iPhone 5 премиера

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Re: iPhone 5 премиера

Мнение от Petrolhead » 14 Сеп 2012, 8:04

Не знам дали айфоните са само за стойкаджии, но за пръв път откакто излезнаха мобилните телефони ползвам един и същи 2 години без да се счупи нещо

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 14 Сеп 2012, 8:06

Относно факта,че в България се печели най-добре от комплексите на хората си е неоспоримата истина.Че Айфон точно у нас се купува повече за позьорство отколкото за ползите от този продукт си е така.Не намирам за нормално за страна като нашата с 42 процента реално бедни хора от населението един от критериите за социална принадлежност да е тузарски телефон.Аз също,както един от преждеизказалите се съм на мнение че един телефон не можеш ли да го платиш кешовица не ти трябва в джоба.Не говоря дали ще избереш разумния вариант на разсроченото плащане,а дали на база месечен доход имаш парите да го купиш веднага.Освен това не виждам ползата телефонът ми да е по-скъп от цената на разговорите и услугите които ползвам с него за една година.Телефона е средство а не цел,според моите разбирания,така че на едни мои 2000 лева годишно за джиесем сметки повече от 1000 за самия апарат си е чиста фукня.
Иначе е ясно че голяма част от притежателите търсят имидж,както и причината поне половината от тоя форум да си вземат БиЕмДаблЮ де,па макар и с десен волан дори ;) .
Имам и андроид и иОС и MeeGo Harmatan,каквото има на единия апарат го има и на другите.Платени били тва и онова-ми като имаш телефон за 800 евра не ревеш за 3 лева за едно готино приложение с доживотен ъпдейт.Коя от операционните системи била по-добра--абе аз съм забелязал че доволните не ходят да си мерят пишките ;) :mhihi: :mhihi:
И нека плюенето започне сега.....

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 14 Сеп 2012, 10:00

:mhihi:

Аз ползвам Андроид, и просто не ми харесва iPhone заради синхронизациите.

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f80 M3 Competition Package
Мечтае да кара: M6 GC

Мнение от stasko5 » 14 Сеп 2012, 11:45

Новият айфон беше това, което се знаеше отдавна. Малко по-голям дисплей, по-мощен, по-добра камера, нищо революционно, но то и няма какво толкова да се направи за момента.
Факт е, че много голям процент от потребителите на айфон го купуват, защото е cool. Колкото и да го отричате тук факт е, че в България има много хора, които имат айфони, а не могат да си плащат сметките за ток или да си платят гражданската и такива примери. Иначе като телефон е наистина добър и полезен, единствено това с алуминия отзад ще доведе до момента, че лесно ще се драска там.
Аз лично имам и андроид и айфон 4с. Предполагам, че ще си го взема новия тъй като се занимавам с програми за тия телефони и ще ми се наложи, но лично винаги андроида ми е бил по-удобен. И двете платформи имат пл'сове и минуси и колкото тук да се спори няма как да убедите едните или другите, коя е по-добра.
Изображение

Аватар

Мнение от Хаос » 14 Сеп 2012, 12:43

Всъщност Айфона има чудесна камера
http://scotthargisphoto.wordpress.com/2 ... /#comments
познайте коя снимка е правена с професионален ДСЛР и коя с айфон... аз не мога

говори за качеството на всичко в тоя телефон, това е което привлича клиентите - качество
когато искате да си купите кола първо гледате бмв, мерц, чак тогава киа, нали?
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 14 Сеп 2012, 20:50

Чудя се защо в темите на другите телефони ние феновете на Айфон не пишем и не храним а в тема за айфон сичките хейтъри се събират и хранат айфона.

истината е, че не е най бързия не е най красивия не е най евтиния просто е най ДОБРИЯ :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Club BMW » 14 Сеп 2012, 21:39

С удоволствие ще си го купя...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 14 Сеп 2012, 21:51

:OT: Не знам кой балък вече плаща по сметки по 2000 лева на година , при положение че има планове за по 15 лева с 1200 минути към всички опертатори и някакви подобни за разговори с чужбина ;)
N.Mihaylovski написа:Чудя се защо в темите на другите телефони ние феновете на Айфон не пишем и не храним а в тема за айфон сичките хейтъри се събират и хранат айфона.

истината е, че не е най бързия не е най красивия не е най евтиния просто е най ДОБРИЯ :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Ами защото в 90% от случайте е притежание на хора , които го купуват единствено за да се похвалят ... като за това са готови да спестяват 1 година . А все пак е телефона - нито се придвижваш с него , нито по някакъв начин увеличава сигурността ти , нито вършиш работа с него . Най-малкото , защото батерията има смешен живот и зарядното е твой спътник .
Ай фона (и сие) са скъпи играчки - който може да си ги позволи да е жив и здрав .

ПС:като видя накой да говори от ай пАд , направо припадам от смях

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 14 Сеп 2012, 22:20

Ачка, пак старата тема на нов глас вас кво ви боли хейтърите кой за кво си е купил телефона, дали за гъзария или щото му трябва, от де са парите колко ще го изплаща и т,н
Галаксито с3 или квото беше пак е 1000 лева ама никой от вас не се обажда и не пише кви си го купуват и т,н
Това не беше ли тема за представянето на новия айфон ?? а се превърна в хранене на айфон и колко бил гаден, абе като не ви КЕФИ не пишете бе, повечето сте имали допир до Айфон за 10 минути, ай сиктир от разбирачи
За батерията кво сте се хванали, на ден говора по около 3-4 часа по телефона, и още кво ли не права с него и в момента е на 77% батерията, ако говориш нормално няма да падне под 90% като се сцепваш от игри нормално да пада кво искате ?? малко ще се отклоня еър бука изкарва по 8 часа на батерия, и той е гаден нали ? и ай пада и той дето е ебати добрия таблет

На мен ми изглеждате така, купувате си Самсунги и секви други тояги хейтвате айфон псувате го щото тайничко знаете че той е по добрия телефон, ама сте се преебали с друга тояга и са треа да псувате, щото никой от нас "преебаните: с айфон не хейта като вас
аиде живи и здрави и да си купите айфон да видите кво е телефон
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 14 Сеп 2012, 22:29

Очаквам голямо нападение от лагера на гнусмас, след горния пост!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2004 530i, 6MT
Мечтае да кара: all M cars

Мнение от sandini » 14 Сеп 2012, 22:37

N.Mihaylovski написа:Ачка, пак старата тема на нов глас вас кво ви боли хейтърите кой за кво си е купил телефона, дали за гъзария или щото му трябва, от де са парите колко ще го изплаща и т,н
Галаксито с3 или квото беше пак е 1000 лева ама никой от вас не се обажда и не пише кви си го купуват и т,н
Това не беше ли тема за представянето на новия айфон ?? а се превърна в хранене на айфон и колко бил гаден, абе като не ви КЕФИ не пишете бе, повечето сте имали допир до Айфон за 10 минути, ай сиктир от разбирачи
За батерията кво сте се хванали, на ден говора по около 3-4 часа по телефона, и още кво ли не права с него и в момента е на 77% батерията, ако говориш нормално няма да падне под 90% като се сцепваш от игри нормално да пада кво искате ?? малко ще се отклоня еър бука изкарва по 8 часа на батерия, и той е гаден нали ? и ай пада и той дето е ебати добрия таблет

На мен ми изглеждате така, купувате си Самсунги и секви други тояги хейтвате айфон псувате го щото тайничко знаете че той е по добрия телефон, ама сте се преебали с друга тояга и са треа да псувате, щото никой от нас "преебаните: с айфон не хейта като вас

+1 :yes:
Продавам:
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 14 Сеп 2012, 23:19

N.Mihaylovski написа:Ачка, пак старата тема на нов глас вас кво ви боли хейтърите кой за кво си е купил телефона, дали за гъзария или щото му трябва, от де са парите колко ще го изплаща и т,н

Без да съм плюл аифона и т.н прочети по-назад какво казах но с тоя си коментар за тоягите на хората дето таиничко знаели кои бил по-добрия какво направи? Похвали се че на супернодостъпния за "хеитърите" аифон му държала батерията и че ти имаш такъв? :clap: Аиде и аз и хеитърите като си купиме най-добрия телефон ще видиме да видиме кои бил наи-добрия! :conf: :mhihi: :mhihi:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 14 Сеп 2012, 23:26

Ами аз казах :
Ай фона (и сие) са скъпи играчки - който може да си ги позволи да е жив и здрав .

Не съм хейтвал епъл , нито съм казвал че са боклуци смартфоните . Ам все пак приемам забележката . Който знае какво е новото в айфон5 да споделя.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е 61 530d

Мнение от miroleskov » 15 Сеп 2012, 0:03

Телефона си е супер.Само човек ползващ някакъв пласмасов Самсунг било то и С серията може да си изкриви душата и да каже,че ейпъл не са най добрите- като изработка,софтуер стор и т.н.Когато приятели с Андроиди можете да ъпгрейднете стария си 3жс на 4 години с най-новия софтуер за айфон 5 тогава ще говорим за качество на обслужване.И кое е по скъпо нов пластмасов Самсунг всяка година (за да е актуален софтуера инъче нищо няма ви върви от бъгавия стор) или 1 нов айфон (с изработка на бижу)на 4 години,което и да натисна от стора лети.....останете си със здраве аз сменям 4 -ка за 5-ца и ще си говорим пак през 2016 година къде ще са Самсунг С3
Винаги нощувай под върха,за да можеш да продължиш на горе, на сутринта.

ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Пилев » 15 Сеп 2012, 8:23

Много изхвърляния в тази тема, много. И в другите теми в другите форуми. Аз от отскоро(няколко месеца) съм с андройд и честно казано не съм особено впечатлен. Но пък дисплея на предишния ифон ми идва прекалено малък.
Приложенията на ифона се плащат ok. А като влезеш в плейстора всичко е безплатно нали :mhihi: . Почти всяка безплатна игра и програма е много орязана, ако искаш пълната версия без постоянно хвърчащи реклами- плащаш. Или теглиш от торенти, ама то и ифона се jeil-ва така че патова ситуация.
А тези който си купуват телефон за да се покажат :banghead: . Тях нищо не може да ги спаси. Както и тези който се впечатляват от това.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата