Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46 (2) - (архив)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- bgpavlp
- младши ентусиаст
-
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Като гледам снимката,волана ми се вижда поизносен.Надали е на тези километри които пише.

Ако нема у глава, има у Google.
- bg_11
- кандидат ентусиаст
-
Съжалявам , не съм забелязал , че колегата е попитал за нея .
- kosyo11
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х3 е83 2.0д
Не ми е ясно защо ги гледате тези волани,дали са протрити или не,на работата има един партнер който е на реални 150000 километра и волана му е протит и то доста.
- dimiteto
- Потребител
-
- Кара: e46, 328CI
Колеги някой от Вас гледал ли е тази http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details? Мисля тези дни след работа да ида да я видя. Дали са и много парите, как мислите? Какъв и е горе долу средния комбиниран разход?
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
dimiteto написа:Колеги някой от Вас гледал ли е тази http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details? Мисля тези дни след работа да ида да я видя. Дали са и много парите, как мислите? Какъв и е горе долу средния комбиниран разход?
9 000 лева за 330хи фейслифтово, с някоя друга екстра и да е читаво просто шанса е колкото да отцелиш 6-ца от 6 от 49!
И ако ходиш виж документите дали вярно е швейцарка, че последно време двама човека дето търсят коли ми се оплакват, че отиват на оглед за швейцарка дето се оказва италианка

Според мен има нещо скрито, а ремонтите и скритите неща при Хи-то може да са доста грозни...

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Айде чак пък толкова . Все пак е 3ка комби с градски разход 15/100 . Едва ли е най-търсената комбинация .
ПС: все пак е автоматик
Тия овчари като се залетят и ги дават накуп - палиш и караш,кожа,автоматик,гарантиран произход,1ви собственик
... и СД стереото е яко ... и е отбелязано че е с десен волан ...
ПС: все пак е автоматик

- dimiteto
- Потребител
-
- Кара: e46, 328CI
Bavarcho написа:dimiteto написа:Колеги някой от Вас гледал ли е тази http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details? Мисля тези дни след работа да ида да я видя. Дали са и много парите, как мислите? Какъв и е горе долу средния комбиниран разход?
9 000 лева за 330хи фейслифтово, с някоя друга екстра и да е читаво просто шанса е колкото да отцелиш 6-ца от 6 от 49!
И ако ходиш виж документите дали вярно е швейцарка, че последно време двама човека дето търсят коли ми се оплакват, че отиват на оглед за швейцарка дето се оказва италианка![]()
Според мен има нещо скрито, а ремонтите и скритите неща при Хи-то може да са доста грозни...
На какво да наблегна когато гледам 4х4 колега?
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Наблегни на диагностиката в официален сервиз, защото цената на колата много лесно може да скочи с 40-50% от скрити "екстри"
Иначе колата е супер.

Never mistake motion for action...
- bg_11
- кандидат ентусиаст
-
tneykov написа:Мнение и за тази
http://www.cars.bg/u804747
На външен вид е перфектна , наистина е с оригиналната боя без следи по удари ! НО пали трудно , при стартиране свири ... Въпреки това днес я "водих" в "Найси кар" /доверен БМВ сервиз в Пловдив/ оказа се , че маховика и демпферната шайба са здали багажа . Има теч на нафта и антифриз /не пожелах да се локализира теча/ . По окачването има 2 предни амортисьора за подмяна + заден носач и тампон на диференциална .
Е всичко това цифром и словом според "Найси кар" ще ми струва около 3к ... Това сериозно ме разколеба и отказа
Здравейте,колеги!Току що се регистрирах тук,защото сьм на пьт да си взема едно Bmw 330xi 4x4!Колата е комби-2001 година с газов инжекцион,монтиран в Италия! Перфектно изглежда и всичко си работи по нея но ще ви помоля за повече инфо,относно този модел бегачки,а по-точно плюсове,минуси,като цяло,как се дьржи модела по родните ни ями и т.н.!Двуомя се между Субаро Легаси 3.0 и тази!Ще ви бьда благодарен,ако някой има подобно БМВ и ми даде компетентен отговор!Извинявам се,ако по вьпроса за Bmw 330xi 4x4 вече е писано някьде но страниците са много и нямах време да изчета всичко!
- vgza
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: A7
Колеги, помощ
Братовчед ми иска да купува ето тази тройка - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Пуснах тема във форума, един колега каза, че е проблемна. Има ли някой който е виждал въпросната кола? Ще се радвам на бързи отговори, защото утре смята да я купува, а мен ме няма във Варна за да я видя и пробвам.
Ето и линк към темата viewtopic.php?f=34&t=313034&p=3453869#p3453869
Разбира се, ще се черпим после
Мерси

Братовчед ми иска да купува ето тази тройка - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Пуснах тема във форума, един колега каза, че е проблемна. Има ли някой който е виждал въпросната кола? Ще се радвам на бързи отговори, защото утре смята да я купува, а мен ме няма във Варна за да я видя и пробвам.
Ето и линк към темата viewtopic.php?f=34&t=313034&p=3453869#p3453869
Разбира се, ще се черпим после

Мерси
- vgza
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: A7
Вързва се колега 184 е до 2003 включително. 204ката и тя почва от 2003. Говоря по спомен, но съм почти 100 процента сигурен.
- bg_11
- кандидат ентусиаст
-
Съжалявам , да ... Моя е грешката
Моя съвет е да я закара в оторизиран БМВ сервиз преди да брой парите . От там би получил най-пълна и ясна представа , с какви "допълнителни екстри" я купува

Моя съвет е да я закара в оторизиран БМВ сервиз преди да брой парите . От там би получил най-пълна и ясна представа , с какви "допълнителни екстри" я купува
- Evkata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330D
- Мечтае да кара: S62B50
Здравейте колеги. Хареса ми това купе и искам да ми кажете дали виждате нищо нередно доколкото е възможно по снимки разбирасе.. http://www.mobile.bg/11343481726645550 Нещо много съм се зарибил по тоя мотор...