Ще победят ли машините хората или не?
Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r
6 мнения
• Страница 1 от 1
Ще победят ли машините хората или не?
Току що гледах Терминатор 3. Не е лошо филмчето, има яко млатене, но историята вече става банална. За щастие са помислили и за нас - истинските мъже и вече няма да гледаме само голи мъжки дупета, а са сложили и едно женско. Което си е... ммм, добро си е. Третата част са решили да я направят комедия - лафовете на Арни заместват два Мартин Лоурънса :-) Има добри каскади, множество смачкани американски коли. Терминаторите по принцип си падат по големите превозни средства, и следвайки на принципите си , и в тази серия се гонят с такива - като започнем от обикновени пикапи, минем през пожарни и каравани и стигнем до един многотонажен кран, който разруши два квартала (особено добра сцена - само за нея са изръсени над 200 милиона долара). Накратко - филмчето е изпълнено с много ефекти, много лафове и смях, но няма нищо общо с предишните серии. Което е, добре, защото би било голяма скука. На мен най ми хареса как батко Арни потроши едно джипе чероки с двете си ръце. Ама нал е треминатор - кво да му пука 

- Deakon
- FX Master
-
- Кара: нафтата да става на пушек
- Мечтае да кара: без да плаща
- Детайли за колата: '95 E34 525 TDS Touring
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
T3 е як, Арни троши и не пита
И мацката е мега също, а Лексус-а е много добър. (Бие SLK от всякъде мен ако питате... но не е в категорията на Z4). Доста забавен като за филм за 10-годишни... гледайте го! 

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Арни президент! хаха
Нали се е кандидатирал пича за губернатор не знам къде си и ще го изберат май
Искам да го вземат тук да мачка престъпността както пикапите по филмите
Така да им сгъва Ес-класите на мутрите

свежо филмче е, стига да си падате по екшън :-)
на мен сюжета не ми звучи изтъркан, тъй като филма по същество идва много години след предишния, а пък и завършва с "Welcome to T4". всъщност идеята за смисъл е заменена с натурален екшън, който поне на мен ми изглежда уводно и леко ретроспективно (макар цялата поредица да е ретроспекция, този филм следва логически във времето предишните 2)
на мен сюжета не ми звучи изтъркан, тъй като филма по същество идва много години след предишния, а пък и завършва с "Welcome to T4". всъщност идеята за смисъл е заменена с натурален екшън, който поне на мен ми изглежда уводно и леко ретроспективно (макар цялата поредица да е ретроспекция, този филм следва логически във времето предишните 2)
"Око за око, и скоро целият свят ще бъде сляп." - Махатма Ганди
6 мнения
• Страница 1 от 1