Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои
ми уж ги разбира нещата ама реших и вас да питам за мнение...
според него заради повишаването на тестостерона организма почва и повече естроген да произвежда за да запази баланса, а преди време питах един лекар андролог за мнение и той каза че трибестана никога не може да повиши нивото тестостерона
бил пълен та%%к 

www.bmwпрофесори-bg.net
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
След няколко седмична употреба на трибестана на NOW, положението започна да излиза от контрол
Желанието ми за секс се бе увеличи няколкократно и редовно "човека" се надигаше да види как стоят нещата...исках да ***** всичко що се движи, а това което не се движеше ми се искаше да го задвижа
От личен опита казвам, че трибестана увеличава производството на тестостерон, и никой доктор не може да ме убеди в противното.

Желанието ми за секс се бе увеличи няколкократно и редовно "човека" се надигаше да види как стоят нещата...исках да ***** всичко що се движи, а това което не се движеше ми се искаше да го задвижа

От личен опита казвам, че трибестана увеличава производството на тестостерон, и никой доктор не може да ме убеди в противното.
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
Колеги за сега съм на: Витамини Адам на NOW, Nectar изолат и Jack3d за преди тренировка. Кое е по-удачно да добавя като се има предвид, че ше започвам доста интензивни тренировки 4 пъти седмично + кардио:
BCAA
Комплексни амини
Cellmass
Казеин
?
BCAA
Комплексни амини
Cellmass
Казеин
?
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
BCAA, казеина можеш да го заместиш с извара вечер като последно леко ядене!
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
BCAA и Л-глутамин

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Добре нали навсякъде пише, че синтетичните витамини нямат никакво усвояване спрямо натуралните.
"Случва се синтетичният витамин, макар и пълен химичен близнак, да не съответства напълно на естествения си събрат. Молекулата на витамина въздейства на светлината като кристал. Пречупва я, като в повечето естествени витамини това пречупване е дясно и молекулата се обозначава с буквичката "d" (от латински dextro - дясно).
Синтетичният витамин често дава огледален или обърнат образ. В повечето случаи той пречупва светлината наляво и надясно, като това се означава с dl (dextro - levo - дясно - лява верига). Оказва се, че макар съединението да е 100% същото, тази подредба на веригата никак не е пренебрежима. dl веригите в много случаи се оказват биологично неактивни, трудно разградими за организма, а в някои случаи даже подбуждат съмнения за токсичност.
Ярък пример в тази насока е витамин Е. Растителните масла дават d- формата на витамин Е, докато синтетично се добива dl - форма на витамин Е. Човешкото тяло възприема само d - формата; l вариантът не се знае да принася някакви ползи на организма, а се смята, че почти директно се изхвърля. Ползата за организма от възприетият синтетичен продукт тогава би била дотолкова, доколкото успее да раздели двете форми, да изхвърли ненужната и да усвои нужната."
То даже синтетичните витамини нямат и ко-фактор...
Аз си взех този чай Бабини зъби, по колко да го пия, на опаковката пише по 5 супени лъжици по 3 пъти на ден, а това са 1-2 глътки.
"Случва се синтетичният витамин, макар и пълен химичен близнак, да не съответства напълно на естествения си събрат. Молекулата на витамина въздейства на светлината като кристал. Пречупва я, като в повечето естествени витамини това пречупване е дясно и молекулата се обозначава с буквичката "d" (от латински dextro - дясно).
Синтетичният витамин често дава огледален или обърнат образ. В повечето случаи той пречупва светлината наляво и надясно, като това се означава с dl (dextro - levo - дясно - лява верига). Оказва се, че макар съединението да е 100% същото, тази подредба на веригата никак не е пренебрежима. dl веригите в много случаи се оказват биологично неактивни, трудно разградими за организма, а в някои случаи даже подбуждат съмнения за токсичност.
Ярък пример в тази насока е витамин Е. Растителните масла дават d- формата на витамин Е, докато синтетично се добива dl - форма на витамин Е. Човешкото тяло възприема само d - формата; l вариантът не се знае да принася някакви ползи на организма, а се смята, че почти директно се изхвърля. Ползата за организма от възприетият синтетичен продукт тогава би била дотолкова, доколкото успее да раздели двете форми, да изхвърли ненужната и да усвои нужната."
То даже синтетичните витамини нямат и ко-фактор...
Аз си взех този чай Бабини зъби, по колко да го пия, на опаковката пише по 5 супени лъжици по 3 пъти на ден, а това са 1-2 глътки.
колеги, назад в страниците на тая тема беше коментирано за лост за монтиране в домашни условия.
айде да ви помоля някой ако си е купил и ползва такъв да пише тук или на лс.
от къде, за колко и тн.
айде да ви помоля някой ако си е купил и ползва такъв да пише тук или на лс.
от къде, за колко и тн.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
В Метро ги има. С едни чашки отстрани и трябва тях да ги забиеш в касата с видии. Сигурен вариант е, щото можеш да си сигурен, че никога няма да паднеш с все лоста. Нещо, което се случва ако само се навива и разчиташ на силата на натиска. Струваше някакви дребни пари. Не помня вече точно ама нещо като 20-тина лв мисля, че е.
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
Взех си Modern BCAA - вътре уж има и глутамин под някаква странна форма, ще видим как ще е възстановяването с тях.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Някой знае ли как се пие това, взехме го за една колежка, има две флакончета с по 30 хапчета, тя програмата е за 30 дена значи по 1 от тях, но другото флаконче е 60 хапчета!
http://www.silabg.com/bg/11983-GNC-Hair ... ogram.html

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
Nukem написа:Някой знае ли как се пие това, взехме го за една колежка, има две флакончета с по 30 хапчета, тя програмата е за 30 дена значи по 1 от тях, но другото флаконче е 60 хапчета!
-Hair, Skin & Nails Formula
Serving Size Two Caples
-Evening Primrose Oil 500
Serving Size One Softgel Capsule
Това препоръчва производителя, а и си пише на шишенцата!

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
по две от всяко шишенце или по едно от всяко?
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
Nukem написа:по две от всяко шишенце или по едно от всяко?
На едното шишенце пише:
Hair, Skin & Nails Formula
Serving Size Two Caples
От него по две
На другото шишенце пише:
Evening Primrose Oil 500
Serving Size One Softgel Capsule
От него по едно

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Jim Beam написа:Взех си Modern BCAA - вътре уж има и глутамин под някаква странна форма, ще видим как ще е възстановяването с тях.
И аз съм с тях, хубавото е, че имат и електролити, много важни особено за хората които бичат кардио и се потят яко

- JOTTO_DEL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на вода!
- Мечтае да кара: Airbus A380! :)
Колеги може ли да споделите с какво възтановявате след тренировка? Аз след тренировка съм като пребит пък пия протейн (Gaspari Myo Fusion) + креатин (Gaspari), след това 1 банан и след 1 час гледам да хапна около 200гр. месо + салата или ориз. Дайте някаква идея още какво да пия или ям?