Проблем контактен ключ е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
Проблем контактен ключ е36
колеги нощес в гаража си завъртях ключа за да спра мотора но колата си продължи да си работи .. фаровете си светеха и тн. сякаш нищо не съм завъртял.. после го завъртях пак и се оправи. Имател и идея какво е това? клеморед? какво да сменям?
и да сменям ли нещо ако не се появи пак проблема?
е36 без ews
и да сменям ли нещо ако не се появи пак проблема?
е36 без ews
- bmw55
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xd && 525d
- Мечтае да кара: В европейска България
Re: Проблем контактен ключ е36
Колега щом се е появил един път ще има и 2-ри и 3-ти.
Възможно е да превърта отвътре ключа и въобще да не мести климореда. Свали кората и виж какво се случва.
Възможно е да превърта отвътре ключа и въобще да не мести климореда. Свали кората и виж какво се случва.
Бъди честен пък да става квото ще
- cool_ice
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E53 4,4
- Мечтае да кара: Всичко що е М
Почисти си хубаво пластинките че после може да береш ядове,с таблото на моето ми бяха замърсени после всички стрелки не работеха като запаля колата
- j_enev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e 36
Според мен трябва да го погледнеш поне за една профилактика .По принцип се чупи едно като удължение в патрона което свързва патрона с климореда.И на мен ми се случи точно същата случка само че аз не пробвах втори път,а направо разглобих патрона и видях че беше блокирало зъбчето изчистих го гресирах лекичко и вече втора година нямам ядове .
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
аз си купих един тъп ключ преди време.. грозна работа е.. има форма и визия на БМВ ключ но е много скапан метала му. и като го прави ключара ми каза че може да ми съсипе патрона .. аз си мисля че от както го ползвам стана нещо
- j_enev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e 36
Няма да е проблема от ключа,защото той върти патрона ,а ти щом си върнал ключа а контакта е останал значи проблема е след патрона.Там се намира едно като удължение от едната страна влиза в климореда а от другата го върти патрона.То е от някаква сплав и се чупи често или блокира.
- jorko7120
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: кво му падне...
- Мечтае да кара: М6 G-power
Колега самия патрон разбиен лие ? Смисал налага ли се да завърташ няколко пъти докато зацепи или нещо подобно ? При бащата се получи същото.. извади ключа а колата си работи
но неговия патрон беше разбиен и ходи при некакви ключари и го направиха като нов срещу 50лв. От тогава няма проблеми.

8 мнения
• Страница 1 от 1