Претапициране на Рикардо Алкантарен салон на E39.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Претапициране на Рикардо Алкантарен салон на E39.
Колеги, каже от къде да купя същият цвят Алкантара каквато слагат на 'спортния' салон на E39, никъде при тапицерите нямат подобен цвят, води се Антрацит. Трябва да се оправят страничните подпори на шофьорската седалка, че с едни много фешън дънки много здраво я разцепих, но никой няма.
П.П. Ако някой колега има и салон, може да купя, или направо кожа също, но задължително да е Рикардо и да има подгрев.
П.П. Ако някой колега има и салон, може да купя, или направо кожа също, но задължително да е Рикардо и да има подгрев.
- alex70
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 320D
Re: Претапициране на Рикардо Алкантарен салон на E39.
Колега да не е Рекаро салона, че Рикардо лично аз не съм виждал. Понеже и аз скоро искаха да претапицирам моя установих, че по-евтино и по-качествено е да си намериш запазен кожен. Търси в сайтовете за коли, аз моя го намерих в cars.bg случайно и съм много доволен.
- Kala
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 '02 525 dA touring
Колега, сложи си кожа, алкантарата не е кожа:) и не е естествен материал. Добър ефект е иначе, няма спор!
Купих 1 линеен метър Алкантара Антрацит, има лека разлика, но смятам, че ще се получи добре. Утре или други ден ще си ушия салона, че не мога да го гледам така. Иначе се оглеждам за хубава кожен салон, но нещо не изпадат.
- Turbo_XD
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: смени старата tds-ка с кон умрял :D
какво стана колега?
Ами както казах, купих си плата след много търсене, и ми остана половината между другото 
Откарах колата при едни тапицери в София и ми я претапицираха. Доволен останах, макар и малката разлика в цветовете.

Откарах колата при едни тапицери в София и ми я претапицираха. Доволен останах, макар и малката разлика в цветовете.
- Turbo_XD
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: смени старата tds-ка с кон умрял :D
каква пара е метъра ? ако не е тайна :d
60-70лв. дадох аз. Ако ти трябва за една страница, мога да ти дам това, което ми остана.
- AVK
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Мечтае да кара: Porsche Carrera GT
iceblast написа:Ами както казах, купих си плата след много търсене, и ми остана половината между другото
Пусни снимки, ако не представлява проблем.
Нямам за съжаление колега, а колата я продадох 

11 мнения
• Страница 1 от 1