Случки на пътя
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Re: Случки на пътя
Тапанари които избиват комплекси винаги има. Както и ти каза, заради такива загиват невинни хора. Евала ти правя, че не си му се вързал на акъла
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Аууу... кви хора сте вий бе? Единия карал залепен отзад после му набил спирачки другия пък чак го дебнал да му отмъщава
То сигурно ако някой те удари на пътя ще идва катафалка да прибира жертвите от скандала.

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Случки на пътя
Jordana написа:Аууу... кви хора сте вий бе? Единия карал залепен отзад после му набил спирачки другия пък чак го дебнал да му отмъщаваТо сигурно ако някой те удари на пътя ще идва катафалка да прибира жертвите от скандала.
айде да си запазиш безмисления коментар за маса,когато всичките сте големи..мислете малко преди да пишете..айде помисли с 90 като ти набият спирачки на прав път ако не реагираш какво става!Щетата може дА е достатъчна да изплаши някого а сега помисли професоре с бременна отпред!Да ти обяснявам ли още,не че колегата е бил така и все пак не ще го пребия ами и кола няма да има,след като разсъждаваш така явно и ти си от тея дето се мислят за богове...когато вредиш другимо ще си носиш последствията,както се държиш с другите и те ще ти връщат...
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
В думите на всеки има доза истина/правота. Да онзи е бил за урок, ама с какво е виновно голфчето, два шамара за респект и ще си знае, а така нищо, ще си помисли, че му е дошло време на моно инжекциончето...
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
- kokala
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2 - BMW E30 touring
- Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
- Детайли за колата: Детайлите са перфектни.
lowrider написа:В думите на всеки има доза истина/правота. Да онзи е бил за урок, ама с какво е виновно голфчето, два шамара за респект и ще си знае, а така нищо, ще си помисли, че му е дошло време на моно инжекциончето...

- enerdjy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 535d
- Мечтае да кара: F90 M5
Хм...като му прецакаш колата с какво ще се прави на рAЦeр.
Ако го ошамари, може да има разправии с полиция и т.н.
Според мен правилно е постъпил!
Ако го ошамари, може да има разправии с полиция и т.н.
Според мен правилно е постъпил!
"If one day speed kills me don't cry because i was smiling" - Paul Walker
- MCPO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 745d, 530d, 335d
- Мечтае да кара: Су-35
- Детайли за колата: - Е36 320i (SOLD)
- E46 330i BlackSapphire (stage 2) (SOLD)
- E46 330ci (SOLD)
- E46 330cd 400+ hp (SOLD)
- E65 745d 400+ hp
- E60 530d 300+ hp
- E92 335d (Stage 3)
Jordana написа:Аууу... кви хора сте вий бе? Единия карал залепен отзад после му набил спирачки другия пък чак го дебнал да му отмъщаваТо сигурно ако някой те удари на пътя ще идва катафалка да прибира жертвите от скандала.
Колега не , че нещо ама не съм го дебнал изобщо написал съм го просто и ясно, че съвсем случайно му видях колата в квартала поразпитах и така... а относно шамарите не, че е някакъв проблем ама сметнах по за урок ще му е номера с колата. Може и да не съм прав, но просто така на момента.
"Силата не идва от физическия капацитет. Тя идва от неукротимата воля." - Ганди
BWM Team Dobrich - Just Cavalli
BWM Team Dobrich - Just Cavalli
- Николай К
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 52Oi
kokala написа:lowrider написа:В думите на всеки има доза истина/правота. Да онзи е бил за урок, ама с какво е виновно голфчето, два шамара за респект и ще си знае, а така нищо, ще си помисли, че му е дошло време на моно инжекциончето...
Не ти е виновна колата а тоя, който я кара, като му скапеш колата нищо не правиш, трябва да го ошамариш за да знае за какво става въпрос.
И аз мисля така.
Преди около половин година ,една сутрин отивам на лекции към 7 сутринта,и си карам бавно понеже ми се спеше,и моята лента беше празна (събота беше)и се разминавам с колона ,там камион мина и некакви коли,тръгва да изпреварва един голф 3.
Понеже работата ми е шофьор на прицеп не му обръщам внимание , понеже съм свикнал да изпреварват и до последния момент да са в моето платно срещу мен.Но ако не бях реагирал този път щеше да е челен удар

Много се ядосах защото този караше така, сякаш аз не съм там,а аз съм Е39 с пуснати фарове,и нито ми светна да ме предупреди или нещо такова....та спрях завъртях и след него.
Настигнах го ,спрях го и :
Ти сляп ли си ще ме убиеш?!?!
А оня:
Ми то имаше място....
След което изяде некой друг шамар и ритник за отскок....

Споделих после на колегите в университета, а те :що не го заключи в багажника и да седи там....
Та за това си мисля че е правилния начин е някой друг шамар,а мисля че има и ефект ,защото го засичам от време на време и е примерен...
Поздрави!
Николай Кадийски
Николай Кадийски
и като уцелиш на някой по умен дето да ти пусне жалба, хем ще си редовно на гости в районното, хем и с някой лев ще се разделиш, един познат така плати 1500лв за три удара с палка 

www.bmwпрофесори-bg.net
- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
я се стегнете... то тва да не е баница .. режи па яж.
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- ylaine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: дизели
- Мечтае да кара: по хубави пътища
- Детайли за колата: прави фокуси
benzin написа:и като уцелиш на някой по умен дето да ти пусне жалба, хем ще си редовно на гости в районното, хем и с някой лев ще се разделиш, един познат така плати 1500лв за три удара с палка
Жалба за какво? Ти да няма да го пребиеш? Не е там целта, но явно не си разбрал колегата писал над теб. Евала му правя. Сплашването е най-добрият вариант, но на много малко хора им се занимава или им стиска. Не е въпросът да го пребиеш или да му чупиш колата. Правите разлика нали?
ylaine написа:benzin написа:и като уцелиш на някой по умен дето да ти пусне жалба, хем ще си редовно на гости в районното, хем и с някой лев ще се разделиш, един познат така плати 1500лв за три удара с палка
Жалба за какво? Ти да няма да го пребиеш? Не е там целта, но явно не си разбрал колегата писал над теб. Евала му правя. Сплашването е най-добрият вариант, но на много малко хора им се занимава или им стиска. Не е въпросът да го пребиеш или да му чупиш колата. Правите разлика нали?
Колега а ти що реши че трябва да пребиеш някой за да пусне жалба срещу теб?

www.bmwпрофесори-bg.net
- kokala
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2 - BMW E30 touring
- Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
- Детайли за колата: Детайлите са перфектни.
Вчера на обяд за малко не стана трагедия, бях с баща ми и бяхме първа кола на светофара, свети червено и гледам едно малко момиченце пресича на пешеходната, вече мина нашето платно и е по средата на другото, когато изведнъж един малоумен нещастник профучава с бясна скорост, изпреварва нашата колона в насрещното и минава на червено, как се размина на косъм с това дете... огромен късмет, разминаха се на сантиметри
дори и спирачки не наби. Тоя трябваше на следващия светофар да яде много бой.....егати нещастника, направо щеше да направи детенцето на кайма на втория учебен ден... егати боклуците има!!! 

- velchev750
- Потребител
-
- Кара: Жените да казват само дa
- Мечтае да кара: E66 750Li
Здравейте колеги. Моите случки са от вчера. Винаги съм имал едно на ум за пешеходците и може би, за това не съм блъснал никого до сега. Вчера излизам от вкъщи, паля ИС-а и след няколко минутки потеглям. Настроението - супер, деня - супер, трафика - не ми говори... Както и да е, карам си аз, спокойно, с около 40км/ч и приближавам кръстовище със светофар. Аз съм за наляво, а лентата която се явява за напред и надясно е пълна, а моята чисто празна. Леко се усмихвам и си казвам "ей тука минах тънко" при което зад един бял товарен бус (той стоеше 2ра кола в колоната в дясно от мен) с ведра и бърза походка минава чисто на червено(и на няколко метра зад пешеходната пътека) някаква тийнейджърка ама точно на 5-6 метра пред колата ми. Набивам спирачки, пищат гуми, мацката дори не погледна какво става, продължи си все едно нищо не е станало. Аз стоя потресен и си викам "еб*ти самоубийцата". Добре, тук се разминахме, но какво да кажа като 10 минути след това, на друго кръстовище отново ме сюрпризираха. Приближавам светофар и съм надясно. Имам зелена светлина, но хващам крайните секунди ( на пешеходците вече им беше светнало червеното ) при което платното е чисто, викам си "тук ще и задам леко" в момента в който натискам газта, някакъв осмокласник решава, че твърде много ще го бият, ако закъснее с 1 минута и на бегом през платното. Естествено резки спирачки, а лапето толкова се шашардиса, че замръзна на платното и не мърда. Мен ми се скапа и настроението и дрифта и всичкото. Аз съм лесен, ама защо тия хора не мислят за себе си, не знам, после кой къде го били блъснали.
В 4 сутринта с Бумер на разходка...
- Shadowed
- младши ентусиаст
-
- Кара: 992 turbo, G30 540ixdrive.
velchev750 написа:Здравейте колеги. Моите случки са от вчера. Винаги съм имал едно на ум за пешеходците и може би, за това не съм блъснал никого до сега. Вчера излизам от вкъщи, паля ИС-а и след няколко минутки потеглям. Настроението - супер, деня - супер, трафика - не ми говори... Както и да е, карам си аз, спокойно, с около 40км/ч и приближавам кръстовище със светофар. Аз съм за наляво, а лентата която се явява за напред и надясно е пълна, а моята чисто празна. Леко се усмихвам и си казвам "ей тука минах тънко" при което зад един бял товарен бус (той стоеше 2ра кола в колоната в дясно от мен) с ведра и бърза походка минава чисто на червено(и на няколко метра зад пешеходната пътека) някаква тийнейджърка ама точно на 5-6 метра пред колата ми. Набивам спирачки, пищат гуми, мацката дори не погледна какво става, продължи си все едно нищо не е станало. Аз стоя потресен и си викам "еб*ти самоубийцата". Добре, тук се разминахме, но какво да кажа като 10 минути след това, на друго кръстовище отново ме сюрпризираха. Приближавам светофар и съм надясно. Имам зелена светлина, но хващам крайните секунди ( на пешеходците вече им беше светнало червеното ) при което платното е чисто, викам си "тук ще и задам леко" в момента в който натискам газта, някакъв осмокласник решава, че твърде много ще го бият, ако закъснее с 1 минута и на бегом през платното. Естествено резки спирачки, а лапето толкова се шашардиса, че замръзна на платното и не мърда. Мен ми се скапа и настроението и дрифта и всичкото. Аз съм лесен, ама защо тия хора не мислят за себе си, не знам, после кой къде го били блъснали.
Класически пример на "децата нямат спирачки, колега. Неприятно

По "Малинов" в пикови часове редовно започнаха да слагат регулировчици. Карам по булеварда, и виждам че има регулировчик, който ми дава път. Оглеждам се в огледалата и виждам че съм сам, реално и аз "ще мина тънко", като последна изнинзваща се кола. Настъпвам лекичко и чувам турбото да посвирва лекичко (и подканващо), но съм внимателен - с повече от 50-60 да не профуча покрай полицая .. и точно съм се унесъл, и виждам един дядо как буквално тичайки решава да ми пресече пътя. Сигурно е видял че на това платно няма никой, а от регулировчик не разбира. Спирачка колкото може и лека промяна на треакторията на движение, придружено със свирене на клаксона. Полицая подскочи яко, а на дядото му се размина - спрях навреме. Та така..иска си внимание!