iPhone 5 премиера
Модератор: Общи модератори
Re: iPhone 5 премиера
Хаос написа:Всъщност Айфона има чудесна камера
http://scotthargisphoto.wordpress.com/2 ... /#comments
познайте коя снимка е правена с професионален ДСЛР и коя с айфон... аз не мога
говори за качеството на всичко в тоя телефон, това е което привлича клиентите - качество
когато искате да си купите кола първо гледате бмв, мерц, чак тогава киа, нали?
Да сравняваш камерата на една пластмасова играчка с Canon 5D макр 2 е не смешно ами трагично. Това ,че булшинството хора не знаят какво да гледат в камерата и нейните снимки нея прави уникална...Аз като човек който се занимавам с видео и заснемане на видео бих казал ,че е доста зле тази камера. Иначе по-темата за айфона ,ами не ме кефи. Да готин е външно и със сигурност си има плюсовете ,но на мен сони за 600лв ми върши също толкова добре работата за ,която ми трябва.
Ами да си чул за Blackmart Alpha където всички платени приложения в плейстора се свалят само с бутона download? Моят андроид е пълен с хубави платени приложения свалени безплатно ,чрез по-горнот.Пилев написа:Много изхвърляния в тази тема, много. И в другите теми в другите форуми. Аз от отскоро(няколко месеца) съм с андройд и честно казано не съм особено впечатлен. Но пък дисплея на предишния ифон ми идва прекалено малък.
Приложенията на ифона се плащат ok. А като влезеш в плейстора всичко е безплатно нали. Почти всяка безплатна игра и програма е много орязана, ако искаш пълната версия без постоянно хвърчащи реклами- плащаш. Или теглиш от торенти, ама то и ифона се jeil-ва така че патова ситуация.
А тези който си купуват телефон за да се покажат. Тях нищо не може да ги спаси. Както и тези който се впечатляват от това.
Iphone за мен си е един обикновен смартфон с надута цена ,която не си струва.

Така де, това казвам. Ако се стигне до незаконни методи и iphone-a можеш да го джеил-неш. Иначе за тези applanet blackmarket и т.н. ясна е работата.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
root-ване = jailbreak-ване. едното е линукс, другото е фрийбиесди. от там различните термини, резултата е един и същ - можеш да изпълняваш всичко с root права.
Sent using Tapatalk 2
Sent using Tapatalk 2
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
1700лв и сигурно още няма блутуут
и понеже айфоните са най-яките телефони на 1 място във всички класации както и в класацията на проблемен телефон приеман в сервизите на глобул 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Кой ти каза, че няма Блутут?
Относно здравината когато опереш Самсунг на 60 градуса за 2 часа и на следващата сутрин го включиш и говориш от него тогава говори за здравина
Случая съм го описвал и тук и 2-ма човека от форума са го виждали на живо. Телефона работеше на 100%. Смених го заради това, че под дигиталайзера му имаше вода и дисплея седеше на петна от праха за пране. А, и wi-fi то не работеше единствено.
Относно здравината когато опереш Самсунг на 60 градуса за 2 часа и на следващата сутрин го включиш и говориш от него тогава говори за здравина

Случая съм го описвал и тук и 2-ма човека от форума са го виждали на живо. Телефона работеше на 100%. Смених го заради това, че под дигиталайзера му имаше вода и дисплея седеше на петна от праха за пране. А, и wi-fi то не работеше единствено.
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Чета мнения по други форуми,гледам интервюта и т.н. и това което разбирам,е че новите неща в новия айфон са само новия конектор и аксесоари.
Ся значи какво става - след като си купиш новия айфон(в който няма нищо ново) - трябва да си изхвърлиш слушалките,зарядните и другите глупости от 4с-ката защото на 5-цата не ти вършат работа.
Или можеш да дадеш $30-$40 за някакви преходници за да не ти се налага да хвърляш аксесоари за $200.
Значи може аз да взема слушалките от самсунга и да ги ползвам да речем на .... нокиата - два напълно различни телефона,а не мога да си ползвам слушалките от 4с-ката на 5-цата - два телефона от един производител!
Е тая политика,която налага подобни промени и покупки - ами само заради нея няма и да погледна новия айфон.
А да не говорим за хората от бизнес средите които са се обзавели със макбуци,аи-пад и т.н. които също няма да могат да ползват пълноценно със 5-цата.
Самия факт,че никое от тези неща не се отбеляза в темата,се разбира кой за какво си ползва телефона.Разбира се щом се слуша само музика на него не се бъркат тези неудобства.
Ся значи какво става - след като си купиш новия айфон(в който няма нищо ново) - трябва да си изхвърлиш слушалките,зарядните и другите глупости от 4с-ката защото на 5-цата не ти вършат работа.
Или можеш да дадеш $30-$40 за някакви преходници за да не ти се налага да хвърляш аксесоари за $200.
Значи може аз да взема слушалките от самсунга и да ги ползвам да речем на .... нокиата - два напълно различни телефона,а не мога да си ползвам слушалките от 4с-ката на 5-цата - два телефона от един производител!
Е тая политика,която налага подобни промени и покупки - ами само заради нея няма и да погледна новия айфон.
А да не говорим за хората от бизнес средите които са се обзавели със макбуци,аи-пад и т.н. които също няма да могат да ползват пълноценно със 5-цата.
Самия факт,че никое от тези неща не се отбеляза в темата,се разбира кой за какво си ползва телефона.Разбира се щом се слуша само музика на него не се бъркат тези неудобства.

- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища
N.Mihaylovski написа:Ачка, пак старата тема на нов глас вас кво ви боли хейтърите кой за кво си е купил телефона, дали за гъзария или щото му трябва, от де са парите колко ще го изплаща и т,н
Галаксито с3 или квото беше пак е 1000 лева ама никой от вас не се обажда и не пише кви си го купуват и т,н
Това не беше ли тема за представянето на новия айфон ?? а се превърна в хранене на айфон и колко бил гаден, абе като не ви КЕФИ не пишете бе, повечето сте имали допир до Айфон за 10 минути, ай сиктир от разбирачи
За батерията кво сте се хванали, на ден говора по около 3-4 часа по телефона, и още кво ли не права с него и в момента е на 77% батерията, ако говориш нормално няма да падне под 90% като се сцепваш от игри нормално да пада кво искате ?? малко ще се отклоня еър бука изкарва по 8 часа на батерия, и той е гаден нали ? и ай пада и той дето е ебати добрия таблет
На мен ми изглеждате така, купувате си Самсунги и секви други тояги хейтвате айфон псувате го щото тайничко знаете че той е по добрия телефон, ама сте се преебали с друга тояга и са треа да псувате, щото никой от нас "преебаните: с айфон не хейта като вас
аиде живи и здрави и да си купите айфон да видите кво е телефон
Я се успокой бре момче ... кои па те псува, че си си взел айфон

Binev_OuT написа:Чета мнения по други форуми,гледам интервюта и т.н. и това което разбирам,е че новите неща в новия айфон са само новия конектор и аксесоари.
Хората от бизнес средите не използват айфони... изключения правят тези в ИТ средите, така че тях не ги мисли ...

steeN написа:root-ване = jailbreak-ване. едното е линукс, другото е фрийбиесди. от там различните термини, резултата е един и същ - можеш да изпълняваш всичко с root права.
Sent using Tapatalk 2
4 от 5те твърдения са грешни

Единственото вярно е, че едното е линукс.
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Binev_OuT написа:Чета мнения по други форуми,гледам интервюта и т.н. и това което разбирам,е че новите неща в новия айфон са само новия конектор и аксесоари.
Вие пък с тия кабели и слушалки.. все едно новия телефон идва без кабели и слушалки

Нокия преди като промени зарядното кво толкова? Самсунг също имат поне 4-5 вида зарядни за по-старите си модели (за новите не знам). Всички са го правили ама сега като е от Ейпъл вече е проблем голям..
За това, че няма да може да се използва пълноценно с Макбука и Айпада от къде вадиш изводи? 5-цата ще е дори по-добър в комбинация с другите продукти на Ейпъл.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
bum_bum написа:Binev_OuT написа:Чета мнения по други форуми,гледам интервюта и т.н. и това което разбирам,е че новите неща в новия айфон са само новия конектор и аксесоари.
Вие пък с тия кабели и слушалки.. все едно новия телефон идва без кабели и слушалки

И като кажете- няма нищо ново. Е кво няма, по-добър дисплей, по-голям, по-добър процесор, по-добра камера.. какво повече. Все едно да кажеш- в новото М5 няма нищо ново. Ми кво да има, по-мощно, по-луксозно, по-бързо и така.. Ако очакваш да лети, само щото е М5.. ми няма как да стане. Кой друг телефон има нещо чак толкова ново? Освен, че някои ги правят с размер на таблет. Няма най-бързия процесор и няма и да го има, но ще е най-бързия смартфон. И не му е нужен процесор за да го постигне.
Аз разчитах на по-различен дизайн за да ми е по-интересно да си имам нов телефон като го купя, а не да е като стария ама уви.. за това може би няма да си го взема. Ама да кажеш, че е лош и няма нищо ново..

Нокия преди като промени зарядното кво толкова? Самсунг също имат поне 4-5 вида зарядни за по-старите си модели (за новите не знам). Всички са го правили ама сега като е от Ейпъл вече е проблем голям..
За това, че няма да може да се използва пълноценно с Макбука и Айпада от къде вадиш изводи? 5-цата ще е дори по-добър в комбинация с другите продукти на Ейпъл.
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Няма значение какво ти се налага да носиш в повече и какво не.
Просто тая политика е - боклук!(не продуктите - политиката)
Все тая колко кабела трябва да носиш в повече,не става дума за това а за причината да го носиш тоя кабел.
И какви са аргументите за тия промени,освен че искат да изкарат някой друг милион в повече?
За какво са тия специални слотове,специални букси,специални не знам си кво и не знам си що,неща които са само за айфон.
Сега когато света говори за зелен бизнес и т.н. вместо да направят така че да си зареждаш айфон 8-цата със зарядното от 3гс те пускат напълно нови продукти които всъщност не са никак нови.
Просто не ми е ясно.
Те,те ли бяха фалирали по едно време?
А изводите за синхронизациите не ги вадя аз,чета ги.
Някой спомена М5-ците
До колкото знам всички М5-ци са с кръгли гуми нали?
Няма някоя специално произведена гума дето е само за М5 с кожен салон и черен таван,нали?
Просто тая политика е - боклук!(не продуктите - политиката)
Все тая колко кабела трябва да носиш в повече,не става дума за това а за причината да го носиш тоя кабел.
И какви са аргументите за тия промени,освен че искат да изкарат някой друг милион в повече?
За какво са тия специални слотове,специални букси,специални не знам си кво и не знам си що,неща които са само за айфон.
Сега когато света говори за зелен бизнес и т.н. вместо да направят така че да си зареждаш айфон 8-цата със зарядното от 3гс те пускат напълно нови продукти които всъщност не са никак нови.
Просто не ми е ясно.
Те,те ли бяха фалирали по едно време?
А изводите за синхронизациите не ги вадя аз,чета ги.
Някой спомена М5-ците
До колкото знам всички М5-ци са с кръгли гуми нали?
Няма някоя специално произведена гума дето е само за М5 с кожен салон и черен таван,нали?

KUM4o написа:Хаос написа:Всъщност Айфона има чудесна камера
http://scotthargisphoto.wordpress.com/2 ... /#comments
познайте коя снимка е правена с професионален ДСЛР и коя с айфон... аз не мога
говори за качеството на всичко в тоя телефон, това е което привлича клиентите - качество
когато искате да си купите кола първо гледате бмв, мерц, чак тогава киа, нали?
Да сравняваш камерата на една пластмасова играчка с Canon 5D макр 2 е не смешно ами трагично. Това ,че булшинството хора не знаят какво да гледат в камерата и нейните снимки нея прави уникална...Аз като човек който се занимавам с видео и заснемане на видео бих казал ,че е доста зле тази камера.
не съм го сравнил аз, а професионален фотограф...
от линка е ясно че с айфон и с професионалния канон снимката е толкова подобна, че за интернет приложение е практически едно и също
то е ясно, че с айфона няма да снимаш портфолио
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- jordanpar
-
-
- Кара: автомобил
- Мечтае да кара: два автомобила
- Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми
bum_bum написа:Кой ти каза, че няма Блутут?
Относно здравината когато опереш Самсунг на 60 градуса за 2 часа и на следващата сутрин го включиш и говориш от него тогава говори за здравина![]()
Вярвам ти,вярвам ти

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- miroleskov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е 61 530d
Не мога да разбера за какво са ви тези кабели и слушалки. За синхронизация не са ви нужни само за едно зареждане, не рзбирам какъв е проблема с ноата букса
Винаги нощувай под върха,за да можеш да продължиш на горе, на сутринта.
Като тръгнете с тия нови аксесоари.. Кое му е толкова новото?! Аудио-изходът си е стандартен 3.5mm жак. Каквито искаш слушалки, такива си свързваш (да не говорим, че iPod софтуера вади най-качествен и силен звук от всички телефони, които съм чувал) Единственото ново нещо е зарядното, което е направено да може да се включва и от двете страни. Не виждам къде е проблема, след като взимайки си iPhone ти не го намираш на улицата, а в кутийката си има зарядно.. Верно, ако имаш докинг станция за $3-400 ще ти е терсене, ама колко хора от тия дето го плюят тук имат подобно нещо?! + един китайски адаптор за 10 лева и си пей сърце.
Аз лично, още след 4ката не можех да си представя как могат да подобрят дизайна, те го направиха по-тънък. За мен все още е най-красивият телефон.. Ако изгледате официалното видео представяне в apple сайта ще разберете за каква изработка и качество става въпрос. На приятелката 4-ката два пъти се "гмурка" вече, един път в тоалетна, втори път в басейн, и всичко си работи, на 100%.
Искаше ми се малко да барнат иконките, защото от 2007 година насам си е едно и също менюто. Но и така си е добре, някои ще кажат, че с променени икони не могат се оправят с телефона
Аз лично, още след 4ката не можех да си представя как могат да подобрят дизайна, те го направиха по-тънък. За мен все още е най-красивият телефон.. Ако изгледате официалното видео представяне в apple сайта ще разберете за каква изработка и качество става въпрос. На приятелката 4-ката два пъти се "гмурка" вече, един път в тоалетна, втори път в басейн, и всичко си работи, на 100%.
Искаше ми се малко да барнат иконките, защото от 2007 година насам си е едно и също менюто. Но и така си е добре, някои ще кажат, че с променени икони не могат се оправят с телефона