BMW 318iS !?!
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Memphys
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Е30-ски
BMW 318iS !?!
Здравейте, имам няколко въпроса и още в началото се извинявам ако подобна тема е обсъжданда и се повтарям. Та значи, мераклия съм на 318 иС, и един човек продава и ако реша да ида да го видя кажете ми по какво да разбера дали е истинска иС-ка или само е сложена табелка на задния капак и въобще на какво по специално да се обръща внимание? Айде че имам мерак да си залепа стикерите които си купих
Мерси предварително

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
Re: BMW 318iS !?!
Memphys написа:кажете ми по какво да разбера дали е истинска иС-ка или само е сложена табелка на задния капак
ти жена ли си, вземи някой възрастен който поне малко разбита от коли и той да погледне винтилиран ли е мотора

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- Memphys
- младши ентусиаст
-
Re: BMW 318iS !?!
dopestar написа:ти жена ли си, вземи някой възрастен който поне малко разбита от коли и той да погледне винтилиран ли е мотора
Къф ти е проблема ве, просто питам и ко е тва да зема някой възрастен, аз да не сам малък, исках да разбера малко повече да не земат да ме излъжат
Мерси на останалите

- tonkata
- 50" ракия тийм
-
- Кара: 330 d
Къф ти е проблема ве, просто питам и ко е тва да зема някой възрастен, аз да не сам малък, исках да разбера малко повече да не земат да ме излъжат
пич ти щом не можеш да различиш ис-а от и-то каде си тръгнал сам и кво като не си малък?по добре вземи някой който разбира да погледне састоянието на въпросната кола то не е само да видиш че е ис и купувай.много трудно можеш да намериш 318ис в ДОБРО СЪСТОЯНИЕ камоли перфвктно

- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
многоооо трудно се намират, а па 31ис от м40 ако не можеш да различиш божееееееееее, бегаи в форум на опел ве пичага, тонката правилно се е исказал.Тихо са 

- logout
- старши ентусиаст
-
- Кара: KiA, Volvo, Ford
- Мечтае да кара: Болид от F1
- Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021
Ееее, що го ядете човека ся, ми мераклия е явно, попрочел е, че това са свестни колици (ако са читави де), има мерак да си купи и го е страх да не го порежат. Явно пича не е от най-разбиращите, а вие, вместо да му помогнете, го ебавате. Ей го, и стикери си е купил (предполагам на клуба). Недейте така де... То и аз от неразбиране се насадих на М40, и ако някой ме беше светнал по-рано...
It's not who You are, it's who You know...
- Turbo-Lag
- BMW Fanatic!
-
- Кара: 190+ hp E46 320d, S1000RR SBK
- Мечтае да кара: Cessna 152
Мотора на ИС-а е М42, другите мотори са М10 и М40 с които може да е колата и са 4цил. Отваряш гуугъл или яхуу и пишеш на имиджис, полсле фотошопваш 3-те снимки и играеш на открии 10-те разлики! Те са повечко ама... 10 ще ти стигнат да го познаеш 

- Memphys
- младши ентусиаст
-
logout написа:Ееее, що го ядете човека ся, ми мераклия е явно, попрочел е, че това са свестни колици (ако са читави де), има мерак да си купи и го е страх да не го порежат. Явно пича не е от най-разбиращите, а вие, вместо да му помогнете, го ебавате. Ей го, и стикери си е купил (предполагам на клуба). Недейте така де... То и аз от неразбиране се насадих на М40, и ако някой ме беше светнал по-рано...
Мерси човек, най после някой да мо обърне внимание, какво като не съм експерт, просто се интересувам да не сгреша, а и освен това досега не съм купувал кола и исках някой който има опит да ми помогне а не да ме нарежда че не съм от най-знаещите. А и нали това е целта на форума да си помагаме

И още нещо - не съм от Пловдив, от Бургас съм и да - стикерите които съм си купил са на форума
- logout
- старши ентусиаст
-
Значи, както Turbo-Lag ти е написал, гледай снимки и ще видиш големите разлики. Моя мотор е М40 и на него капачката за наливане на маслото не е откъм перката (виж снимката на SlipKnoT), а откъм купето. И да не те объркам, че и аз М42 съм виждал само на картинка, ама мисля, че свещите са под това капаче, дето пише BMW. Демек са централно разположени между двата разпределителни вала. (Тука е мястото да ме поправите, ако греша). Е те тва е М42 мотор - с два разпределителни вала. И е с верига, а не с ремък.
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
- logout
- старши ентусиаст
-
Ейиии, накарахте ме да сляза до гаража заначи
. Ей ви ся един немит
М40:
Ясно се вижда къде е капачаката за наливане на масло
- там при мазното
.

Ясно се вижда къде е капачаката за наливане на масло

- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2