.. и затова сме на тоя хал

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Re: .. и затова сме на тоя хал

Мнение от acho.rs » 22 Сеп 2012, 21:15

rado_rf написа:Памела Андерсън е била в България??? Във Вип брадъра??? Ай, стига бе :shock:

Даже беше в народна носия :)

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 22 Сеп 2012, 21:31

acho.rs написа:
rado_rf написа:Памела Андерсън е била в България??? Във Вип брадъра??? Ай, стига бе :shock:

Пич, не се ебавам. Верно или не? Викаш в народна носия. Май, се бъзикаш с мене :kuku:

Едит: Извинявай, не се ебаваш. Проверих. Кога па успя, тъз пача??? Сигур бая кинта е заработила!!!
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 22 Сеп 2012, 21:40

rado_rf написа:
acho.rs написа:

Пич, не се ебавам. Верно или не? Викаш в народна носия. Май, се бъзикаш с мене :kuku:

Едит: Извинявай, не се ебаваш. Проверих. Кога па успя, тъз пача??? Сигур бая кинта е заработила!!!

Има договор с бай брадър и обикаля по света . Тя самата го каза като влизаше , но най-важната мисъл в главите на хората днес е
- златка е тъпа
- бойко е дал 300к лв за памела , няма пари за бедните

Ето я . Само една снимка с носия излиза от гъгула и там русата е на чудовище . Аз не гледах епизодите с нея и мисля да си ги сваля от арендата .
Изображение

Изображение

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 22 Сеп 2012, 22:20

Ко ше го сваляте, гледайте го от нова плей направо...безплатно :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 22 Сеп 2012, 22:23

acho.rs написа:
rado_rf написа:
acho.rs написа:

Има договор с бай брадър и обикаля по света . Тя самата го каза като влизаше , но най-важната мисъл в главите на хората днес е
- златка е тъпа
- бойко е дал 300к лв за памела , няма пари за бедните

Ето я . Само една снимка с носия излиза от гъгула и там русата е на чудовище . Аз не гледах епизодите с нея и мисля да си ги сваля от арендата .
Изображение

Изображение

Ма... то, това не мяза на човек, бря :shock: Тва е нещо като... Квазимодо, само дето не е гърбаво и кривогледо :shock:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ски и свири на цигулка

Мнение от super_mario » 22 Сеп 2012, 22:28

българина иска СЕИР и ПАНАИР това е истината и с това отговарям на колегата пуснал тази тема :idea:
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 23 Сеп 2012, 8:34

А не му е на акъла на сеирджията български, че той самият е и пряк участник в сеира вече 20 и кусур години и все си прожектираме един и същи биг брадър и пак сме до кривата круша.
Никой не мое ма връне на селу!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kulov » 23 Сеп 2012, 12:45

правя си акаунт в мънибукърс. за да го ползвам обаче, се налага да докажа, че аз съм реално съществуваща личност. един от начините (който аз избрах) е от мънибукърс да ти изпратят verification code на пощенския адрес, с който код се активира акаунта.
заявих го аз, писмото дойде в рамките на седмица. отваряно!!! понеже тоя код е написан на лист хартия, който е сгънат трикратно, поставен в друг лист хартия, също сгънат трикратно с цел конфиденциалност на кода. по този начин писмото беше придобило обем и бедните служители от пощенските служби са решили да не би да извършвам някакви финансови трансфери (по пощата :mhihi: ), пък за тях да не остане нито лев... сигурно бая са ме препсували :censored:

защо я пиша тази история - преди 20-30 години баща ми, тогава млад инженер, участваше в един колектив за разработка на дизелови двигатели в завода за тежко машиностроене в русе. негов колега, швейцарец, го беше канил в швейцария, но поради една или друга причина бащата не отишъл. след това се преместихме в смолян, дойдоха трудните години - 90-91, имам ясен спомен как в нямаше какво да се купи от магазина, а онзи човечец ни изпращаше колети с разни лакомства. за пръв път видях бял шоколад тогава... и в онези времена освен колети, тоя агент беше изпратил и някакво писмо. пристига писмото отваряно, вътре пише "...така и така, пращам ти налко $". и вътре $10. :help:

като си получих това писмо (пак от швейцария) отваряно се сетих за оня случай. за 20 години никакво развитие. само надолу :no:

по въпроса на алекс бих казал, че балканският ген много ни пречи. бай ганювщината. една изключителна черта, характерна основно за нашите географски ширини. бил съм на много места, познавам много хора от целия свят, всеки народ си има и хубави и лоши черти, а нашата е написана много добре в подписа на салийн.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 24 Сеп 2012, 10:42

Понеже все си мисля, че темата не е за ВИП брадър
ще се върна към хал-а

K_Ilkov написа:... Ама не е това проблема на тая държава дето толкова милеете за нея отдалече. Това просто са последствията на всички Оправници (щото всички само себе си оправят) на БГ от много време насам, включително преди демокрацията.

Който иска гледа, който иска не гледа. Който има акъл учи и бачка, който не става маргинал/златка/мутра и тн.

Оттатък голямата вода не е ли така?

BMW_POWER написа:Аз не съм хъш. Нямам намерение да свалям властта и да вдигам революции. Не се въргалям по кръчмите увит в национално знаме и не пея патриотчни песни. Жал ми е за това, което се и ще се случва в България. Отвън нещата изглеждат страшно. А ето как ги вижда Евгени Дайнов:

Кой е виновен? Елитът, разбира се, е виновен – онази група хора, от които, както казва проф. Фотев, зависи бъдещето ни. Точно елитът в последните 20 години отказваше да оправи образованието, да изгради правов ред, нормална политика, работещи институции и цивилизована медийна среда.

Ако елитът си вършеше работата, Златка нямаше да има „вишу” – просто защото никой университет не би поел риска да го разнасят, че дава дипломи на такива екземпляри. Щеше да знае столиците, защото майка й е преподавател по география – т.е. член на „духовния елит” по Фотев. Медийните лели нямаше да застават в защита на Златкината простотия.

http://offnews.bg/index.php/104324/evge ... v-zlatkite

Според теб ВИП брадър ли е проблема или това, за което Дайнов говори?
Тия неща се възпитават. Не можеш да кажеш след 20 години безхаберие народа е прост. Ми какъв да е?
Да прост е щото "демокрацията" еба мамта на всичко и щото преди това насилствено държаната просотия изби навсякъде ...
Не може да има мисъл и култура когато 90-те готините бяха мутрите и да си умен и възпитан беше обект на подигравки ...
А преди това играчите са били месаря, тираджията и тн професий дето могат да гепнат нещо държавно...
Кво да е?
Има напредък според мен малък напоследък, но "ВИП"-овете и Златкитте и Багите няма да изчезнат ей така особенно когато народа е гладен и прост ...

Нещата са доста объркани ама не от оня ден ...

И да питам вие с АЛХ предлагате ли нещо или просто констатирате и критикувате?
Виждало се отвън :mhihi:
Ние тука от вътре сигурно не виждаме :paranoid:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 24 Сеп 2012, 10:54

K_Ilkov написа:Според теб ВИП брадър ли е проблема или това, за което Дайнов говори?
Тия неща се възпитават. Не можеш да кажеш след 20 години безхаберие народа е прост. Ми какъв да е?
Да прост е щото "демокрацията" еба мамта на всичко и щото преди това насилствено държаната просотия изби навсякъде ...
Не може да има мисъл и култура когато 90-те готините бяха мутрите и да си умен и възпитан беше обект на подигравки ...
А преди това играчите са били месаря, тираджията и тн професий дето могат да гепнат нещо държавно...
Кво да е?
Има напредък според мен малък напоследък, но "ВИП"-овете и Златкитте и Багите няма да изчезнат ей така особенно когато народа е гладен и прост ...

Нещата са доста объркани ама не от оня ден ...

И да питам вие с АЛХ предлагате ли нещо или просто констатирате и критикувате?
Виждало се отвън :mhihi:
Ние тука от вътре сигурно не виждаме :paranoid:

Съгласен съм с теб колега, но нека не вменяваме вината на неодушевени предмети и така да размием отговорността, не е от "демокрацията". Виновниците си имат имена, някои от тях все още се хранят и живеят в нашите пари в парламента и други дърважни структури.

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 24 Сеп 2012, 10:59

За 22 години казват някой какво повече да очакваме????
Еми,прави са.Факт,който само доказвва че ние сме размити като нация,самосъзнание и родова принадлежност за периода 1380-1878г.
Даже тези цели 5 века /ей,тва са над 12-15 поколения/ не са ни достатъчни,ами и от 130 години насам все търсим на кого да си дадем бадева управлението на държавата.И както еничарите преди са колили и бесели своята плът и кръв,така и сега последните 3-4 правителства идват с управленски кадри от Световната Банка,от американски финансови тръстове,разни царчета ,икономически съветници уж с окончания на фамилните си имена като на всички нас останалите,уж с български паспорти,но сега те колят и бесят чрез икономически средства и цели.
И някой да ми постне тема ''и затова сме на тоя хал'' а да говори в стил ''и затова сте на тоя хал'' ,някак си не изглежда лицеприятно.И въобще все лица живеещи в чужбина си позволяват така малко отгоре и с ехиден поглед над нещата да разтягат теми от тоя род надълго и широко.
Сега чакам и енигмата да се включи в темата с новите си постижения в личния живот,с новия кьонигсег агера и последните две племейтки на САЩ вътре за да почнем всички ние неудачниците в тоя форум и въобще в България да се самобичуваме.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 24 Сеп 2012, 11:08

В хамерика и англия бай брадър не се гледа , той не е тяхна продукция и там не е станал популярен .
В хамерика гангстери,псевдогангстери и рапъри-гангстери не са на идоли на тинейджърите . Памела не е станала популярна с цици и дупе а е ядрен физик :winky:

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 24 Сеп 2012, 12:59

bioz написа:Виновниците си имат имена ...

Винаги е така ама кво от това ... аз и ти можем ли да направим нещо?

Ако имах два живота бих посветил единия на едно посещение с тежка картечница в парламента ...
или на околните заведения, че те май в парламента много не седят :mhihi:

Каквото и да се пише е излишно.
Още повече голяма част от решенията за това какво се е случвало, свучва се и ще се случва тук се взимат извън БГ,
а разните маскари и нещастници наричащи се държавници у нас са просто проводници на разни външни политически
и вътрешни икономически интереси ...

ама може и от ВИП брадъра да е всичко, знам ли :mrgreen:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 24 Сеп 2012, 14:11

acho.rs написа:В хамерика и англия бай брадър не се гледа , той не е тяхна продукция и там не е станал популярен .
В хамерика гангстери,псевдогангстери и рапъри-гангстери не са на идоли на тинейджърите . Памела не е станала популярна с цици и дупе а е ядрен физик :winky:

И в Япония нямат най-олигофренските телевизионни игри, граничещи с пълно безумие!
Без страх, без спирачка!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 24 Сеп 2012, 17:30

Малко буквално приеха някои хора заглавието на темата... Не, брадъра не е причина за тъпотията. Той е симптом на една болест, дето я имат много хора в Европа и по света, но не им пречи толкова, защото засяга сравнително малък процент от населението или слоеве, от които не зависи посоката на държавата. Тук е симптом на тежка форма на болестта, която е засегнала всички нива на обществото в различна степен...
Never mistake motion for action...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата