Oldtimer meeting (Германия)

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Oldtimer meeting (Германия)

Мнение от Diablo » 16 Юни 2006, 9:13

Във сряда гледам, че комшията отдолу си е докарал Ягуара Е Тайп да го лъска нещо и реших да не пропусна възможността да разгледам такава кола. Стана мохабета и той спомена, че на другия ден, т.е. вчера ще има олдтаймер среща на около 30тина км от тук... с около 2500 коли...

Опитах се максимално да пресъздам атмосферата, но сега като гледам е абсолютно невъзможно да се пресъздаде усещането със снимки. Въртях се като Алиса в страната на чудесата и не знаех от къде да почна да щракам, т.е. пуках на всякъде, ама все ми се струваше, че пропускам много... а то имаше 4ри огромни паркинга със олтаймери и класики.

Ето ги снимките:

http://service.gmx.net/mc/af5EhPnhj93mc ... JlasPGEdsC

чъкате на страничката дето ще ви се отвори на големия бутон по средата:

"GMX Media Center Starten"

Снимките се опитах да групирам по държави за прегледност.. за неточностите сори - доста са:). Неуписуемо е усещането от срещата със ГТ40, ГТО, Ел Камино , Диабло, НСУ, Месершмид, Лотус 7 на квадрат... БМВтата освен, че бяха доста повече от в музея на БМВ в Мюнхен се и движеха, да не говорим, че голяма част от тях взеха участие и в ралито.
Еми стига съм спамвал - приятно разглеждане 8)

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 16 Юни 2006, 13:13

Едно българско мирърче:
http://ek.sytes.net/GMX-16-06-2006.zip

Ако автора няма нищо против, ще поседят 2-3 дни.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diablo » 16 Юни 2006, 14:15

Нямам нищо против, дори ако искаш мога да ти дам фаиловата структура да сложиш на сървъра. Аз просто нямах къде да хостна.
А има интересни БМВта.. NSU..

CS-маниак
Аватар

Мнение от lowdriver » 16 Юни 2006, 15:03

Човек, цял ден ги гледам и още не мога да им се нагледам...а това са снимки...Дано осъзнаваш, че този ден
просто си бил в Рая (през моя мироглед така трябва да изглежда)...Благодаря ти , че сподели това изживяване
с нас. Машините няма какво да ги коментирам...отивам да се дивя отново. :D
Изображение
Driver's Racing Team

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diablo » 16 Юни 2006, 15:23

lowdriver, страшно се радвам, че сподели това мнение! Вчера докато обикалях по слънцето и се чудех на къде да погледна, точно тая мисъл ми минаваше - че рая изглежда точно така, с малката разлика, че можеш да се качиш в която и да е от тях :D
Аз и днес още съм като дрогиран и не вярвам, че това ми се е случило - да стоя между две ГТ40ски... Кобри, Лотус 7ци, Ягуари, Додж Чарджър - коли, които и не съм вярвам, че ще видя на живо.

Хората там... не знам какви бяха да имат по толкова пари за по няколко такива, но със всеки един от тях можех да си приказвам по часове.

Усещането наистина е невероятно и го пожелавам на всеки един, който оценява красотата на тези уникати!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: vRS

Мнение от THUNDER » 16 Юни 2006, 15:37

TX :arrow: почвам да свалям :D !

P.S. Видял си на живо другия си псевдоним значи :lol: :winky:
Live and let Die!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diablo » 16 Юни 2006, 15:52

THUNDER написа:TX :arrow: почвам да свалям :D !

P.S. Видял си на живо другия си псевдоним значи :lol: :winky:

Беше вълнуваща среща, почти като в сапунен сериал :lol: :arrow: даже успях филмче да направя :idea: 8) .

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 16 Юни 2006, 21:35

Diablo написа:Нямам нищо против, дори ако искаш мога да ти дам фаиловата структура да сложиш на сървъра. Аз просто нямах къде да хостна.
А има интересни БМВта.. NSU..

По нататък мога да ги кача и в галерия за разглеждане, но за момента мисля че така на архив за по-лесно сваляне, ще им се радват повече хората :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

1940 BMW 328 Mille Miglia Touring Coupe

Мнение от ALEXONE » 21 Юли 2006, 17:30

Парата в Брой и Аз съм Твой!!!!!
Изображение

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 21 Юли 2006, 17:40

:shock: :shock: :shock:

Diablo,нямам думи :!: :!: Това са най-великите творения на 4 колела :shock: леле аз ако съм бил там сигурно е трябвало линейка да ми викат ...

Евала за материяла,за впечатленията :D :wave:

Георги Пенчев
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Re: Oldtimer meeting (Германия)

Мнение от ///MapTo » 21 Юли 2006, 23:08

Diablo написа:
http://service.gmx.net/mc/af5EhPnhj93mc ... JlasPGEdsC

чъкате на страничката дето ще ви се отвори на големия бутон по средата:

"GMX Media Center Starten"

а сега и ако ме светне някой къде по-точно се намира това дето да цъкна на него,защото от 30 минути се кьоравя в този сайт и нищо и нищо... :banghead:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 22 Юли 2006, 12:26

Диабло,
специални благодарности, че реши да споделиш това и то в този подфорум - историята (надявам се и снимките, защото и аз не мога да ги отворя) наистина е повече от страхотна, като чета само за какви автомобили става въпрос.

Някой ден, далеч в бъдещето, имам скромна мечта да присъствам на това събитие, събора на 2002/e21/e30/e12/e23/e24/28 клубовете на Германия и не на последно място - American Legends Days :twisted:

Какво му трябва на човек...понякога и няколко коли, които дори не са негови стигат да не ти слиза усмивката цели дни от устата, а в очите ти да се възпламенява регулярно чист бензин.....

Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Назад към Страхотни истории