Ще победят ли машините хората или не?

Видео клипове с участието на нашите любими Баварци.

Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Ще победят ли машините хората или не?

Мнение от Alpina » 10 Авг 2003, 21:09

Току що гледах Терминатор 3. Не е лошо филмчето, има яко млатене, но историята вече става банална. За щастие са помислили и за нас - истинските мъже и вече няма да гледаме само голи мъжки дупета, а са сложили и едно женско. Което си е... ммм, добро си е. Третата част са решили да я направят комедия - лафовете на Арни заместват два Мартин Лоурънса :-) Има добри каскади, множество смачкани американски коли. Терминаторите по принцип си падат по големите превозни средства, и следвайки на принципите си , и в тази серия се гонят с такива - като започнем от обикновени пикапи, минем през пожарни и каравани и стигнем до един многотонажен кран, който разруши два квартала (особено добра сцена - само за нея са изръсени над 200 милиона долара). Накратко - филмчето е изпълнено с много ефекти, много лафове и смях, но няма нищо общо с предишните серии. Което е, добре, защото би било голяма скука. На мен най ми хареса как батко Арни потроши едно джипе чероки с двете си ръце. Ама нал е треминатор - кво да му пука ;-)

FX Master
Аватар
Кара: нафтата да става на пушек
Мечтае да кара: без да плаща
Детайли за колата: '95 E34 525 TDS Touring

Мнение от Deakon » 11 Авг 2003, 8:48

Верно кво ти пука :lol: нали има екшън :yes:
If you know about BMW, you either own one or want one.
Изображение

просветлен
Аватар
Мечтае да кара: по празни пътища

Мнение от kay » 11 Авг 2003, 8:57

T3 е як, Арни троши и не пита :) И мацката е мега също, а Лексус-а е много добър. (Бие SLK от всякъде мен ако питате... но не е в категорията на Z4). Доста забавен като за филм за 10-годишни... гледайте го! ;)

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 11 Авг 2003, 9:51

Арни президент! хаха :) Нали се е кандидатирал пича за губернатор не знам къде си и ще го изберат май :) Искам да го вземат тук да мачка престъпността както пикапите по филмите :) Така да им сгъва Ес-класите на мутрите :lol: :lol: :lol:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivan » 11 Авг 2003, 16:18

свежо филмче е, стига да си падате по екшън :-)
на мен сюжета не ми звучи изтъркан, тъй като филма по същество идва много години след предишния, а пък и завършва с "Welcome to T4". всъщност идеята за смисъл е заменена с натурален екшън, който поне на мен ми изглежда уводно и леко ретроспективно (макар цялата поредица да е ретроспекция, този филм следва логически във времето предишните 2)
"Око за око, и скоро целият свят ще бъде сляп." - Махатма Ганди

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 12 Авг 2003, 0:10

Аве скоро не е излизал такъв як екшън :shock: :arrow: то бива,бива ама тея са се наакали :wink: А за бюджета.....................

Назад към Видео