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от sambeto » 03 Окт 2012, 22:38

flirt4o_ написа: :mhihi: :mhihi:просто гледам че си си качил някаква снимка кадето си си показал гърбаа

Е и какво като съм си сложил снимка дето съм си показал гърбааааа,ако искам мога да си сложа и такава дето съм си снимал г*заааа.Обаче няма да ти направя това удоволствие.

flirt4o_ написа:и се правиш че всичко разбираш и си компетентен по всичко

Със сигурност не съм компетентен по всичко,НО със сигурност разбирам повече от тебе в тая тема.Обаче понеже това по някакъв начин те дразни,няма да го правя повече,за да може да се развихриш И в тая тема.

flirt4o_ написа:ако бяхме на 4 очи нямаше така да ми говорешше но тука в интернет всеки е СИЛЕН

Е тука си прав,ако бяхме на 4 очи със сигурност нямаше да ти говоря :mrgreen:

flirt4o_ написа:мерси и аз ти пожелавам съшото да имаш резултати

Благодаря наистина,аз вече ти пожелах съшото.

flirt4o_ написа::D а за книката още утре ше я купя :mhihi:

Моля те да не забравиш да я купиш.Книката наистина е важна.

flirt4o_ написа:ти имаш нужда от тая книига но щом ми я предлагаш значи и ти си си я купил :mhihi:

Тая книига я имам,и по спомен съм я чел между трети и седми клас.

Извинявам се на модераторите и админите за глупавия отговор и безмисления текст. :oops:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 325is Motorsport International LE
Мечтае да кара: m50b32 :)
Детайли за колата: CAI Cosmo Racing,Modded Chip VR Performance , 7200rmp rev limiter, lightweight flywheel, Straight pipes , cat delete + dtm style rear muffler, short shifter

Мнение от Ю.Г. » 04 Окт 2012, 11:39

sambeto написа::OT:
flirt4o_ написа: :mhihi: :mhihi:просто гледам че си си качил някаква снимка кадето си си показал гърбаа

Е и какво като съм си сложил снимка дето съм си показал гърбааааа,ако искам мога да си сложа и такава дето съм си снимал г*заааа.Обаче няма да ти направя това удоволствие.

flirt4o_ написа:и се правиш че всичко разбираш и си компетентен по всичко

Със сигурност не съм компетентен по всичко,НО със сигурност разбирам повече от тебе в тая тема.Обаче понеже това по някакъв начин те дразни,няма да го правя повече,за да може да се развихриш И в тая тема.

flirt4o_ написа:ако бяхме на 4 очи нямаше така да ми говорешше но тука в интернет всеки е СИЛЕН

Е тука си прав,ако бяхме на 4 очи със сигурност нямаше да ти говоря :mrgreen:

flirt4o_ написа:мерси и аз ти пожелавам съшото да имаш резултати

Благодаря наистина,аз вече ти пожелах съшото.

flirt4o_ написа::D а за книката още утре ше я купя :mhihi:

Моля те да не забравиш да я купиш.Книката наистина е важна.

flirt4o_ написа:ти имаш нужда от тая книига но щом ми я предлагаш значи и ти си си я купил :mhihi:

Тая книига я имам,и по спомен съм я чел между трети и седми клас.

Извинявам се на модераторите и админите за глупавия отговор и безмисления текст. :oops:

Колега , евала за търпението и също на желанието да обесняваш и да се бориш с вятърни мелници :yes:
Не виждам защо трябва да даваш обяснения на такива постове.
Чета темата редовно и смея да твърдя , че си в час и си прочел и си се интересувал доста и помагаш със съветите си , които са много добри ( както и още няколко Колеги в тази тема ).
Тренирам от доста години ( 14 по точно ) , завършил съм курс за фитнес треньор и спортно хранене и чета редовно издания и форуми с новини и изследвания в сферата на бодибилдинга и спортното хранене ( "мъскълър дивелопмънт " , "ар екс масъл " и т.н. ) и искам да подчертая , че най-големите специалисти в сферата на бодибилдинга/спортното хранене , като Крис Айсето , Чад Никълс , Хани Рембод , Чарлз Глас не приличат на занимаващи се със спорт въобще , но са корифеи в тази област. Така , че кой как изглежда не е показател за знанията му , но правописа и начина на изразяване и нападките и заяжданията , определено са показател за нещо друго...
И съвет към Колегите , задаващи въпроси в темата : тук сме да си помагаме , както виждате колеги , като Самбето ви отговарят и се опитват да ви помогнат , ако не сте разбрали нещо , попитайте пак , а не се заяждайте и да отправяте лични нападки , към човек отедлящ време и нерви да ви отговори/помогне :banghead:
Поздрави
That Which Does Not Kill Me , Makes Me Stronger!!!
ИзображениеИзображениеИзображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата