БМВ 1.5 177 коня
Модератор: Общи модератори
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Re: БМВ 1.5 177 коня
Leon написа:Всичко, което направиха в последните 2-3 години ме води на мисълта, че тоя двигател ще го насадят като базов в 3 серия. Пърформънса му на хартия е много по-добър от 316-318-320 в последните поколения, така че не виждам проблем. Както стана ясно вече, "новите" клиенти на БМВ нито знаят, нито ги интересува какво има под капака, важното е какво им казва маркетинга. Не съм далече от мисълта, че ще го набутат и в някаква "ефишънт дайнамикс" версия на 5 серия. Може да не е в това поколение, но в следващия Ф...
Не е по-добър от този на актуалните 116и,118и,120и съответно и 3та серия .
- Valio23
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Скъпо Е30 Кабрио
Не съм чел дискусията, но това е бъдещето............искаме или не, големите двигатели ще стават само за събото-недлки. Малко ми прилича на мойта астричка 1,7д със 130 коня, приличен вървеж и 5 кила нафта на клима и градско
Добре е! Ако го произвеждат може би някой ден ще си го купя.

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Според мен, ако въобще набутат трицилинтровия в 3-та серия, то ще е в хибриден вариант с ел. мотори 

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Ето че БМВ пуска в седма серия и четирицилиндров двигател.Та,политика на фирмата,някой няма ли да им се оплаче с гневен мейл?
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Какво плюето по тая кола аз не ви разбирам колеги.. 1.5 Мотор с невероятен звук...много динамичен и доста добре ускорява..какво не ви харесва незнам.
А някой попита ли колко харчи това ново BMW?Много съм съгласен,с колегата който каза,че това BMW с това си смешно моторче,тука половината форум ще припадат от него...

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
някой хора имат някакви сериозни комплекси на тема годината на производството на колата им и си мислят, че всички имат тяхната гледна точка... не съм впечатлен, защото бмв са направили един малък двигател, който харчи малко. нищо ново под слънцето. на абсурдната цена, на която ще го продават само те могат да си го позволят, защото имат тълпи от поклонници, които биха купували всичко стига да е с емблема бмв. впечатлен съм от двигатели като 335i примерно, защото там са направили невъзможното... голям двигател да харчи малко. впечатлен съм от малките им 4 цилиндрови дизели, защото наистина придвижиха дизелите напред.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
Еми купи си голф7 ГеТеИ 2 врати за 54 140 евро тогава,може да ти изглежда по евтино.
На фона на азиатската експанзия в пазара на чисто нови коли,аз не виждам как големите четири в Европа по друг начин биха си запазили позициите.Ясно е че им остава да се целят в по-заможните клиенти.Или да конструират евтини моделчета с три,два и защо не скоро и един цилиндър.Средната и по-ниска класа в Европа от години купуват чисто нови японски и корейски автомобили и то не защото имали комплекси за възрастта на колата си /колко българско мислене/.Така че подобно на Епъл с техните изтръцкани продукти и цени,така и БМВ ще разчита на снобарството при покупката на чисто нов автомобил.
Допреди години когато се купуваше само заради предпочитание към марката имаха по 7-8 моделни варианта,сега всичк правят по 687966 сувчета,849898 лифтбеци,хечбеци,спортбеци и какви ли не беци още,щот се целят във възрастовата група 0-100 годишни с пари,пари,пари и пак пари.
На фона на азиатската експанзия в пазара на чисто нови коли,аз не виждам как големите четири в Европа по друг начин биха си запазили позициите.Ясно е че им остава да се целят в по-заможните клиенти.Или да конструират евтини моделчета с три,два и защо не скоро и един цилиндър.Средната и по-ниска класа в Европа от години купуват чисто нови японски и корейски автомобили и то не защото имали комплекси за възрастта на колата си /колко българско мислене/.Така че подобно на Епъл с техните изтръцкани продукти и цени,така и БМВ ще разчита на снобарството при покупката на чисто нов автомобил.
Допреди години когато се купуваше само заради предпочитание към марката имаха по 7-8 моделни варианта,сега всичк правят по 687966 сувчета,849898 лифтбеци,хечбеци,спортбеци и какви ли не беци още,щот се целят във възрастовата група 0-100 годишни с пари,пари,пари и пак пари.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Целта на тия новите мотори и купета въобще не е европейския пазар. Вижте къде и колко продава БМВ по света и ще стане ясно къде се цели .БМВ продава 1.5млн автомобила годишно като прогнозата е за 2020г да са 2.5млн. Тече експанзия в Китай Бразилия Мексико Сащ ...
Видно е че капризния и презадоволен европейски пазар където продажбите постоянно падат е най малката грижа на БМВ в момента .
Видно е че капризния и презадоволен европейски пазар където продажбите постоянно падат е най малката грижа на БМВ в момента .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Хич не съм им фен, а напротив не ги понасям , но и те показват възможностите на технологиите
http://www.worldcarfans.com/11209274872 ... t-unveiled
http://www.worldcarfans.com/11209274872 ... t-unveiled
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
При следващия заядлив личен коментар, всички участници няма да могат да пишат във форума доста време!
Never mistake motion for action...
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
ПОследна информация за приложението на мотора
http://www.speed-press.com/%D0%9D%D0%BE ... geId=22076
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
xerial написа:ПОследна информация за приложението на мотора
Още едно доказателство в подкрепа на моята теза че тия мотори не са баш за старата консервативна презадоволена и глезена Европа.С тях БМВ явно смята да завладява нови пазари .Ако се приемат добре и няма издънки може и да ги видим по скоро от очакваното.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
bum_bum написа:На тва двуцевката му все едно аз съм я монтирал
Според мен Стиви Уондър и Орхан Мурад са я слагали