Проблем със багажника.

7-ма серия ('95 - '01)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: 750 e38 alpina
Мечтае да кара: M5 e39
Детайли за колата: idialna mamina zlatna :)

Проблем със багажника.

Мнение от Mpenevsf » 18 Сеп 2012, 17:12

Здравейте!
Снощи след като се прибрах съм оставил една от вратите отворена и всички лампи са светили цяла вечер . В момента в колата няма ток дори да отключа колата. Трябваше да ползвам ключа . Закачихме от пред кабели и се опитах да подам ток с другата ми кола но явно не става. Тогава реших да отворя багажника . Цъкам го с ключа не става , опитах от вътре също не става. В момента няма начин да я запаля докато не отвора багажника. Моля ако имате някакви идей как да стане без ключ и ток моля споделете или ако имате желание намирам се в Лозенец елате да помогнете малко . Много ми е странно защото се опитах и с бензиновата ми и с дизеловата ми кола да запаля, но не стана . Смених 3 различни кабела . 0896278048
Михаил Пенев 0896278048

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5

Re: Проблем със багажника.

Мнение от boris » 19 Сеп 2012, 10:21

Вкарай ключа в ключалката на багажника и го завърти по-силно наляво и ще се отвори задния капак.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: 750 e38 alpina
Мечтае да кара: M5 e39
Детайли за колата: idialna mamina zlatna :)

Мнение от Mpenevsf » 19 Сеп 2012, 13:06

boris_k написа:Вкарай ключа в ключалката на багажника и го завърти по-силно наляво и ще се отвори задния капак.

И това го пробвах не става . Щях да си счупя ключа.
Михаил Пенев 0896278048

Потребител
Аватар
Кара: Е38
Детайли за колата: 728i

Мнение от huliganina2 » 19 Сеп 2012, 13:59

Колега явно не подаваш правилно ток (нече има няква философия де) :confused: След като и подадеш всичко трябва да се оправи както и да запалиш колата,а относно багажника,както споменава колегата,без ток единствено чрез ключалката може да се отвори. Но аз лично не виждам разлика в това къде ще подадеш ток-в багажника на акомулатора или отпред на определените места е все същото. :roll: Успех колега и дано лесно решиш проблема! :driving:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 - 540
Мечтае да кара: Trabant

Мнение от omegaart » 20 Сеп 2012, 14:08

huliganina2 написа:Колега явно не подаваш правилно ток (нече има няква философия де) :confused: След като и подадеш всичко трябва да се оправи както и да запалиш колата,а относно багажника,както споменава колегата,без ток единствено чрез ключалката може да се отвори. Но аз лично не виждам разлика в това къде ще подадеш ток-в багажника на акомулатора или отпред на определените места е все същото. :roll: Успех колега и дано лесно решиш проблема! :driving:

Има разлика , при мен зимата се случи подобно нещо ( миналата ) и увиснах сутринта без ток. Давахме с една печка ( дизел ) ток сигурно 20-30 минути и не ще и не ще , като лампите светват изчаква и нищо. Обаче как го вързахме отзад за акумулатора и моментално запали колата без никво чакане. Колегата може да се пробва да си отключи багажника или по-кофти номера да изчете темите да види как се отваря по "нелегалния" начин с бормашината и дупката под номера.

http://www.youtube.com/watch?v=ASiM7oGFJ_U

Ето ти го и на видео :)

p.s.

по принцип като подадеш ток отпред бутона трябва да стане активен, но не е задължително.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е38 725tds

Мнение от emo_ch » 25 Сеп 2012, 8:15

Като подаваш ток отпред пробвал ли си дали работи централното. Ако да пробвай да отключиш багажника с дистанционното.

ентусиаст
Аватар
Кара: шлеп

Мнение от rottweiler » 30 Сеп 2012, 23:03

ако са ти магазински кабелите така става. прекалено тънки са.
Изображение Изображение

Назад към Е38