Съвет за покупка.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Съвет за покупка.
Те 90% от 28-ците са -20 коня по дифолт. Всичко се оправя обикновено с един ремонт на главата. Напълно нормално като повечето донори са от коли непреминали МОТ по технически причини. Т.е. в Англия ги преценяват като негодни да се движат по пътя, а тук се купуват и вече са бегачки
Купуването на готова кола да го оставим ама на мен ми е чудно как така има хора купувайки мотор от кола във видимо отвратително състояние като екстериор и интериор и очаква да има читав двигател. Няма да споменавам хора от форума ама има обяви за двигатели от коли за които се чудя просто как не го е било човек гнус да влезе в нея.

Купуването на готова кола да го оставим ама на мен ми е чудно как така има хора купувайки мотор от кола във видимо отвратително състояние като екстериор и интериор и очаква да има читав двигател. Няма да споменавам хора от форума ама има обяви за двигатели от коли за които се чудя просто как не го е било човек гнус да влезе в нея.
- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
Ами така стават митовете, аз гледам също да създавам митове, но с обратен ефект
. Ония ден карам след една 7ца е38 за работа, какво ми се строи 730, че пише, ама баси кораба като се скочи на газта и до 120-130 едвам го държа да не избега. Викам си кво и стана на тая кола никаква не върви. Спрях зад него на светофара и какво да видя 750
.

A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
Ся погледнах и двете ги няма вече в мобилето, честито на печелившите
Едната беше един сив добрички седан с м паркет и азев 16, другата черно Шуменско кабрио с м пакет и стайл 24. Добричката освен че мотора беше взел дал, не успяхме да я качим на подемник, че нямаше къде да се подпрат лапите. Спокойно някой може да ти свие обувките докато чакаш на светофара

Едната беше един сив добрички седан с м паркет и азев 16, другата черно Шуменско кабрио с м пакет и стайл 24. Добричката освен че мотора беше взел дал, не успяхме да я качим на подемник, че нямаше къде да се подпрат лапите. Спокойно някой може да ти свие обувките докато чакаш на светофара

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
maxpower написа:Ами така стават митовете, аз гледам също да създавам митове, но с обратен ефект. Ония ден карам след една 7ца е38 за работа, какво ми се строи 730, че пише, ама баси кораба като се скочи на газта и до 120-130 едвам го държа да не избега. Викам си кво и стана на тая кола никаква не върви. Спрях зад него на светофара и какво да видя 750
.
Шшшшп, не издавай 20-ските колко вървят

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
Втората (сивата) най-добре изглежда на снимки, но само на снимки... 

- dackooo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е 53
Не знам как се намират хора да ги защитават тия варненски търгаши.То целия форум ги знае че само гримират гнилочи и търсят балъци.
До автора на темата.
Нито една от трите братле не става.
До автора на темата.
- ///Maximalniq
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: poor man's M3 (E30 318iS)
- Мечтае да кара: E30 M3
dackooo написа:Не знам как се намират хора да ги защитават тия варненски търгаши.То целия форум ги знае че само гримират гнилочи и търсят балъци.
До автора на темата.
Защо "не става" ? Без да отидеш и да видиш на място не можеш да направиш такъв коментар...
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Тея от Варна двамата братя се голяма работа... преди време си писах с единия по скайп-а дето е в обявите за една 36-ца и се правя на някакъв тотален лайк, онзи ми разправя някакви филми оригинални пакети, екстри, уникални работи, джанти накрая аз само чета и му пиша, че съм сериозен след няколко дни тръгвам за Варна, обаче му поисках ВИН накрая и тоя ми го прати след два дни и то излезна съвсем друга кола, пише ми това били глупости дето ги пише като екстри и т.н.
А втората ми влиза в класацията за най-грозните скоростни лостове и за най-грозно кърпене на седалка, трябва да си голям идиот да "закърпиш" седалката (шофьорската на борда и посредата една лента)
А втората ми влиза в класацията за най-грозните скоростни лостове и за най-грозно кърпене на седалка, трябва да си голям идиот да "закърпиш" седалката (шофьорската на борда и посредата една лента)

- dackooo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е 53
///Maximalniq написа:dackooo написа:Не знам как се намират хора да ги защитават тия варненски търгаши.То целия форум ги знае че само гримират гнилочи и търсят балъци.
До автора на темата.
Защо "не става" ? Без да отидеш и да видиш на място не можеш да направиш такъв коментар...
Повярвай ми мога да направя такъв коментар.
Ама той колегата под теб с коментара ти обясни защо .
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2