Подлакътник на задните седалки. Проблем

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: BMW M6 Cabrio, E60 525d

Подлакътник на задните седалки. Проблем

Мнение от baraccuda » 29 Сеп 2012, 0:31

Здравейте колеги! Подлакътникът на задните седалки не иска да се отваря. Доколкото знам има някаква пластина вътре, която е хлътнала. Мъчих се с малко сила .. търсих някакви копчета за механично освобождаване, но не намерих. Моля ако някой има някаква идея как може да го отворя да сподели! Прилагам снимка с вида подлакътник, защото мисля, че има няколко вида. Колата е седан с кожа. Благодаря предварително !
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

ентусиаст
Аватар
Кара: –ше Е60 530 d

Re: Подлакътник на задните седалки. Проблем

Мнение от memorex » 29 Сеп 2012, 8:50

Сложи едно малко дете на задната седалка и до две минути е готово :mhihi:
Не знам за коя пластина става дума но ако е пружината която държи ключалката то тя е държи в заключено положение и ако е хлътнала то подлакътника ще се отваря без да притискаш там където си пъхаш пръстите.
Пробвай пак пъхаш си пръстите ,притискаш дръжката и провери дали усещаш пружината ,после издърпваш подлакътника.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2004 530i, 6MT
Мечтае да кара: all M cars

Re: Подлакътник на задните седалки. Проблем

Мнение от sandini » 29 Сеп 2012, 14:21

Трудно ми е да обясня писмено как се отваря, но има една пластмасова пластина, която трябва да се повдигне нагоре и по някаква причина дръжката не може да я бутне достатъчно нагоре, за да освободи подлакътника. Пластината се намира точно в средата на отвора на дръжката на подлакътника и съвсем лесно се повдига с пръст. Не пробваи със сила, защото ще си прецакаш подлакътника.
Продавам:
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507

Назад към Е60/Е61