Е65 проблем с музиката
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- gregary
- Потребител
-
- Кара: BMW-735i e65
Е65 проблем с музиката
Здр.На всички от скоро имам странен проблем с музика както си карам изпуква нещо в тонколоните и спира всичко за около 30-40 сек и след това пак си тръгва нормално и още един проблем касетата на чеинджъра не иска да излиза някои ако може да помогне ще съм много благодарен 

Re: Е65 проблем с музиката
Ако си с неоригинален диск за навигацията, извади го и пробвай без него дали ще прекъсва.
- gregary
- Потребител
-
- Кара: BMW-735i e65
Изобщо несъм сложил диск
повечето пъти когато се случва е на, по големи неравности по пътя много неприятно и,си мисля да не е студена споика някаде 

Май тука трябва да си изпея болката!! Не ми работят някои колони в колата (BMW E65, 730d, 2003, Logic7, DSP), а именно на шофьорската врата не работи нито една от двете и най-задна лява също не работи, всички останали си работят нормално! Някакви идеи?
Момчета, диагностика в компетентен сервиз е решението!
За прекъсването на музиката проблемите може да са - развален модул /ТВ, Телефон, Войс, Нави и т.н/ или прекъсване на връзка/букса,оптичен кабел на някой от модулите/ щом прекъсва на дупки и неравности/. Дано да е второто
) При мен музиката изчева вече няколко пъти и до сега съм имал проблеми с три от изброените модули...в тези случай ми изчезват и други опции на idrive.
За прекъсването на музиката проблемите може да са - развален модул /ТВ, Телефон, Войс, Нави и т.н/ или прекъсване на връзка/букса,оптичен кабел на някой от модулите/ щом прекъсва на дупки и неравности/. Дано да е второто

То хубаво развален модул ама при мен май е "малко бременна"
), наполовина развален или по скоро на 4/8
)

- vgza
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: A7
gregary написа:Здр.На всички от скоро имам странен проблем с музика както си карам изпуква нещо в тонколоните и спира всичко за около 30-40 сек и след това пак си тръгва нормално и още един проблем касетата на чеинджъра не иска да излиза някои ако може да помогне ще съм много благодарен
Как точно пука? Как би го описал това пукане? Прилича ли на паразитни шумове, както като слушаш радио примерно ако е слаб сигнала?
някакво решение с това пукане и при мен се появи смених сдто но не е от него
- M_A_R_I_A_N
- Потребител
-
При мен засега се оправи с увеличение на макс спиидволюма. това което ти увеличава музиката със скоростта и сега не пука .
Но пък на радио ФМ АМ ми се чува глухо и то само от предна лява колона ?
Някой да помага със съвет.
Но пък на радио ФМ АМ ми се чува глухо и то само от предна лява колона ?
Някой да помага със съвет.
- M_A_R_I_A_N
- Потребител
-
Някой с решение ?
10 мнения
• Страница 1 от 1