Закопуване на БМВ

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Re: Закопуване на БМВ

Мнение от Веселин|Василев » 16 Сеп 2012, 17:19

Баси гадния женски контакт :mrgreen:
Изображение
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е91

Мнение от player123 » 16 Сеп 2012, 17:27

Едни грешно наляти пари :) едно купе или седан ще изглежда 100 пъти по добре от него да не говоря за циганията да правиш компот с М3 външен пакет уникално горзно.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Sea Eagle » 16 Сеп 2012, 17:29

Колега player123, ;) Compact или не - не сравнявай Е36 с Кадет... :no:

Нищо му няма на Компакт-а удобна кола е особенно за каране в натоварен град.
Автора на темата ми се струва малко... хвърли бомбата (въпроса) и се махна (гледа сеир).... :no:

:!: По темата - не се притеснявай, ако искаш точно Компакт наистина както казаха - цели се в по-късните години имат повечко екстри и като цяло са доста по-запазени. И Е36 Компакт-а 316i е 1.9 към 1999-та ако не се лъжа.

За 323ti няма да съжеляваш - а ще я обикнеш още по-силно тая кола :yes: .
При всички случаи бъди внимателен зимата както и на мокро - Компакта е по-лек и лесно... се завърта ;) :!:

Бенз, газ, дизел - ти си решаваш. Бих те посъветвал - покарай и си прецениш дали 316i и 102к.с. са ти достатъчни, но щом като вече си карал седан 316i, ти си знаеш.

М3 Пристрастен
Аватар

Мнение от Веселин|Василев » 16 Сеп 2012, 17:32

player123 написа:Едни грешно наляти пари :) едно купе или седан ще изглежда 100 пъти по добре от него да не говоря за циганията да правиш компот с М3 външен пакет уникално горзно.

Купето, седана и компакта си имат своя чар и са създадени за различните хора на тоя свят! А ти на тоя компакт ако кажеш, че е грозен значи нещо не ти е в ред и току що нахрани 90% от форума че си слагат М пакети по колите! :mrgreen:
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от player123 » 16 Сеп 2012, 17:36

И аз съм с М пакет на моето купе и съм дал доста пари за боядисване и оригинални елементи.Просто съветвам човека да не прави глупости а да си закупи едно хубаво купе което е моето мнение това,че сте влюбени в компота не трябва да налитате да се правите на бабаити.

М3 Пристрастен
Аватар

Мнение от Веселин|Василев » 16 Сеп 2012, 17:44

player123 написа:И аз съм с М пакет на моето купе и съм дал доста пари за боядисване и оригинални елементи.Просто съветвам човека да не прави глупости а да си закупи едно хубаво купе което е моето мнение това,че сте влюбени в компота не трябва да налитате да се правите на бабаити.

Както ти казах хора различни :mrgreen: щом му харесва компакт нека си купи, защо го спираш? Изрази си мнението, че според теб купе и седан е по добре ако смята да налива пари в него и толкоз.....какво го ангажираш повече нека сам си прецени. Аз снимката я постнах, за да се види, че колата може да бъде много красива от там на татък той да си решава дали ще си купи и дали ще налива пари. ;)

Към автора: компакта е много хубав градски автомобил така, че ако си намериш приличен двигател, здраво купе на хубава цена не се замисляй да си го купиш и ако след време решиш да наливаш пари според мен ще стане един прекрасен автомобил. :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: внимателно.
Мечтае да кара: сАмоЛеТ

Мнение от Димитър Димитров » 16 Сеп 2012, 17:47

player123 написа:Едни грешно наляти пари :) едно купе или седан ще изглежда 100 пъти по добре от него да не говоря за циганията да правиш компот с М3 външен пакет уникално горзно.

Да правиш ли, аз до колкото знам М3 външния :D и вътрешния пакет се правят в Мюнхен, а не по труд и творчество.
За циганията нека да кажат колегите не е ли цигания да слагаш табло от е46 на е36 или оригинални грънци от 330 :D

Колега, всеки човек има собствено виждане за света, не си прав да обиждаш компакта с подобни сравнения и да даваш определения за това кои как си кара колата.
За да запазя добрия тон в темата спирам да пиша :yes: и отивам да заредя за 16лв. газчица :lol:

Лично аз съм влюбен в е36 и се кефя дори и на комбито, имал съм всички варианти без кабрио - сега е негов ред :D и точно за това се дразня като някой бмв фен започне да плещи глупости било то кадет или нещо подобно

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от player123 » 16 Сеп 2012, 17:53

Ставаш ОФФ. :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 16 Сеп 2012, 18:10

Абе тя темата отдавна е офф :mhihi: Стига с тия глупости - който каквото му харесва това да кара. Има хора, дето изобщо не понасят БМВ - и те ли са олигофрени?...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 16 Сеп 2012, 18:14

Веселин|Василев написа:Баси гадния женски контакт :mrgreen:
Изображение

Опита се явно да пуснеш яка снимка на компот, ама не ти се получи :mhihi:

Димитър Димитров написа:
player123 написа:е вече знаеш :mrgreen: а и да ти кажа не е толкова съществена разликата м/у газ и бензин .. а да се карат тези стари бараки на по 20 години на бензин е самоубийство.Айде към колегите с 2.8 2.5 М ки ок ама да караш 316 компот ( кадет с задно) и да даваш 30 лева на 100 км явно не си обичаш заплатата.То дъргела хем не върви нищо не прави.

Колега, много критично се отнасяш към компактите. Аз имам точно 316-ка и се кара само на бензин и никога няма да помирише газ, и понеже много ми хареса сравнението с кадет ти предлагам сложим по няколко снимки на колите ни да видим колко е грозен: компота, дрънгела, кадета със задно.... и колко е гот ИСтрибитела на гасчица.
п.п тия за газовите истории ги обяснявай на момченцата в махалата, имал съм М40В16,М42В18 и М52В20 на газ и съм стигнал до извода че газовата убива мотора.

Искам да ти кажа, че тънеж в блажено неведение :mhihi: , майсторите дето са ти слагали газовите, да не са били Рей Чарлз, Стиви Уондър и Орхан Мурад

М3 Пристрастен
Аватар

Мнение от Веселин|Василев » 16 Сеп 2012, 18:19

На мен си ми харесва :mrgreen: а пък и за мен, мненията ти далеч не са пътеводната светлина която да следвам :smoke:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Димитър Димитров » 16 Сеп 2012, 18:32

Искам да ти кажа, че тънеж в блажено неведение :mhihi: , майсторите дето са ти слагали газовите, да не са били Рей Чарлз, Стиви Уондър и Орхан Мурад[/quote]

Искаш да ме убедиш че има живот на луната, според мен. Майсторите дето са слагали газовите изобщо не знам кой са, купувал съм колите с монтирана газ. Какво ще рече неведение, това че не си осакатявам колите с газови истории ли или нещо друго

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 16 Сеп 2012, 18:42

Ами, нищо не искам да те убеждавам, ефекта ще е същият, все едно да убедя по-горния колега, че е сложил снимка на аграрно мунинг изпълнение.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Димитър Димитров » 16 Сеп 2012, 18:51

Dpy написа:Ами, нищо не искам да те убеждавам, ефекта ще е същият, все едно да убедя по-горния колега, че е сложил снимка на аграрно мунинг изпълнение.

За мунинга съм напълно съгласен, но за газ няма как да ме убедиш, започва се с трудно палене,лоша работа на бензин, леко полеко вдига разходаи след около 50000км. мотора е леж.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 16 Сеп 2012, 19:08

Димитър Димитров написа:За мунинга съм напълно съгласен, но за газ няма как да ме убедиш, започва се с трудно палене,лоша работа на бензин, леко полеко вдига разходаи след около 50000км. мотора е леж.

За да си толкова убеден трябва да си карал подобно нещо и тогава да преценяваш , с приказки от тоя ония няма как да се убедиш ;)
С моя М43 съм навъртял 60к + километри и колата си върви перфектно както на газ , така и на бензин. Разхода си е един и същ откакто я купих колата , всяка година я карам да я четат по няколко пъти и и до сега не са излизали никакви грешки (инжекциона ми е малко по-различен от останалите , смисъл ползва си бензиновия комп , няма емулатори и т.н.) ;)
Но се отклонихме от темата бая , а от цялата работа исках да ти кажа , че едно е някой да ти говори , съвсем друго е ти самия да си го пробвал и сам да се убедиш (макари че майстори бол , кой знае незнае слагат газ гиотере :mhihi: )

ПредишнаСледваща

Назад към E36