Курс по Английски
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Курс по Английски
Така, колеги трябва ми некоя школа за английски, не искам да пиша домашни и секви бомаги а само разговорен, и се чудя къде да хода за да получа това което искам, сигурен съм че тук има хора който ще знаят 

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
Re: Курс по Английски
Аз съм доволен от "Британика" цените не са най-ниските, но знаеш поне за какво ти е отишло времето и парите. Домашни има, никой не те кара на сила, само са в +, 2-3 часа домашни на седмица не е много.
- seven-eight
- кандидат ентусиаст
-
Няма ли вариант за частен учител ?? Така ще ходиш когато се разберете и ще можеш да и кажеш на какво да наблегнете, а не да следваш някаква програма. 

- Pisobella
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: таралясник
Като школа по английски, доколко знам, Биг Бен са добри. Не знам какви курсове предлагат, трябва да провериш.
Също така Кабината предлагат изцяло онлайн обучение, което е в удобно за теб време и в общи линии - както и когато ти е кеф. Можеш да разгледаш и те какво предлагат и да им се обадиш за повече информация за чисто разговорен английски.
Също така Кабината предлагат изцяло онлайн обучение, което е в удобно за теб време и в общи линии - както и когато ти е кеф. Можеш да разгледаш и те какво предлагат и да им се обадиш за повече информация за чисто разговорен английски.
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Виж Аво Бел, аз бях там доволен съм, преподавателя подхождаше по начин по който уроците минаваха с лекота и ходих с огромно желание...
- dani_hristov
- Потребител
-
По-добре при частен учител, защото школите са много обвързващи и ако пропуснеш един урок, трябва сам да го наваксаш, като в училище - маучава се и по малко, защото няма да ти обърнат внимание индивидуално.
Частните уроци са за хора, които нямат много свободно време, иначе за разговорен английски особено е в пъти по-добре да си в група..Моят съвет е- да си намериш някъде на удобно място за тебе и в удобен час, така че да не пропускаш уроци... 

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
1. релакса
2. филми / с юнашко участие
/
3. песни /с минилирикс
/
.
.
.
н. киндъл с интересна за теб книга, и качен англ-бг речник /киндъла може и да ти чете
/

2. филми / с юнашко участие

3. песни /с минилирикс

.
.
.
н. киндъл с интересна за теб книга, и качен англ-бг речник /киндъла може и да ти чете

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Мерси колеги, при мен е сложно, хем нямам никакво време, и с частен учител ще ми е най удобно, хем за целта която искам да постигна в група е по добре, но пълно щастие няма ще стисна зъби и така.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- dominoharvey1987
- Потребител
-
Има една нова школа - B.E.S.T. English school Sofia
Те имат добри оферти за частни уроци и за разговорен и учителите са само native speakers. Жена ми ходи там и е доволна за разлика от преди, когато беше във всякакви там Британики-Мританики, Английски консулства-монсулства и т.н.
Те имат добри оферти за частни уроци и за разговорен и учителите са само native speakers. Жена ми ходи там и е доволна за разлика от преди, когато беше във всякакви там Британики-Мританики, Английски консулства-монсулства и т.н.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Без писане на домашни, думичките на тетрадка и самозанимания трудно ще стане само с уроци май.
гледай филми със субтитри (дискавъри, натгео), посещавай уроци и ще го навържеш
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- trance4life
- Потребител
-
Колега до преди 2-3 месеца имаше безплатни курсове по английски език които държава ги плаща. Единственото условие беше да си работещ. Провери във Дирекции "Бюро по труда" - Агенция по заетостта дали има в момента такива обучения и ако има от там ще те насочат
Курса беше 6-7 месеца и се почва от първо ниво и мисля,че бяха няколко но това зависи от обучаващата организация
Успех !!!

Успех !!!

:)
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
ИЧС-преди беше добре, 'ма не знам дали не са им избЕгали даскалите ...
Ubi dubium, ibi libertas
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
bum_bum написа:Без писане на домашни, думичките на тетрадка и самозанимания трудно ще стане само с уроци май.
трудна работа без писане и според мен
за разговорен едно време много ми помогна Cartoon Network
ама и бях на подходяща възраст та си ги гледах с интерес

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2